Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Tyto vozy se mohou utkat o titul Auto roku 2018 v ČR. Vyhraje Škoda i počtvrté v řadě?

29 komentářů

Pavel70
Jsem přesvědčen, že Škoda zvítězí opět, i kdyby neměla nominované žádné auto. 😲
T0mej
čo si blázen, VÍŤAZOM sa prekvapivo stáva..........: Škoda karoq, nikto to nečakal.
Riceeater
Bezesporu... i kdyby to nebyla pravda :-!
Uživatel_5340709
Tak určitě, .... jsme v čr. 😄
3_diamanty
v CZ to podla mna zase vyhra skoda... stejne zazraky nejestvuju 😉

ja by som to doprial arteonu alebo velaru.... su proste vo svojich segmentoch "nove" a neosuchane a maju aj istu automobilovu charizmu ..... ale tak tie budu len do poctu ... to asi skor fakt vyhra ten maly ignis .. to je fakt >😁 :yes:
wakantanka
to nakoniec vyhral Ignis, to by bolo kopec srandy. 😄
removed
Ano. S 2.0 TDCi AT 8. Jizdne neni buhvi jak nadprumerna, ale ve sve tride ani nic neztraci. Drzi krok s adekvatni konkurenci. Sedan je uvnitr vzdusny, neotloukas si koleno o palubku, v cerne je uchvatny a verim, ze se neokouka.
_Karel_
Takže ty budeš hlasovat pro co? BMW?
nathan
Mazda CX-5 2.5i AT je jenoznačná volba pro chytré lidi. Ti ostatní budou hlasovat za nesmysly.
camco
auto roku je stejně trapná soutěž jako nějaká miss. nevolí se podle pokroku, přínosu, ba ani designu, ale sympatií, znáčku na kapotě
Floyd
A na celé čáře vyhraje Karoq, o co? >😁 >😁 >😁
RADEK1
Ta sedla panečku 😄 :yes:
T0mej
o čo že to bude karoq
woody-alien
I když se vůbec nebudu zabývat značkou.....mám si ten tvůj koment musím vyložit tak, že kdo nejezdí v SUV, jezdí nesmyslem ? Hmm, to si tedy hned vzpomenu na Forresta Gumpa - pro hlupáka každý hloupý. 😉
_Karel_
To je zvláštní. Tak asi výjimka, co potvrzuje pravidlo. 😄
_Karel_
Tak to já jako fanda Mazdy vůbec nevím. Tedy vím co mě se líbí, ale nemám jasno kdo si to objektivně zaslouží. V mých očích to Insignia není. Sám píšeš "drží krok s konkurencí" a to mi přijde málo. Vůbec bych řekl, že tam chybí něco trochu revolučnějšího.
Můj zcala jasný favorit alespoň za design by byl RR Velar. 😄
removed
Bych rad na prvnim miste videl... opel insignia.
Floyd
ano, zvítězí. To už teď vědí všichni. A nepotřebují k tomu ani mediální masáž, která nás tu teď cca půl roku čeká, ani tyto podbízivé a podlézavé titulky. Fakt ne!
Floyd
>😁 >😁 >😁 :yes:
white label
S přihlédnutím k tomu, že se jedná o Auto roku v ČR, bych z toho zřejmě vybral 10 finalistů😒br /> Stelvio, A8, 5er, Fiesta, CX5, Panamera ST, Velar, Karoq, Polo, XC40.
removed
>😁 Uplne to vidim, podium jako krava, s kratkou fanfarou prijizdi Ignis... v obecenstvu podezrele ticho... tazave pohledy smerem k porotcum...
Uživatel_5340709
Jj, Velar by to mohl dát.
removed
Mimochodem... napsal jsem drzi krok 😉
removed
Hele, mohls ten koment alespon zakoncit smajlem.
Mazdar
nathan
Budu hlasovat pro Mazdu.
removed
No kvuli designu, ktery bude starnout pomalu. Ale jsou tu i jini a mnohem pravdepodobnejsi adepti. Jak pise Karel nize, velikym kandidatem je Velar... to je tutova nadcasovka.
Uživatel_5340709
Když jen dohání třídu, tak proč ji tak fandíš?
/Je tam Impreza, Civic, Stelvio - když se nebude sr.....t 😄 /
white label
A už si se s ním svezl?
removed
A proc ne? Ma take svoje kvality.