Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Ford Focus následuje Fiestu a bude luxusnější. Prodeje to sníží, firmě to ale nevadí
84 komentářů
Somperle
Obalujú to ako trafení a keď to vyjde von tak to bude zväčšená Fiesta >😁 , inak inžinieri sa mali zamerať skôr na zväčšenie kufra u tohto auta, lebo 316L je veľmi málo...
Jj, notabene keď také Polo má 350 l. A ešte dôležitejšie, ako zväčšenie kufra je lepšie využitie vnútorného priestoru, kde je Focus na tom dosť zle.
Nejen focus, prikladem jak to nedelat je i aktualni mondeo, kteremu by uz taky nova generace jen prospela.
On ten kufr neni velky to je fakt, ale postav si ho k trojkove Fabii, ktera ma na papiře 330l a budeš mit s těmi čisly docela problem. Prakticky je těch 316l na podobne urovni jako jsem měl u šestkoveho golfa, ktery měl papirovych 350l.
tie litrové objemy naozaj klamú, niektoré značky rátajú aj objem vzduchových bublín v rezerve. O to viac sa divím, že servery robia len občas praktické testy objemu kufra. Naozaj rozhodujúce je, aké veľké predmety naložím do hlavnej časti a nie či niekam pod blatník viem napchať toaleťáky.
Co jsem viděl kufry u konkurence, tak je ten ve focusu dnes už troufnu si tvrdit zřejmě nejmenši i prakticky s dojezdovou rezervou. Ten komu však nevadi jezdit s lepici sadou, pak je ten kufr v ramci třidy řekl bych i mirně nadpruměrny. Ja jsem pravě věděl, že se u focusu piše hodnota 316l a tušim 366l s lepici sadou. Takže jsem měl mirne obavy, že těch 316l bude snad malo a přistoupim na variantu s lepici sadou pokud se pro toto auto rozhodnu. Stačil však pohled na variantu s 316l a věděl jsem, že lepici sada nebude potřebna.
Fokus HB nemá veliký zavazedelník a pro mne je to fakt nouzovka, ale... jak píšeš, ona konkurence v HB na tom možná je lépe papírově, ale ve skutečnosti o moc více nenaložíš. Naučil bych se s tím žít, odjezdil jsem s tim dovolenou..
No tak "naučit se s tím žít" lze u ledasčeho, třeba východní Němci se 30 let učili žít s Trabantem, že! V principu je to ale samozřejmě úplně špatně, auto se má přizpůsobit cílové skupině zákazníků, a ne naopak! Ford ČR to nakonec řeším tím, že nabízí verzi kombi za cenu hatchbacku, ale to je samozřejmě jen z nouze ctnost... ;-\
Ale to si mne asi zle pochopil. Na poměry HB je pro mne Fokus naprosto dostatečným autem i v oblasti prostoru. Já jsem ale zhýčkaný z kombíku a proto jsem se musel uskromnit, po pár dnech už mi to ale nepřišlo (navíc jsem byl ekonomičtěji zbalen z letadla >😁 to hodně pomohlo😁). V létě jsem zase třeba jel jen na víkend s Kugou + jsem pak musel přejet ještě s kombem a kytaře v hardcase. Do Mondea jsem zvyklý, že to nahážu + hadry bez ladu a skladu a vše po roletku, na víkend vystaráno s rezervou..... Tady už to bylo tak tak a to je kufr velikostně mezi Fokusem HB a Kombi....
I test na autorevue.cz, kde testovali snad 10 konkurentu v nižši středni ve variantach kombi nedopadl pro focus vubec špatně, tušim dokonce nadpruměrně a přitom měl papirově nejmenši hodnotu. Těžko řict co za metodiku ford použiva.
Stejně tak u HB, např. zde naměřili jinou hodnotu než udavanou...
[odkaz]
Stejně tak u HB, např. zde naměřili jinou hodnotu než udavanou...
[odkaz]
Arese
Ford by už měl konečně pochopit, že nabízet v Evropě jen globalizované modely je cesta do záhuby. Evropští zákazníci jsou totiž nejnáročnější na světě a na žádné kompromisy ve formě amerikanizovaných či "rozvojových" modelů nejsou vůbec zvědaví. Vždy byli zvyklí, že evropské Fordy nabízejí naprosto špičkové jízdní vlastnosti a že je mimořádně zábavné je řídit. Taky byli zvyklí na jejich evropsky úhledný design a velmi dobré využití obestavěného prostoru. A právě v tomto směru současná generace Focusu totálně pohořela. Neznám auto segmentu C s více stísněným prostorem pro nohy řidiče a spolujezdce, nemluvě o velmi slabém objemu kufru. Taky nějaká, alespoň lehčí odtučňovací kůra by Focusu jistě prospěla. Takže pánové od Fordu - pokud chcete s Focusem IV v Evropě opravdu prorazit a zatápět Golfu, Astře, Meganu atd., můsíte nabídnout v prvé řadě líbivý evropský design, perfektní podvozek a špičkové využití obestavěného prostoru. A to vše za konkurenceschopnou cenu! Místo toho se ovšem dozvídáme, že hlavním cílem výrobce je na novém Focusu více vydělat... To je fakt cesta do pekel! 8-s :no:
Takže ford se ma přispusobit tvym požadavkum, to by to dopadlo. A jit ve stopach modelu jako astra, megan nebo golf to bych u fordu nerad viděl. Přijit na zadi s traverzou a přetahovat se o cm v interieru od toho ať tu jsou jini. A jen tak mimochodem prostor pro řidiče je zrovna u koncernu realně menši a to jak pro nohy tak mistem pod volantem.
Ukaž mi, kde jsem psal, že se má Focus vzdát zadní víceprvkové nápravy a "mým" požadavkům?! Stísněný interiér vpředu a malý kufr je tomuto autu vyčítán v testech po celé Evropě. A jak jsi přišel na to, že koncernová auta C segmentu mají menší místo pro nohy řidiče než Focus? Zkus si třeba změřit, o kolik cm zasahuje palubka současného focusu více do prostoru kabiny (od těsnění dveří) proti třeba Octavii. Rozdíl je patrný doslova na první pohled, ale ve prospěch Focusu to určitě není! >😁
To je celkově k tvemu obsahu. A co ma společne palubka s mistem pro řidiče. To jako volant vystupuje z prostředku te palubovky ? Prostě prava noha ma vice volnosti než je tomu u koncernove nižši středni tedy zřejmě krom octavie a pod volantem je vice mista. Takže při nastupovani a vystupovani je menši pravděpodobnost kontaktu s nim. Ten problem je akorat u spolujezdce a to samozřejmě s levou nohou.
Palubka má s místěm pro řidiče sakra hodně společného. Podívej se někdy u současného Focusu při pohledu z boku, jak daleko má vůči oknu předních dveří plně vytažený volant ve srovnání třeba s Golfem. A hned ti musí být jasné, že to auto je prostorový průser...
P.S. S Focusem III jsem krátce jezdil, a podvozkově je to super auto, o tom žádná. Taky motor 1.5 Ecoboost byl fajn. Ale v žádném jiném autě jsem se při nastupování a vystupování tak často nebouchal kolenem o hranu vnějšího okraje přístrojové desky. Manželka si zase stěžovala, na úzký prostor pro nohy spolujezdce kvůli absurdně široké středové konzole. A palubka vůči ní byla vystrčená od čelního okna o dobrých 3/4 metru, byl to velmi nepříjemný pocit. To auto prostě vepředu prostorem trestuhodně plýtvá, o tom není nejmenších pochyb! Proto jsme si ho taky nekoupili 😢 Doufejme, že u nové generace už ji udělali správně, prostorově efektivně. 😲
P.S. S Focusem III jsem krátce jezdil, a podvozkově je to super auto, o tom žádná. Taky motor 1.5 Ecoboost byl fajn. Ale v žádném jiném autě jsem se při nastupování a vystupování tak často nebouchal kolenem o hranu vnějšího okraje přístrojové desky. Manželka si zase stěžovala, na úzký prostor pro nohy spolujezdce kvůli absurdně široké středové konzole. A palubka vůči ní byla vystrčená od čelního okna o dobrých 3/4 metru, byl to velmi nepříjemný pocit. To auto prostě vepředu prostorem trestuhodně plýtvá, o tom není nejmenších pochyb! Proto jsme si ho taky nekoupili 😢 Doufejme, že u nové generace už ji udělali správně, prostorově efektivně. 😲
Souhlasím s tebou, po ročním používání služebního FoFo III Combi jsem rád, že mám zase Octávku😒br />
+ Skvělé jízdní vlastnosti, živý motor 1.6TDCI 85kW, výborné řízení i řazení
- Katastrofální přístrojová deska - zabírá hodně místa v prostoru, uspořádání a ovládání audia a telefonu a jeho bídná kvalita, nelogický tempomat, naprosto nedostačující místo na zadních sedadlech, malý a plochý zavazadelník
Pokud to nová generace zlepší, tak fajn, ale jak tak čtu zmínka o 1.5EB nikde. Takže pokud v benzinu budou stavět jen na R3, tak jsou opět v Evropě v průseru :no:
+ Skvělé jízdní vlastnosti, živý motor 1.6TDCI 85kW, výborné řízení i řazení
- Katastrofální přístrojová deska - zabírá hodně místa v prostoru, uspořádání a ovládání audia a telefonu a jeho bídná kvalita, nelogický tempomat, naprosto nedostačující místo na zadních sedadlech, malý a plochý zavazadelník
Pokud to nová generace zlepší, tak fajn, ale jak tak čtu zmínka o 1.5EB nikde. Takže pokud v benzinu budou stavět jen na R3, tak jsou opět v Evropě v průseru :no:
Te palubovce je snad vše ostatni přispusobeno, tzn. ukotveni sedadel a pozice volantu. A pokud se do něj usadim tak mam v něm větši volnost než je tomu u G7 nebo Leona a to je to u nich o chlup lepši než u G6, kde to ani jinak nejde než, že maš pravou nohu v permanentnim kontaktu s konzoli. Volant je vice v klině takže jak jsem psal vyše. A s tvoji vyškou musiš mit ten volant snad ještě vice v klině stejně jako ti vice hrozi, že o něj při vystupovani/nastupovani zavadiš. To že se ty bouchneš ve focusu při nasedani o palubku v tom nejsi sam. Tohle neznam, naopak je problem se svažujicim přednim sklem, takže při vystupovani jsem kousek od hrany ramu dveři a u vyššich osob to určitě bude problem.
Já prostě na současném trhu neznám jiné auto C segmentu než Focus, který by tak blbě plýtval s obestavěným prostorem - přitom hodnotu rozvoru má plně vyhovující.... Právě kvůli té proklaté stísněnosti vpředu jsme se v tom autě necítili dobře a nevybrali si ho. Což je mě moc mrzí, protože jinak by to byl náš favorit. Nic víc a nic míň. Proto doufám, že nová generace bude prostorově šikovnější. Doufejme. :-!
No takže opět jde jen a pouze o tve priority. Ty ja mam evidentně jine a co se prostoru tyče, tak zde mi vyhovy i řada aut o segment niže. Ja bych naopak vic uvital, kdyby se rozměrově focus alespoň zastavil. Ja třeba od jiste doby nerostu a v sočastnem focusu mam vice mista než sem jej měl v prvni generaci a pro mě je to jen pověstne vozeni vzduchu navic.
Na druhej strane ale prave pri FoFo IV ohlasili navrat ku korenom od FoFo I. A ten tiez co sa miesta vnutri ci v kufri nevynikal. Co mu urobili meno bolo ale to ako jazdil. Ak smeruju k najlepsim jazdnym vlastnostiam v triede nevidim v tom problem.
Globální model - Mustang se stal nejprodávanějším sportovním autem na světě a v tom shnilém ecosmrádečku v Evropě docela rozčeřil vodu. Na druhé straně nová Fiesta je průšvih a prodejní propadák. Problémy bych viděl dva😒br />
1. přiliš drahé
2. tříválcové motůrky
Snad se vzpamatují a aspoň v případě Focusu tyto chyby nezopakují. A rozhodně si nemyslím, že by měli jít stejnou cestou jako konkurence, naopak měli by být sportovnější, nabízet více individualizace a klást důraz na jízdní vlastnosti a řízení. To chybí...
1. přiliš drahé
2. tříválcové motůrky
Snad se vzpamatují a aspoň v případě Focusu tyto chyby nezopakují. A rozhodně si nemyslím, že by měli jít stejnou cestou jako konkurence, naopak měli by být sportovnější, nabízet více individualizace a klást důraz na jízdní vlastnosti a řízení. To chybí...
Ahoj Cherokee, už jsem se bál, že tu Mustang dnes nezazní. "Made my day!" >😒]
Mustang je prostě v Evropě zjevení - fantastické svezení a image za velmi slušné peníze. Je třeba si jich co nejvíce koupit, dokud je ti ***i v Bruselu ještě nezakázali! 😢
Proč by je zakazovali? 😐
V Americe sou už od konce 60. let přísnější emisní limity než máme my = jestli myslíš tohle 😉
V Americe sou už od konce 60. let přísnější emisní limity než máme my = jestli myslíš tohle 😉
Tak tak, dokud ještě poctivé víceválcové atmosféry jsou. A taky v příštích volbách to nehodit zelenorudé levici, páč je jim třeba zavřít pusu, když mluví o takových capinách jako je elektrifikace vozového parku a konec výroby spalovacích motorů nařízený shora apod.
Tak za tou elektrifikací vozového parku bych spíš viděl ty samé charaktery, co tlačí Industry 4.0............. :-!
Elixir
Som zvedavy na priestrannost noveho Focusu. O terajsej generacii som niekolko krat uvazoval ale vzdy ked som si do Focusu sadol, mal som pocit, ze je z konkurentov v kabine najmensi. Masivna stredova konzola a zvlastne umiestneny ovladac svetiel vela priestoru na kolena nedavaju a vzdy som si kdesi buchal kolena. Pri mojej vyske 180 cm som si uz ani nedokazal pohodlne sadnut sam za seba. Takze akokolvek som pocital a preberal motory a vybavy tak to nedokazalo ospravedlnit ten uzky interier. Nova Astra alebo Golf su v interiery daleko privetivejsie.
A ty keď šoféruješ, tak sedíš za sebou? 😉
Focus síce k rekordérom vnútorného priestoru nepatrí, ale s tými kolenami je to kktina. Tiež meriam 180cm, súkromne jazdím Mk3 už vyše 6 rokov, služobne som mal jak Golf Mk7 tak teraz Focus Mk3 po fl, diesel, kombi a nemám dojem, že by bol Golf bol pocitovo väčší. Focus je inak zastavaný, ale inak je to to isté v modrobielom.
Focus síce k rekordérom vnútorného priestoru nepatrí, ale s tými kolenami je to kktina. Tiež meriam 180cm, súkromne jazdím Mk3 už vyše 6 rokov, služobne som mal jak Golf Mk7 tak teraz Focus Mk3 po fl, diesel, kombi a nemám dojem, že by bol Golf bol pocitovo väčší. Focus je inak zastavaný, ale inak je to to isté v modrobielom.
Ano, současný Focus je "inak zastavaný", bohužel blbě. O tom tady právě hovoříme, že snad nástupce bude s obestavěným prostorem hospodařit mnohem efektivněji... 😲
Sednu si FF3 za sebe, mám 193cm. Názory jsou dost rozdílné někdo píše, že je místa dost někdo naopak. Když jsem v něm seděl na autosalónu, zdálo se mi že v pohodě, např oproti Aurisu
Ja Prvni 123
[odkaz]
Jen zvenku, ale lepší než nic.
Jo fórum sportovně blokují... aby ta ubohost zůstala utajena?
Tak třeba tady to bude lepší😒br />
[odkaz]
Jen zvenku, ale lepší než nic.
Jo fórum sportovně blokují... aby ta ubohost zůstala utajena?
Tak třeba tady to bude lepší😒br />
[odkaz]
hikeen
Pokud se Fordu podaří nabídnout lepší interiér a zachovají jizdní komfort bude to výborné auto ale asi ne pro ČR. Focus v ČR se prodává jen v žebráckých výbavách... třeba přesvědčí nové zákazníky ale spíš ne.
robertoKE
aj ked sa to podari pri MK4 ,tak importer na SK to zabije svojou cenovou politikou.
Mal som 2× Focus a po tretikrat pri C-maxe ma dorazili. A takto odplašili strasne vela zakaznikov. Nakoniec som skoncil u konkurencie (Sportsvan) comu este stale nemozem uverit ale zatial mozem poklopkat
Mal som 2× Focus a po tretikrat pri C-maxe ma dorazili. A takto odplašili strasne vela zakaznikov. Nakoniec som skoncil u konkurencie (Sportsvan) comu este stale nemozem uverit ale zatial mozem poklopkat
adamzprahy
Jen pro zajímavost 😄
Cca 2 týdny zpátky jsem ho zřejmě potkal v Praze na magistrále. Přemýšlel jsem co to může být, mělo to německou SPZ, ale maskování, tvary atd. bylo úplně stejné jako na fotkách. Nepotkali jste to někdo taky?
Cca 2 týdny zpátky jsem ho zřejmě potkal v Praze na magistrále. Přemýšlel jsem co to může být, mělo to německou SPZ, ale maskování, tvary atd. bylo úplně stejné jako na fotkách. Nepotkali jste to někdo taky?
milic
Aktuální C-max byl představen ještě dříve než FoFo III, čekal bych proto, že nová generace zde bude dřívo než Focus. Nemá někdo info, kdy bude nová gen. C-maxe? Nebo u Fordu podlehli aktuální módě a MPV bude nahrazeno nějakým pseudo SUV?
MariAchi
...mi nejak nehraje.
Trihrnek, lesenovka vzadu misto napravy, interier obslehnuty z Hjondeee i30 a cenovka od Mercedesu..?
No tak to mohou cekat ne "mensi prodeje", ale totalni debakl, minimalne na EU trhu,kde uz se tak jako tak Fordu nijak moc nedari.
A auta pro emeriku vyrobena v Cine?
No, Trump asi nepresvedcil...
Trihrnek, lesenovka vzadu misto napravy, interier obslehnuty z Hjondeee i30 a cenovka od Mercedesu..?
No tak to mohou cekat ne "mensi prodeje", ale totalni debakl, minimalne na EU trhu,kde uz se tak jako tak Fordu nijak moc nedari.
A auta pro emeriku vyrobena v Cine?
No, Trump asi nepresvedcil...
BoBik_CZ
To je naprostá klasika Fordu, tedy alespoň na českém trhu. Přijde nový model, napálí se šílená cena, pak se dávají nejdříve malé slevy, pak trošku větší slevy a tak cca po roce až dvou to auto má reálnou cenu.
Jinak je vtipné, že chtějí více luxusu, Vignale dělají i z Focusu a Fiesty. Ale teď na začátku října vydali nové ceníky. Mondeo, S-Max a Galaxy už mají jako nejsilnější motor jen 132kW, dieselové biturbo a benzínový dvoulitr úplně vypadly z nabídky. Vignale už taky nemá samostaný ceník, ale je to jen výbavová položka v klasickém ceníku. No bodejť, když se prodává jen s jedním motorem.
Jinak si vzpomínám, že tak cca pět let nazpátek někdo z českého zastoupení Fordu prohlašoval, že končí s akčními cenami, že prostě stanoví cenu a za tu se auto bude prodávat. Vydrželo jim to tak půl roku.
Sám mám Focuse II, kupovaný jako nový, momentálně má devět let a téměř 200tis. najeto. S autem jsem maximálně spokojený a klidně bych si koupil dalšího Forda. Ale současný Focus fakt ne, to je interiérově zmršenina. No jestli si budou u příští generace hrát na prémii, tak se budu muset poohlédnout jinde . . .
Jinak je vtipné, že chtějí více luxusu, Vignale dělají i z Focusu a Fiesty. Ale teď na začátku října vydali nové ceníky. Mondeo, S-Max a Galaxy už mají jako nejsilnější motor jen 132kW, dieselové biturbo a benzínový dvoulitr úplně vypadly z nabídky. Vignale už taky nemá samostaný ceník, ale je to jen výbavová položka v klasickém ceníku. No bodejť, když se prodává jen s jedním motorem.
Jinak si vzpomínám, že tak cca pět let nazpátek někdo z českého zastoupení Fordu prohlašoval, že končí s akčními cenami, že prostě stanoví cenu a za tu se auto bude prodávat. Vydrželo jim to tak půl roku.
Sám mám Focuse II, kupovaný jako nový, momentálně má devět let a téměř 200tis. najeto. S autem jsem maximálně spokojený a klidně bych si koupil dalšího Forda. Ale současný Focus fakt ne, to je interiérově zmršenina. No jestli si budou u příští generace hrát na prémii, tak se budu muset poohlédnout jinde . . .
uplne ti nerozumiem.. focus II som mal tiez a teraz kupujeme focus kombi.. co ti tak vadi na interieri..? ono v II ten interier nebol ziadna slava..
Přesně to byl i jeden z duvodu proč jsem dvojkoveho focuse nechtěl. Interier jako celek a hlavně nevyhovujici sedaky. A to bych byl ochotny strpět vysoky a dosti vzpřimeny posaz podobny jako v dodavkach.
Ano, ve dvojkovém Focusu není interiér kdovíjaká sláva. Ale spíše jen na pohled. Architektura je dle mého názoru OK.
V aktuálním Focusu III mi vadí ta šílená hora plastů vystrčená až skoro do poloviny délky kabiny. Přístroje jsou nepřehledné a ty tyrkysové ručičky tomu dodávají punc auta pro ***e.
Absolvoval jsem zkušební jízdu a pak jsem byl rád, že můžu jet domů svým o generaci starším Focusem.
Nikomu neberu, jestli proti interiéru trojkového Focuse nic nemá nebo se mu dokonce líbí, můj šálek kávy to ale není . . .
V aktuálním Focusu III mi vadí ta šílená hora plastů vystrčená až skoro do poloviny délky kabiny. Přístroje jsou nepřehledné a ty tyrkysové ručičky tomu dodávají punc auta pro ***e.
Absolvoval jsem zkušební jízdu a pak jsem byl rád, že můžu jet domů svým o generaci starším Focusem.
Nikomu neberu, jestli proti interiéru trojkového Focuse nic nemá nebo se mu dokonce líbí, můj šálek kávy to ale není . . .
Tak ten druhy odstavec zni až usměvně. Řikaš nepřehledně a ***sky. Kdybych neznal dvojkoveho fokala možna bych se až tak nedivil. Ja jsem naopak docela rad, že ford konečně opustil ten zeleny brčal, ktery mi neseděl už u jedničkove generace a navic kvituji pravě velice dobrou přehlednost, kde oproti dvojce nepamatuji prakticky žadny rozdil a hlavně ma znatelně lepši čitelnost prakticky za jakykoliv podminek. A škoda, že sis nepočkal na nočni jizdu, protože trojkovy fokal ma i diky ambientnimu podsviceni super atmosferu na palubě. Ty by jsis však připadal jak v gay klubu. >😁
Jenže my se bavíme každý o jiném autě. Zelený brčál měl FF2 před faceliftem. Já mám pofacelift, přístroje a ručičky jsou červenobílé. Taky celkový vzhled interiéru je po faceliftu FF2 někde jinde než před ním.
Kaju se, i když mam s dvojkovym fokalem najeto vic než dost předevšim s před FL verzi, tak naposled jsem jezdil pravě s FL a neni tomu zas tak dlouho. Možna je to tim, že jsem s tim FL jezdil čistě ve dne. No každopadně, kdyby mě napadlo to co tebe 😲 tak krom jasneho topu v podobě ružoveho podsvitu, bych tu přihřatost viděl spiš u červene barvy než u tyrkysove.
webpaja
...a snaží se vynalézt kolo.
Přitom recept má už dvě desítky let. Je v zásadě neměnný od představení první generace Focusu, která ve většině paramatrů ošklivě nařezala nejen veškeré konkurenci, ale hlavně Golfu.
Moderní, lehké, řidičské auto, kterému člověk odpustil i pár levnějších řešení v interiéru a UFO palubku.
Na perfektně naladěný podvozek, slušně zvolené motorizace, dobrou výbavu a dnes i konektivitu uslyší všichni...a to za ceny Golfu, stejně jako tenkrát.
Vypadá to, jakoby Ford najal nějaké managery a vývojáře z PSA, tam se i perfektně postaveným autům dokáží postarat jakousi bizarností o trable.
Přitom recept má už dvě desítky let. Je v zásadě neměnný od představení první generace Focusu, která ve většině paramatrů ošklivě nařezala nejen veškeré konkurenci, ale hlavně Golfu.
Moderní, lehké, řidičské auto, kterému člověk odpustil i pár levnějších řešení v interiéru a UFO palubku.
Na perfektně naladěný podvozek, slušně zvolené motorizace, dobrou výbavu a dnes i konektivitu uslyší všichni...a to za ceny Golfu, stejně jako tenkrát.
Vypadá to, jakoby Ford najal nějaké managery a vývojáře z PSA, tam se i perfektně postaveným autům dokáží postarat jakousi bizarností o trable.
Faktem je, že poslední dobou je Fokus, který je a byl po celou svou dobu existence pořád okolo špičky ve své třídě (je jedno, jestli je v něčem lepší, nebo horší než Golf) a prodává se za diskontní ceny, dokonce i pod některými korejci, nebo francouzi. Ano, je už výběhový kus, ale pořád to není cenově zaměřené auto, typu Rapid.
Já čekám (nebo v to spíš doufám), že cenově pouze srovná krok další generace se špičkou mainstreamu - Golfem, Civicem, nebo Peugeotem (který jak je vidno po fl také není nejlevnější). Můžu jen doufat, že si cenu obhájí 😉
[odkaz]
Navic je cely tento pokus s rizikem, ze to ford prestreli a az si uvedomi ze mu jede linka kvuli nezajmu jen na 80%, to se teprv uvidi jestli ten novy focus vazne vydela na aute akcionarum vic nez ten soucasny.
Myslim ze doba podobnym napadum spis nespeje a od Fordu to bude preslap.
Mno clanek je prepsany mistni redakci, takze kdo vi co bylo ve zdeleni puvodne a jak to puvodne vyznelo, proto si jeste pockam. Fiesta ale moc nadeji nedava (resp. dava, pokud ford bude naslouchat a jeste nez nastreli novy focus se z neakceptace vyssich cenu u fiesty pouci).
No uvidíme, mám zmiešané očakávania, pričom pre Ford je enormne dôležité, aby sa FOcus vydaril, keďže je to jeho kľúčový model (minimálne v EU).
Skrátka to s tými cenami Ford silne prestrelil a ja osobne sa ani nedivím, že som ešte novú Fiestu v premávke nevidel.