Novinky
Vladimir Putin má rád elektromobily. I když znečišťují planetu více než auta na zemní plyn
33 komentářů
bola realitná diskusia , teraz fajčiarska..... >😁 >😁 , už aj diskusie upadajú ako táto stránka.
Keby sa bavili aspoň o sexe >😒]
Keby sa bavili aspoň o sexe >😒]
jo, můžu za to. Sorry.
Co chceš po středě o sexu? Někteří jsou rádi, že už to mají za sebou >😁 >😁 >😁
Co chceš po středě o sexu? Někteří jsou rádi, že už to mají za sebou >😁 >😁 >😁
Putin v tomto zastává zcela rozumné stanovisko, jako obvykle.
Plyn má budoucnost, jsem zvědav na novou Octavii 1,5 G-TEC, 130k a 250 Nm jsou slušná čísla. Víceprvek vzadu zůstává, ale nádrže budou mnohem lehčí, takže už auto nebude tak hrabat. :yes:
Plyn má budoucnost, jsem zvědav na novou Octavii 1,5 G-TEC, 130k a 250 Nm jsou slušná čísla. Víceprvek vzadu zůstává, ale nádrže budou mnohem lehčí, takže už auto nebude tak hrabat. :yes:
Taky si myslím, že ta nová plynová oktávku bude velmi zajímavá, rozhodně tisíckrát lepší volba, než nějaký elektromobil!!! 😄 :yes:
Je to ta nejekologičtější Octavia, už jen tím, že palivo neprochází rafinací. Navíc se ušetří na spotřební dani, což potěší. Jízdní projev a dynamika už budou solidní. Jen by se mohly nové plnicí stanice otevírat rychleji. Třeba v Teplicích zatím není ani 1 😒
Souhlas s tím, že je to nejekologičtější Octavia a technicky nezaostává v ničem za svými konvenčními sestrami. Jenže... co se stane, až gosudar Putin zatáhne kohoutky? Kolik je v Evropě ložisek zemního plynu? Já to nevím, proto se ptám. Dodávám, že jsem příznivcem elektromobility, ovšem nedělám si iluze o tom, že elektromobilita je v nejbližší době možné znatelně rozšířit a nebude to možné ani za 15 let (jak se snaží lidem podsouvat emisní političtí průseráři).
OK, přecházíme od aut k politice. Že EU nečeká zářná budoucnost není složité si odvodit. Sama se rozloží. Putin kohouty zavírat nebude, státy opouštějící EU budou více spolupracovat s Ruskem (které je dnes hodně jinde, než byl SSSR). A že zásob zemního plynu je dost na dlouhou dobu je také jasné. Toho, že v ČR nebude za 10, 20, 50 let zemní plyn, se opravdu nebojím. >😁
Za 50 let se spíše vůbec nebude třeba učit německy, jelikož v západoevropském chalífátu už ani nebude úředním jazykem...
Za 50 let se spíše vůbec nebude třeba učit německy, jelikož v západoevropském chalífátu už ani nebude úředním jazykem...
Zatvaranim kohutov strasi kde kto uz dlho. Neverim vsak ze by ich Putin niekedy zavrel. Dengy by potom chybali a bol by v p*deli. 😄
cekat od nej, ze by horoval pro elektromobil, kterej do budoucna odrizne rusko od dolarového prijmu, je nesmysl
Běž se vycpat s takovýma řečma
Tohle pokrytectví mi leze na nervy
Takže v niečom prekážajú samotní fajčiari, v niečom zákony na ich obmedzenie. Byť to na mne, zakážem asi cigaretový papier, to je väčšie svinstvo ako tabak, necháva na pľúcach decht a ťažké kovy. Aj cigarety môžu byť balené v tabakovom liste, sú potom trochu silnejšie a vyfajčí sa ich menej, čo môže kompenzovať vyššiu cenu. Ale škodia menej a zďaleka tak nesmrdia.
A spousta kuřáků u nás po dokouření cigára (kdekoli venku) hodí špaček někam na zem apod. (přesto, že má v blízkosti odpadkový koš) a v "lepším" případě jej zašlápne... a tak se normální/slušný člověk nechová...
Ano, možná má pravdu, ale protikuřáckej boom je přehnanej... a já jsem na něj přehnaně citlivej = reakce byla prudká, ale zpět ji brát nebudu.
A i z těch aut jedoucích přede mnou, pokud něco z okna letí, tak je to nejčastěji právě vajgl.
mimochodem, ohldne nas s fosilnima autama, ja tu celkem dlouho pisu svuj nazor ze na vsechny paliva by se mela postupne zvedat spotrebni dan, prvni krok zvysit ji a dorovnat u vsech paliv na uroven benzinu, a nasledne treba co rok o 2-5% zvysovat, stejne tak bych spotrebni dan zvysoval i u tabakovych vyrobku a alkoholu :-!
Bylo by možné tohle téma už uzavřít?