Novinky
Ocekavam ritualni sebevrazdu alespon jednoho z evropobijskych, mustang sedlajicich altereg. Ted jen ktere to bude (ne ze by na tom zalezelo 😄 ).
PS: "typický zvuk ležatého čtyřválce"
Pod tim lezaty si mam predstavit plochy (z anglickeho "flat")?
A proc ctyrvalec? Ano, porsche dela(lo) i je, ale typicke jsou pro ne snad ploche sestivalce... ?
PS: "typický zvuk ležatého čtyřválce"
Pod tim lezaty si mam predstavit plochy (z anglickeho "flat")?
A proc ctyrvalec? Ano, porsche dela(lo) i je, ale typicke jsou pro ne snad ploche sestivalce... ?
... však on už svoj 8 válec predsa má ... a predpokladám, že už ho po týchto správach z ruky nedá. 😄
Na margo toho ležatého 4 valca u Porsche, nemali náhodou prvé Porschatka po vojne práve 4 valce? 😄 Nechce sa mi to hľadať, ale tuším vychádzali z motorov, ktoré rachotili v chrobákoch, či len niečo pletiem?
Na margo toho ležatého 4 valca u Porsche, nemali náhodou prvé Porschatka po vojne práve 4 valce? 😄 Nechce sa mi to hľadať, ale tuším vychádzali z motorov, ktoré rachotili v chrobákoch, či len niečo pletiem?
Jasne ze se ctyrvalci to "vsechno zacalo", ale Porsche je pro me 911 a 911 znamena uz od sedesatych let az do dnes plochy sestivalec.
Nejak mi ta veta nedava smysl.
Nejak mi ta veta nedava smysl.
Pokud je pro nějakou automobilku typický plochý čtyřválec, tak je to spíš Subaru. Pro Porsche jsou to dávné kořeny, ke kterým se holt v nedávné době vrátili.
V nadpisu je napsano, ze "Dynamika zkrátka nepřijde"....pod nadpisem v odstavci zase, ze "O dynamiku tedy není třeba mít obavy".
Tak, pane redaktore, jak je to s tou dynamikou. Zni to tak, ze kdyz jde o hybrid, tak je postaveni ihned odmitave, hned se musi cernit.
Zminka o falesnem zvuku v Porsche zase zni, ze jde o neco pozitivniho.
Nevim jak ostatni, ale moje hodnoty jsou zcela opacneho razu. samozrejme, ze hybrid je vice nez vitan a jakoukoli fales ze zasady odmitam.
Tak, pane redaktore, jak je to s tou dynamikou. Zni to tak, ze kdyz jde o hybrid, tak je postaveni ihned odmitave, hned se musi cernit.
Zminka o falesnem zvuku v Porsche zase zni, ze jde o neco pozitivniho.
Nevim jak ostatni, ale moje hodnoty jsou zcela opacneho razu. samozrejme, ze hybrid je vice nez vitan a jakoukoli fales ze zasady odmitam.
aneb svět totálně zešílel.....
Ale tak dokud bude V8, bude furt možnost volby.
Ale tak dokud bude V8, bude furt možnost volby.
Zajímalo by mě, za co jsi tady dostal ty mínusy..Asi někdo nemá rád možnost volby? 😄
To bude někdo s mindráčkem, kdo nemá rád mě a moje názory nebo nějaký závistivec s HTP v garáži...
Co třeba za to, že plácá naprosté kraviny? Pony car není supersport, proč by tam nemohl být hybrid, když tam může být šestiválec turbo (a nikoho neuráží)?
Možnost volby, o to tu jde. Mustang je Mustang a kdo ho chce s V8 něchť si ho koupí, kdo chce hybrid (ač je to svatokrádež u "pony cars"), tak hybrid - jen musí automobilka obě varianty nabízet 😉
neviděli ani technický návrh, natož aby v autě seděli a řídili ho, ale už teď kňourají... pisálci...
Tak nevím, zda-li 310 koní kombinovaného výkonu by mohlo zajistit dynamické parametry byť stávající verze V8...
Mimochodem, není problém použít laděného výfukového potrubí.
Mimochodem, není problém použít laděného výfukového potrubí.
pro všechny, kteří plánovali si koupit nového V8 Mustanga někdy v blízké budoucnosti je: nečekejte na budoucnost, žijte dnes a objednejte si ho hned, i kdyby jste si na něj museli půjčit...život je krátký a žijete ho jen jednou... :-!
Dávat do Mustanga hybrid je naprosto šílený nápad! To už je fakt lepší si koupit nějaký hot-hatch! ;-\
Ford udělal v posledních letech zvláště v Evropě celou řadu špatných rozhodnutí. Jedním z nich byly investice do malých tříválců. Dnes se trend otáčí a pomalu se od toho ustupuje, zatímco oni musí tuto neefektivní a drahou technologii zaplatit....a i proto se nová Fiesta prodává dost mizerně.
S hybridem si více petrolheadů mustanga určitě nekoupí a nejsem si zrovna jistý, zda nalákají klientelu novou odkojenou na Priusech.
P.S. "Budoucnost automobilismu patří hybridním vozidlům a elektromobilům."..autor je věštec? To už se říkalo před 15 lety....a tvoří tyto pakárny jen úplně okrajový segment.
S hybridem si více petrolheadů mustanga určitě nekoupí a nejsem si zrovna jistý, zda nalákají klientelu novou odkojenou na Priusech.
P.S. "Budoucnost automobilismu patří hybridním vozidlům a elektromobilům."..autor je věštec? To už se říkalo před 15 lety....a tvoří tyto pakárny jen úplně okrajový segment.
Že jde Ford v Evropě v posledních letech do kopru, to musí být každému automobilovému znalci naprosto jasné. Viz např. absurdní projekt Vignale, zpožděné a amerikanizované Mondeo, nanicovatá poslední generace Focusu, nemluvě o šílenostech přivezených do Evropy ze zemí třetího světa - obludný Ecosport a teď i Ka+....
P.S. Podle prvních zpráv zůstávají prodeje nové, brutálně zdražené Fiesty daleko za očekáváním....(cca 1/3 měsíčních prodejů "staré" a cenově výhodné ochdázející Fiesty). 😲 😢 😒 Ale jedná se samozřejmě jen o první náběhové měsíce, třebu bude lépe...
P.S. Ale abych jenom nekritizoval - oficiální dovoz Mustangu do Evropy je naopak skvělý nápad! 😄 :yes:
P.S. Podle prvních zpráv zůstávají prodeje nové, brutálně zdražené Fiesty daleko za očekáváním....(cca 1/3 měsíčních prodejů "staré" a cenově výhodné ochdázející Fiesty). 😲 😢 😒 Ale jedná se samozřejmě jen o první náběhové měsíce, třebu bude lépe...
P.S. Ale abych jenom nekritizoval - oficiální dovoz Mustangu do Evropy je naopak skvělý nápad! 😄 :yes:
Majtel mainstreamove spodiny napiše o focusu, že je nanicovaty. No evidentně by jste oba se CHerokee mohli do politiky, hned je jasne, že jste odbornici a znalci na slovo vzati.
Hele já mám fordy rád, máme doma se ženou Stanga i FieSTu, ale neznamená to, že se budu na jejich politiku dívat jen skrze růžové brýle.
Tak co to tu placaš o otačeni tendu nebo v čem je problem u hybridu ? I kdyby auto nabizeli bez motoru, tak to muže byt každemu snad jedno. Podstatne snad je pokud je v nabidce něco co vyhovuje.
Ten litrovy EB uz maju stokrat zaplateny, teda jeho vyvoj. Prisli s nim v masovom meritku ako prvi a slovutny koncern VW s podobnym motorom prisiel ako jeden z poslednych. A vobec nemam pocit ze Focus ci Mondeo sa nepredavaju. A riesit novu Fiestu po mesiaci ci dvoch v predaji? Trochu sudnosti by neuskodilo.
Jedno z nich bylo se nezůčastnit záchraného programu vlády USA během finanční krize. Těch 50mld USD (co GM obdrželo) jim pak chybělo ve vývoji nových vozů a technologií... :-!
K tomu 3hrnku - dost by mě zajímalo, koho napadla ta šílenost, dát to do ikonické Fiesty ST - tomu říkám naprostý úlet >😒]
Btw i v normální Fiestě není na výběr, kdo chce benzin s výkonem přes 100k, musí chtě nechtě sáhnout po 1.0EB... a ostatní se bohužel přidávájí viz VW atd. :no:
Btw i v normální Fiestě není na výběr, kdo chce benzin s výkonem přes 100k, musí chtě nechtě sáhnout po 1.0EB... a ostatní se bohužel přidávájí viz VW atd. :no:
Po deseti Priusech jsem si koupil auto s klasickým spalovákem. Ale strašně moc mi v něm chybí elektromotor. Nesmyslně a zbytečně furt motor točí a žere. To ale pochopí jen odkojení Priusem... 😉
mas tam el. starter. Alebo ti ho niekto ukradol a musis to rano nakopavat klukou ? >😒]
a proc by se meli zblaznit? protoze Nokia diky tomu ze sla po tradici "malem" zkrachovala, protoze Kodak ktery se drzel tradice zkrachoval diky tomu co sam "vynalezl"? protoze na auto.cz pisou vesmes jedinci co jsou radi ze jsou radi za zamestnani a o svete businessu vedi jen to co si myslej a tak o tom napisou?
verte ze jednou pokud zustane zachovane oznaceni Musnang, tak prijde i elektromobil Mustang 😉 a neni na tom nic zvlastniho, proste se jen budou drzet zakazniku a trendu dane doby, bez ohledu na to jaka je motorizace, pred 150 lety byl popularni k doprave kun nebo para, pred 50 lety fosilni palivo a v tomhle stoleti to zatim vypada hlavne na elektrinu, je to tedy desne prekvapeni ze kdys se hybridum dari cim dal lip tak ze Mustang dostane hybridni pohon >😁
predpokladam ze nekteri zdejsi redaktori maj kazdy mesic udiv nad tim ze musi treba platit ucty, oooh co to je, zase ucet za elektrinu :😉
hybrid u takoveho auta zajisti ze i s mensim motorem bude moci bejt dale tim pony kterym Mustang je a neubere mu to ani na vykonech ani na jizde
Boreeeec. Takových je tu hafo.
No alebo je tu este jedna moznost - obavy sucasnych majitelov, ze hybrid verzia bude mat lepsie vykonnostne parametre.
A co F150 ?
Mimochodom, je to sprava stara 8 mesiacov.
Nechápu...teď se podává R4 bez baterek.
Ked mohlo zacal robit hybridy Porsche, nevidim problem pri Mustangu.
Mimochodem, volit můžeš nyní každý rok až do roku 2023, ale smiř se s tím že budeš respektovat výsledek a tím bude směřování, kterému je nějaký mustang u pr...
Nikde se o konci V8 nepíše Bari :-!