Novinky
Ondris
1
Jéžiš, pošlete je rovnou na D1, třeba z toho pak vylezou autonomní teréňáky se schopností urážet okolní řidiče. Takhle tu Evropu nedoženeme.
To, že něco funguje na uzavřeném okruhu ještě neznamená, že to bude funkční v centru Prahy a osobně bych řekl, že nebude a nepotřebuju k tomu ani žádnou studii >😁
google auto normalne jazdi v centre miest... potrebuje specialnu mapu , to ano.. ale potom neni pre neho premavka problem..
to Audi na uvodni fotce dojelo z centra San Francisca do centra Las Vegas na veletrh CES autonomne jiz pred 2 lety, prijde ti snad ze v techto dvou mestech je snazsi dopravni situace nez v Praze?
Jo v pohodě, doporučuji Ti sednout do takového auta jako spolujezdec, třeba z Ostravy do Prahy a už v Olomouci budeš mít hnědo v kalhotech pane Rozumbrado.
takze pripoustis ze to dojede vpohode bez nehody, jen posadka pro nezvik bude mit proste strach ci jine pocity? super sem rad ze tomu veris ze to autonomni jizdu zvladne 😄
mimochodem jak se v aute s castecne autonomni jizdou na dalnici v CR svezl nekolikrat, a hnedo jsem v kalhotach potom nemel
dalnici Praha- "temer" Ostrava jsem jezdival sveho casu docela casto, a neprijde me to nijak drasticke kuprikladu proti tomu co je na dalnicich treba v californii, CR a jeji dzungle je slabej cajicek
mimochodem jak se v aute s castecne autonomni jizdou na dalnici v CR svezl nekolikrat, a hnedo jsem v kalhotach potom nemel
dalnici Praha- "temer" Ostrava jsem jezdival sveho casu docela casto, a neprijde me to nijak drasticke kuprikladu proti tomu co je na dalnicich treba v californii, CR a jeji dzungle je slabej cajicek
Centrum Las Vegas vypadá úplně jinak jak centrum Prahy... Nebo tam snad taky mají 2m široké cesty, protože víc vedle těch zaparkovaných aut nezbylo dlážděné kostkami? >😁
Každému je jasné, že je to v súčasnej dobe nemožné, ale nie, treba do toho tlačiť za každú cenu! Však peňazí je dosť... Kto a čo týmto sleduje...
Vídeňská úmluva z roku 1968 autonomní vozy nepovoluje. :-! [odkaz]