Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Výrobce útočné pušky Kalašnikov AK-47 se pouští do výroby elektrických motorek

Ruský koncern Kalašnikov Group se již dávno nespecializuje pouze na dlouhé střelné zbraně, ale má pod svými křídly značky z různých odvětví a mezi nimi i výrobce motocyklů Iž.
Zpět na článek
18. 10. 2017 14:03
Podvodná reklama
Otevřel jsem článek na tabletu a po delší době na mě opět vyskočila reklama na přípravek Millroad 7, který údajně zyvšuje výkon motoru o 233%, trojnásobně prodlužuje životnost motoru, zvyšuje životnost motoru o 200 tis.km, zvedá výkon o 12HP, snižuje spotřebu o 14 a o 17 %, jinde zase o 12-15%, snižuje opotřebení na polovinu atd.

Předpokládám že každý kdo má alespoň trochu páru o technice a motorech nemůže přehlédnout, že takto deklarované přínosy nemůžou být reálné a že se prakticky jistě jedná o podvod.

Zajímalo by mě tedy - aniž bych chtěl kohokoliv urazit - jestli jsou redaktoři auto.cz opravdu takoví diletanti, že nejsou schopni rozpoznat nereálnost splnění deklarovaných přínosů přípravku ?
Anebo pokud chápou že to skutečně nemůže fungovat, proč zveřejněním takové inzerce podporují podvádění kupujících a tím defakto i páchání trestné činnosti.

Asi by nebylo od věci kdyby se k tomu redakce vyjádřila. Děkuji