Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2017

Autosalon Frankfurt 2017

Starší ročníky

Autosalon Ženeva

Autosalon Paříž

Další autosalony

„Future now“ je heslem pro 67. ročník mezinárodní motor show ve Frankfurtu na Mohanem. Rok 2017 bude na výstavě patřit novým technologiím, digitalizaci a inteligenci automobilů. Možnost komunikace, většího komfortu a také bezpečnosti mají být zásadním a největším digitálním tématem v historii autosalonu.

Kdy: 14. – 24. 9. 2017

Kde: Frankfurt nad Mohanem, Německo, z Prahy 510 km

VSTUPENKY http://www.iaa.de/en/tickets/tickets-and-prices/

Zpět na článek

Porsche Cayenne Turbo je údajně ještě více 911 v SUV

9 komentářů

jasuzbrna
Né, že by to byla moje šrajtoflová skupina, ale konečně na tom Cayennu ten zadek trochu vypadá. Porsche mě vždy mezi sporťáky nechávalo chladným i v dobách, kdy mi bylo 20, ale po rozšíření nabídky jsem se vždy ohlédl za Panamerou, ale Cayen? Ten divný, až nedomrlý zadek mě přímo odpuzoval, toto je ovšem jiné kafe. Povedlo se. Teda alespoň za mě palec hore. 😉 :yes:
white label
Zadek teď lepší je, ale podle mě mohl být ještě podstatně lepší, stačilo držet se stylu zadní partie Macanu a neroubovat tam za každou cenu novou Panameru. Nevadí mi ani tak to spojení zadních lamp, jako ten "shodek" na pátých dveřích.
_MT_
A na tu výšku karoserie jsou ta světla úzká. Trochu mi to připomíná předek první generace v té snaze naroubovat tam něco, co se tam nehodí.
white label
Ano, souhlas.
white label
[odkaz]
flyboyeda
😉 😉
GOODCAR
Jeep Grand Cherokee SRT 50% levnejší a ma lepší výbavý
Hammunasakra
[odkaz] :yes: :yes:
webpaja
Ano, Jeep evidentně za víc nestojí.