Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Lamborghini po SUV zvažuje další model. Tenhle kombík by se nám hodně líbil!

11 komentářů

traveldrive
Teda keď toto má byť kombík... [odkaz] Ani obrazne nie...
Tvorca nadpisov to má v tej redakčnej hlavičke už nejaké popletené. Zadok to má hranatý, ale je to jednoznačne kupé.
Vojta D
Ano, Ferrari Lusso se prezentuje jako kombi a přitom siluetu a tvar zadku má prakticky stejný...
Jinak mě se libí asi tak na 5%...
traveldrive
Ale kdeže, Lusso má zadné dvere (kufor) typického tvaru kombíka, s len mierne skloneným zadným sklom, na tomto je zadné sklo prakticky naležeto - horná hrana tretích dverí začína jazdcovi nad hlavou. S týmto [odkaz] to nemá nič spoločné. Oveľa viac mi evokuje toto: [odkaz]

Ale inak súhlasím. Pekné to nie je, ešte by musel veľa veľa na tom popracovať. Je to dosť prvoplánové, s množstvom divných prechodov a neakceptovateľných ostrých hrán. Naviac tomu chýba interiér, celý "dizajn" je vlastne len nejaká škrupina na kolesách.
Vojta D
Ja se omlouvám, nevšiml jsem si fotek, soudil jsem podle úvodní... tedy souhlasím...
traveldrive
Pohoda, každý môže mať iný názor. Podľa úvodnej fotky povedzme že to tak vyzerá. ;-)
Ale každopádne to ešte veľa neznamená, ak vôbec niekedy bude. Maľovánky jednotlivcov sa zväčša stratia v čase.
Anonym
Tentokrát se musím redaktorů zastat.
Kdybys přelouskal víc než nadpis, asi třetí a čtvrtý slovo jsou "shooting brake" což je přesně název pro tuto karoserii...
traveldrive
Na teba som čakal, až mi to ukážeš, trúbka. Nie, nie je to názov pre túto karosériu, je to názov pre karosériu napr. Ferrari Lusso, jak vyššie napísal kolega VojtaD.
Deutsch
Myslite to vazne v redakci? Připomíná mi to ty svařené paskvily nadšenců. Kam se vytratil vkus? :-(
traveldrive
Dobrá otázka. Odpoveď hľadám už dosť dlho. Škoda, že automobilky nie..
Anonym
Zavolej do Snata Agaty.
Řekni "Dobrý den, jmenuju se traveldrive a budu vám teď radit"
Radostí se sepúsujou.
traveldrive
Ono úplne stačí, keď príde jeden drbko s príznačným nickom fostek a poučí ma. Máš aspoň pedagogické minimum, Hurvínku?