Pokud by fungoval, tak by to udělalo slušnou raketu ze všeho >😒] 1:4 tj 375k...
Jinak 220h může připadat na zhotovení hodně jen někomu, kdo nikdy nemodelařil nebo nestavěl z Merkuru 😉 A pokud je vše opravdu z materiálů a komponent jako na předloze, tak to při cenách jen titanových šroubů není taková nesmyslná raketa, proti předloze, na co si to cení...
maka: 375 koní při objemu pouhých 125 ccm ??
Podle mě zcela nereálné, jak jsi na ty koně přišel ?
Ostatní souhlas, taky nevěřím že tohle dokázal někdo vyrobit za pouhých 220 hodin. I když moderní CNC technika asi dokáže zázraky, elektronické výkresy k dílům asi měli a zadat jen jiné měřítko pro jejich výrobu jde stiskem klávesy ...
Isiel na to priamou umerou t.j. vykon originalu podeleny 4. Sice neverim ze by to bolo takto jednoduche, ale cislo je to zaujimave. 😄 a k rychlosti vyroby si mohli pomoct okrem CNC aj vyuzitim 3D tlaciarni pri niektorych dieloch.
a proč 64? Chiron má objem 8l, tak by tento model měl 2l. V 3D tisku se moc nevyznám, ale carbonové a kovové díly tisknout nejdou nebo jo? Pokud by to však šlo, tak je 220h možná tak na sestavení, ale ne výrobu a čištění dílů... A nějak tomu stejně nerozumím, z článku jsem pochopil, že je to pouze jeden unikát, ale ta cena tomu moc nepasuje, věřím že nějaký šejk by byl schopný za něj dát i 10x víc. Mohli by takto udělat celé auto. To by byl panečku "Angličák!" >😒]To by je už od Guinese z knížky jen tak nějaký holohlavý švéd nevymazal. >😁
Fakt se ptáš proč 64x ? Objem je úměrný třetí mocnině rozměrů, takže pokud motor zmenším 4x, jeho objem se zmenší 4^3 = 64x. A osm litrů děleno 64 je 125 kubíků
Copak ty jsi nechodil do školy ?
Jinak 220h může připadat na zhotovení hodně jen někomu, kdo nikdy nemodelařil nebo nestavěl z Merkuru 😉 A pokud je vše opravdu z materiálů a komponent jako na předloze, tak to při cenách jen titanových šroubů není taková nesmyslná raketa, proti předloze, na co si to cení...
Podle mě zcela nereálné, jak jsi na ty koně přišel ?
Ostatní souhlas, taky nevěřím že tohle dokázal někdo vyrobit za pouhých 220 hodin. I když moderní CNC technika asi dokáže zázraky, elektronické výkresy k dílům asi měli a zadat jen jiné měřítko pro jejich výrobu jde stiskem klávesy ...
Copak ty jsi nechodil do školy ?