Novinky
Herec tvrdej chleba má... Taková tvářička v takový zrůdičce.. Jen by mě zajímalo, jak to ta holka dělá, že klidně zaparkuje v přístavu někde v Saint Malo a ještě u ní nestojí Gendarmerie s bločkem :-!
Ford proste do Bondovky patri, uz jen poctem modelu ve vsech dilech, Ford je nejpocetnejsi znacka v Bond cars. [odkaz] :yes: :yes:
Ford Thunderbird
Ford Mustang Mach 1
Ford Galaxie
Ford Scorpio
Ford Cortina
Mercury Cougar ....ATD
A ted Mondeo a KA :yes: :yes:
Ford Thunderbird
Ford Mustang Mach 1
Ford Galaxie
Ford Scorpio
Ford Cortina
Mercury Cougar ....ATD
A ted Mondeo a KA :yes: :yes:
Fordy od Bonda tam jsou jen tři Fordy v kterých Bond jel + dva Lincolny. A jestli se dají nazvat epizodní auta nazvata Bond´s car, to vážně pochybuji
Kdybys nekecal jel dale v Ford LTD, Ford Fairlane, Ford Mondeo, Ford Galaxie.
koukni do sloupku Owner 😉 Jinak Mercury nejel Bond, ale paní Bondová. On se totiž v jednom díle oženil >😁
Tam se taky divam >😁 Vidim James Bond >😁 Ford LTD, Ford Fairlane, Ford Mondeo, Ford Galaxie, Lincoln Mark, Lincoln Continental. Tak ze 4 Fordy a dva Lincolny. Ale nevidim zadnou Tatru >😁
BTW. mam v plane kupit knizku Casyno Royale a uvidime, ako to pan Fleming s Bondom vlastne myslel. 😉
Ford Ka 007 - s povolenim zabijet F500, Mito, Mini ....! >😁 >😁 :yes: :yes:
Divit se muze jen omezenec jako ty.
[odkaz]
[odkaz]
hombre... >😁 >😁
Tvu projev naznacuje za mas EGO trozku veci nez na co v realu mas chlapče😉))
Jak co působí, nech i na ostatni :yes😒br />
PS: Nikdo te nenuti na noveho Bonda do kina jit, kdyz ti to KA tak moc vadi, aspon tam bude o jednoho krupana mene :yes:
PS: Kdyz mas takovi vztah k Fordu proc sem pises takove bludy.
Mne se roshodne na Fordu nelibi take vse ale ze je KA Bondgirl CARS mne pride maximalne trefne uz jen proto ze vecinou KA ridi holky.
A nejak mne to nepohorsuje. >😁
P.S. Až zkoukneš toho novýho Bonda, dej vědět jaký to bylo. Možná se nechám ukecat a půjdu se taky mrknout... 😉
Volkswagenu ne, tak u Skody? >😁
Nedej bůh, kdyby Bond jel metrem - asi by pro něj muselo jezdit metro od Vuittona.
Ale to bude asi v tom, že já nemám rád Bonda-manekýna, ale víc mi sedí ten styl ála Bourne. (Který je údajně prapůvodní podobě daleko blíže než to, co předváděl např. Brosnan; díly s ním jsou pro mě naprosto nekoukatelné.) Je mi jedno, jaké má Bond nástroje, dokud na ně umí hrát.
(Začátek jsem nepochopil, mělo to být "hnidopišská poznámka", nevím...?)