Ekonomika
.....v Evropě, Renaultu Espace, už neštěkne ani pes ? 😲
v článku sa píše: Ostatně jestli je zákazníci kupují nejčastěji, musí být nejlepší, nebo ne?
A to je riadny nezmysel. Keď zajtra kúpi napr. Česká pošta 500 ks naraz, znamená to, že vybrali najlepšie?
Je snáď Hyundai ix35 najlepšie SUV preto, že ich x stoviek nakúpili policajti?
A to je riadny nezmysel. Keď zajtra kúpi napr. Česká pošta 500 ks naraz, znamená to, že vybrali najlepšie?
Je snáď Hyundai ix35 najlepšie SUV preto, že ich x stoviek nakúpili policajti?
Nevím, jak po faceliftu, ale před ním se o komfortním podvozku u ix20 mluvit nedalo ani náhodou. Ale jinak na ty rozměry skvěle prostorné auto :yes:
...a tak optikou redakce je nejlepším MPV na českém trhu Hyundai ix20!
Pan Vošický by z vas měl radost. Už jen stačí vymyslet, jak to spočítat, aby to bylo i nejlepší české MPV všech dob a máte to doma! :-!
Pan Vošický by z vas měl radost. Už jen stačí vymyslet, jak to spočítat, aby to bylo i nejlepší české MPV všech dob a máte to doma! :-!
okrem ceny prednost lodgy su plnohodnotne sedadla v tretej rade, kde som si ja 196cm spojil kolena a zmestil som sa aj na vysku. Jedine auto v tejto kategorii s takymito sedadlami, do inych by som sa ani nenapratal
Protože: když to budou stejnou logikou posuzovaný sporťáky, Stang tam bude (asi druhej)
Když to bude dejme tomu vyšší střední a vejš, jago tam nebude, protože není tak dobrej jako D3. A Lexus? Pche.
Dá se to chápat tak, že neviditelná ruka trhu to přebrala.
A jel už si někdy Jaguarem? Ne, veterán ze sedmdesátek je sice stylovka, ale nemá tu správnou vypovídací hodnotu...
😉
Mám tu značku strašně rád.
Ale když to musím napsat, protože se ptáš....tak čím novější, tím horší.
Je to můj názor a neboj, Jel.
Zbylo jen jméno.
Jen ty interiéry... 8-s 😉
Pak jsem si připomněl, kde jsem.
Ne, žádné srovnání. Vypsání aut podle prodaných kusů. Nepochybuji, že kdyby kupci Dacie měli volnou ruku, kupovali by dražší... ale na druhou stranu, je to skoro jedno.
😄
😄 😄 😄