Novinky
Zpět na článek
Také Range Rover se dočkal faceliftu. Má dotykové ovládání a plug-in hybrid
10 komentářů
webpaja
0
Drahé auto, ale mě sedí 😉 Podvozek voňavý, interiér mnohm lepší než F-P, ale s cenou toho moc neuděláš.
Přejít do diskuze
maxi!
OT - ako to ty vidis - co hovoris na Velar?
mas nejake skusenosti?
my sme dva teraz kupili na Sk
mas nejake skusenosti?
my sme dva teraz kupili na Sk
maxi!
nie len X7 ako spominas, teraz aj Q8 sa snazi dostat o triedu hore a v podstate Bentley je uz v ponuke, takze odrazu je celkom veselo.... :-!
Bubáq
Range Rover je prostě ikona. A aby se dál dobře prodával, musí ikonou zůstat. Tj. nic moc neměnit, jen vylepšovat (ostatně, to je v článku zmíněno). Nová sedadla jsou na první pohled úchvatná. Vyhřívání bočnic a opěrek je libůstka bez významnějšího vlivu na komfort, ale pomáhají, aby ikona zůstala ikonou i když na trh vtrhne BMW X7. Ventilace zadních sedadel se také pomalu stává samozřejmostí u takto koncipovaných aut. Vylepšení infotaimentu bylo nutností! Tak teď jen vylepšit spolehlivost elektronických čidel, řídících jednotek a pod., a bude to vážně v pořádku. Čtyřválec u hybridu mně osobně opravdu nevadí. Jeho 300 k je dostatečných.... Nicméně Range Rover by měl být povinný s 8-válcem.
Hammunasakra
Nojo vidim. Sem jen na tabletu a na fotkách seda čekat to nevypadalo = hned na 5 to je vidět
Mě v reálu dost zklamaly = ale auto naopak :yes: 😄
Mě v reálu dost zklamaly = ale auto naopak :yes: 😄
Varlamow25242
Mne se ty nové světla RRS teda nelíbí. Vypadají jako tuningové zadní lampy starého Multivana z roku 2000 a starší
webpaja
Nezmizely, jsou patrné z fotek 😉
hybrid jasně reaguje na úspěch podobně koncipované varianty XC90, jen ten 4R tam nemá co dělat. Premiéra nových R6 se už letos podle všeho neodehraje a právě šestiválec s 300HP + elektromotor by sednul RR a RRS mnohem lépe.
Jinak RR spíš zraje než stárne, o trochu větší optická modernizace přídě u RRS byla rozhodně potřeba více. Jen je škoda, že v případě "sportovnějšího" bratra nedošlo k redesignu zadních světel. Tady je vše naprosto v pořádku.
Všiml jsem si většího důrazu na detail viz ovládání sedadel á la M-B.
hybrid jasně reaguje na úspěch podobně koncipované varianty XC90, jen ten 4R tam nemá co dělat. Premiéra nových R6 se už letos podle všeho neodehraje a právě šestiválec s 300HP + elektromotor by sednul RR a RRS mnohem lépe.
Jinak RR spíš zraje než stárne, o trochu větší optická modernizace přídě u RRS byla rozhodně potřeba více. Jen je škoda, že v případě "sportovnějšího" bratra nedošlo k redesignu zadních světel. Tady je vše naprosto v pořádku.
Všiml jsem si většího důrazu na detail viz ovládání sedadel á la M-B.
Hammunasakra
Koukám že asi zmizely ty loketní opěrky co vypadaly dost dobře = ale v praxi moc nefungovaly
Určitě někdo bude brblat nad 4válcem 221kW ale i já pamatuju sportovní modely co zrychlení za 6,4 s nedaly ani náhodou
Prostě u mě dobrý :yes: 😄
Určitě někdo bude brblat nad 4válcem 221kW ale i já pamatuju sportovní modely co zrychlení za 6,4 s nedaly ani náhodou
Prostě u mě dobrý :yes: 😄