Videa
Ficus
2
To víš že by to dala. A velmi v klidu.
Přejít do diskuze
myslím, že nedala, stoupání nad 50% , to by musela mít dvojnásobný výkon motoru..
[odkaz]
buďte realista.
[odkaz]
buďte realista.
daleko vacsi ako si plachtit v nabuchanom veyrone 350-tkou klido pido po nekonecnej rovinke 😉 ... tatra :yes:
Tatrovácký podvozek je na auto střední kategorie zbytečně těžký a komplikovaný. Můžeme být rádi, že Tatra vůbec tuhle konstrukci převzala od vytunelovaných Roudnických strojíren, jinak by dodnes jezdily trapné V3S, které jsou už opravdu hodně za morální i funkční životností.
No vzdyt tady jela tatra 45 stupnu a zndruhe strany dokonce 55 stupnu. Takze nejakych 100% a 122%
Ani ten sjezd by nedala, nemá dost účinné brzdy. Navíc by se rozeskákala tak, že by nejspíš vylétla mimo rampu. V terénu to není zrovna nejstabilnější auto.
On to přejel v obou směrech. Minulý týden bylo na idnes (nebo novinkách, teď nevím) video z odstupu. Bylo tam vidět, že ta rampa není symetrická, na jedné straně je pozvolnější. Když jel zprava doleva, dolů se spustil pomalu a v pohodě. Když jel zleva do prava (jízda z videa tady u článku), tak z toho kolmějšího konce takhle v podstatě spadnul. Vejda by to imho nedala, najezdil jsem se s ní dost a myslím, že by jí na tohle prostě nestačil výkon motoru.
Myslíš, že by to pomalým spúšťaním po kroku nezišiel? Takto z toho mám pocit, ako keby dolu šiel skoro voľným pádom. Zjazd je vždy oveľa ťažší ako výjazd.
Ktovie, ako by to zdolala Praga V3S.
Ktovie, ako by to zdolala Praga V3S.
Nevím, proč sem taháš Škodovku. Mně jde o tento konkrétní kus, vždyť to ani nemá tatrovácký podvodvozek, který podle mého dělá Tatru Tatrou, a Tatra na něm také veškerou svou produkci staví.
Obávám se, že V3S by to zvládla s přehledem. Akorát na Librosu se dělá reklama Tatrovkám. A jen pro upřesnění 100% stoupání je 45stupňů. 50% odpovídá nějakým necelým 27-mi stupňům