Ekonomika
V zásadě Kodiaq od VW, uměrně tomu naceněn, jen šířka nebude 4839 mm. 😉
Pořád (i s tím prodlouženým rozvorem) vypadá líp, než Kodiaq. Ale zase už hůř, než Karoq.
predok tigiho mi pride akysi tupy.. kratky a nizky... auto ma taky akoby az hruskovity tvar... dobre to popisal rohypnol kedysi .. tucson aj sportage su ovela sebavedomejsie a proporcne hmotou vyvazenejsie ... akoze vacsi Touareg je fajn a paci sa mi ale tigiho ( aj tohto dlhsieho ) podla mna az tak dokonale nezvladli .. z tejto foto by som dokonca povedal ze sa pozeram na nejake to oplastovane MPV co by konkurent pre bmw 2 active tourer [odkaz] .. proste ten predok aj tie celkove proporcie su akesi divne
hůř jak karoq? tak to budou asi hodně tlusté brýle >😒]
Na tej titulnej fotke vyzeta ako taky mierne zdvihnuty Passat combi. 😄
Auto vypadá lépe než kratší Tiguan i než Kodiaq.
Snad by mohlo být na tu délku širší..ale to už by se moc blížilo Touaregovi.
Digi budíky taky nemusím..jinak celkem ok , cena ovšem jako u většiny SUV děsivá !
Snad by mohlo být na tu délku širší..ale to už by se moc blížilo Touaregovi.
Digi budíky taky nemusím..jinak celkem ok , cena ovšem jako u většiny SUV děsivá !
V čem tohle vypadá lépe, než kratší Tigiuan? Dyť je to jak TIGer a leGUAN křížený s jezevčíkem, ...a že to vypadá lépe, než Kodiaq, je velmi slabá útěcha vzhledem k tomu, jak Kodiaq vypadá.
a podla mna aj ten kodiaq je proste krajsi.. tieto obe tigi-kusky sa za mna vizualne vw moc nezdarili ... pritom touareg je fakt paradny... sranda ale tak to obcas chodi 😉
skratka uz moc nevyzera ako klasicke na predok masivne SUV typu sportage alebo RAVka 😉 .. mne to zase zboku tento predlzeny tigi uz nacisto pripada ako nejake MPV-cko .... ale je to samozrejme len moj pohlad... uspech ani kvalitu to tomuto autu to nijako nezoberie 😉 :yes:
Pro mne vypadá delší Tigi lépe , ten zadek a delší rozvor mu pomohly dospět.
Jasně , auto této velikosti by mohlo být širší o pár cm , a předek drsnější k SUV.
Ale je to styl VW..jsem zvědav na facelift předku za pár let.
Myslím , že bude ale minimální..šílené čtyřoké kreace ala Škoda u VW nedělají a to je ok. 😉
Jasně , auto této velikosti by mohlo být širší o pár cm , a předek drsnější k SUV.
Ale je to styl VW..jsem zvědav na facelift předku za pár let.
Myslím , že bude ale minimální..šílené čtyřoké kreace ala Škoda u VW nedělají a to je ok. 😉
mne pride predok zboku nizky a kratky ... zadok kasne naopak zase masivny a prerasteny .. ma to potom akoby taky ten typicky look nacicaneho "klistata" .. predok maly kratky ale zadna cast kasne zrazu vysoka a nafuknuta ... ale s tym bojuje viacero aut.. aj predosly civic vo verzii combi bol podobny pripad ... zboku je aj na neho
ozaj zvlastny pohlad 😄
ozaj zvlastny pohlad 😄
ale prodloužení je malé. :no: Stále není možné sklopit sedadla do roviny :no: Chybí ruční brzda :no: a namísto tachometru a otáčkoměru to má televizi :no: Chybí normální šíbr a skleněná střecha z toho dělá skleník :no: Kde je manuální skříň? :no:
Ada se zasekl v 90'..
Asi první Tvůj příspěvek, kterej není úplně mimo a se kterým se dá aspoň z části souhlasit 😉.
Sedadla do roviny jsou pro mě základ, bez ručky bych se obešel, střešní ližiny jsou super, skleněnou střechu bych taky nechtěl, ale chápu lidi, co si ji koupí. Manuál u takovéhoto posunovadla nic dobrého nepřinese, jedině cenu od...
Ale na ty displaye místo budíků jsem taky zvědavej. Hlavně na to, co to bude dělat po 15ti - 20ti letech v prostředí, které např. v zimě denně změní teplotu z -10ti na +20 stupňů, jsou tam otřesy apod. A jestli někomu taková doba přijde přehnaná, tak vezměte v potaz to, že dnes je průměrné stáří vozu necelejch 16 let, jestli se nemýlím...
Sedadla do roviny jsou pro mě základ, bez ručky bych se obešel, střešní ližiny jsou super, skleněnou střechu bych taky nechtěl, ale chápu lidi, co si ji koupí. Manuál u takovéhoto posunovadla nic dobrého nepřinese, jedině cenu od...
Ale na ty displaye místo budíků jsem taky zvědavej. Hlavně na to, co to bude dělat po 15ti - 20ti letech v prostředí, které např. v zimě denně změní teplotu z -10ti na +20 stupňů, jsou tam otřesy apod. A jestli někomu taková doba přijde přehnaná, tak vezměte v potaz to, že dnes je průměrné stáří vozu necelejch 16 let, jestli se nemýlím...
Tiguan je parádní auto... v původní verzi. Tahle prodloužená působí podobně, jako když v devadesátkách roubovali na sedany kombi "za každou cenu"
Ale trendy jsou trendy. Někdy bohužel. V tomto případě úplně zabili původní myšlenku. Samozřejmě můj subjektivní názor.
Ale trendy jsou trendy. Někdy bohužel. V tomto případě úplně zabili původní myšlenku. Samozřejmě můj subjektivní názor.
BTW - stale cekame ... zda se ze takovejch "hnupu" je celkem dost
Holota hola benzin, automat zacina u RR na 1.2M vs. 760k u VW - takze asi tolik ke stiranim rozdilu mezi mainstreamem a premii...
To ze se RR s nicim slabsim ani neobtezuje je dalsi argument k tomu jak je to porovnani mimo.