Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spor taxikářů s Uberem proberou experti na úřadu vlády. Dolínek chce zrušit taxametry

Spory mezi pražskými taxikáři a společností Uber se bude příští čtvrtek zabývat ve Strakově akademii expertní skupina pod vedením vládního zmocněnce pro digitální agendu Ondřeje Malého.
Zpět na článek
29. 9. 2017 11:10
Avatar - Ada je zase tady
28. 9. 2017 21:20
Malý?
Ten klaun od wifistů? To se někdo pos**l.... :no:
Rozbalit vlákno
0
29. 9. 2017 11:10
Proč taxi?
Lidé by nevyužívali UBER, kdyby taxikáři své zákazníky neokrádali. Proto vznikla konkurence, po které je velká poptávka. Pokud chtějí být taxikáři konkurenceschopní, měli by se učit od pana Radima Jančury, majitele Student Agency. Dát zákazníkům servis, komfort. Stačilo by aby si mohli objednat zákazníci přes aplikaci Taxi, která by umožnila objednání předem (přesně byste dopředu věděli kolik zaplatíte), nákup kafé, řidiče v obleku, wifi v autě a mají vyhráno. Tak si představte, kdybyste jako zákazník objednal taxíka a kafé, poté by přišel řidič v obleku a měl ceduli na letišti, že se jedná o něj a k tomu nesl kafé v ruce. Pomohl svým zákazníkům s kufry a to nejen do auta, ale i z auta až ke dveřím jejich domu. V autě byste se jako cizinec mohl připojit k internetu. Byla by tam nabíječka na dobití mobilního telefonu. No nelíbilo by se Vám to? Jen musí přemýšlet, ale oni raději lpí na starých zvycích, protože nejsou schopni se vypořádat se změnami, která sdílená ekonomika nabízí. Místo toho se snaží zahnat konkurenci do kouta násilím a to prosím taky o něčem svědčí, když si dělají takovou reklamu před cizinci.
Rozbalit vlákno
1
30. 9. 2017 22:35
Re: Proč taxi?
Uplne chapem, ked niekoho okradol taxikar v Prahe o zasratych 10 EUR (stalo sa to aj mne >:D >:D ) a chce sa mu pomstit tym, ze objednava cez Uber. Ale aj tak ste idioti ktori podporuje americku firmu pre ktoru neexistuju ziadne zakony. Ste pre nich iba ovce na oholenie tak ako pre taxikarov.