Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženy v Saúdské Arábii budou mít povolení řídit auto

24 komentářů

amadeus
:-!
Avatar - Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
ale bohužel nevybavená autonomním řízením... 8-s
kalousek
Co je to za krále který potřebuje k rozhodnutí radu a ke změně mu nestačí půl roku ? Když jsem kruci jednou král tak jen řeknu a od zítřka to platí, ne ?
Arese
Pěkná řidička, jen by si měla sundat ten hadr z hlavy! 8-s
peter222
Žeby náznak niečoho nové vo fašistickej zemi. Arábia je zem ,kde sú potláčané ľudské práva v záujmu ideológie.

P.S prikladám ešte definíciu fašizmu ,keby sa chcel niekto hádať.

"Fašizmus je ideologické a politické hnutie,ktoré odmieta demokratickú formu vlády a osobnú slobodu občana.Vyžaduje od neho poslušnosť v mene záujmov národa."
_Karel_
Do takové definice fašismu by se vešla půlka světa. Je to krapet složitější, než jen odmítání demokracie.
Jinak SA považuju za mimořádně nebezpečnou zemi pro západní civilizaci. Je ostudou a pokrytectvím, že patří mezi naše spojence a je neuvěřitelné, že dokonce byla prvním cílem návštěvy Trumpa. Money talks.
white label
A tohle snad platí pouze pro fašismus? Jak si myslíš, že to za socíalismu a vlády KSČ fungovalo třeba tady? 8-s
praděda7
i v Saudské Arábii.........jednou toho budou litovat..... ;-\
white label
Ty máš zase ty řeči, které z tebe většího chlapa neudělají...,
dej si bacha, abych to nedal přečíst tvé ženě... 😲 :😉 >😒]
praděda7
Šak nic, enom říkám, že teho budú litovat.....no já totiž pamatuju, když chlapi byli chlapi, ale zároveň i gentlemani a ženské byly ženské, ale dovedli být být dámami. Ženské rodily děti a pečovali o ně a o domácnost a chlapi se o ně starali a živili je. V nedělu po obědě chodili všecí na špacír do parku a pak do cukrárny. Mě se to líbilo. Ono to totiž tak bylo dané od přírody. Ženy rodily, kojily a pečovaly a muži oplodňovali, chránili, zajišťovali střechu nad hlavou a živili. No a to se feminofašistkám nelíbilo a začaly do teho po válce vrtat, obsadily školství (82% kantorů jsou ženské) a vymývaly děckám mozky až se jim to po několika generacích povedlo. Z žen se staly ženomuži a z mužů, mužoženy. Ty a většina dospělých mužů tvojí generace tím už byla naplno zasažena. A že se to feminofašistkám povedlo, potvrzuje nakonec tvůj koment, kde mě strašíš, že to, co jsem psal dáš přečíst mé ženě a že bych měl mít proto z mojí ženy strach. Dále. Do procesu e-man-cipace se zapojili (muži) politici a hlavně ti nepříliš úspěšní, protože viděli v ženách volební hlasy. Napřed zařídili, aby ženy dostaly hlasovací právo a pak už jim museli přihrávali jednu výhodu za druhou, aby si jejich hlasovací přízeň udrželi. Nepočítali ovšem s tím, že je ( a všechny ostatní chlapy s nimi), jednou ty ženské zatlačí do kouta z kterého se už nevymotají. ;-\ [odkaz]
Xylo
Myslím, že se blýská na lepší časy, protože ona každá blbost se vrací jako bumerang a ženské budou muset zařadit zpátečku 😉
white label
Můj koment (jeho závěr) to byla nadsázka, i když... 😉
Proč by zrovna ženy neměly mít volební právo, nebo možnost řídit auto?
Ženy rodily děti, kojily, pečovaly o děti a domácnost...
A to snad dnes většina žen naopak nedělá?
Za mě nemluv, já se osobně rozhodně necítím být zasažen, tím tvým údajným "feminofašismem", ty snad ano? U nás doma to vždycky fungovalo (a funguje) normálně/přirozeně, ale proto zřejmě nemám potřebu dokazovat si podobně, že já jsem ještě ten chlap tzv. "ze staré dobré školy".
jakubMG
Dost dobry koment.
white label
Kdyby měli chlapi jenom rodit, tak tu ani nemá kdo diskutovat. 😉
praděda7
Souhlas. Dost dobrý koment od "zasažené" generace.... 😉
praděda7
Píšeš, že to u vás doma funguje normálně přirozeně. Asi je to dnes normální, že má chlap strach z ženské.... 😉
white label
Proč bych měl mít zrovna já "strach z ženské"?
Moje zkušenost je taková, že nejčastěji mají strach ze svých žen právě ti, co mají (v tomto ohledu) "silné řeči". 😉
praděda7
No jo, z toho se už nevykroutíš......... 😉
white label
To ty se z toho nevykroutíš, já tu naopak žádné silné řeči nevedl... >😒]
praděda7
dej si bacha, abych to nedal přečíst tvé ženě...
white label
To byla reakce na tvoje silné řeči, logicky s nadsázkou. 😉
praděda7
[odkaz]

Silné řeči?
Brumbal
Cumim ze v Saudske Arabii s tim prisly tak brzo, clovek by cekal ze zeny tam budou moci ridit az tak za 10let az bude poradny rozmach autonomniho rizeni, ale ze jsou az tak pokrokovy me dostalo, za me to zastinilo i dnesni novinku o rekordu 911 GT2 RS na Nordschleife. Klobouk dolu ze zeny nejsou v tehle zemi uz stejne hodnotny jako zvirata.
white label
Ale oni tam ty řidičáky přiklepli nejen ženám, ale zároveň i velbloudům...
😲 >😁 😉