Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Renault Thalia: První fotografie a informace

139 komentářů

radhro
pro mne nevkusný paskvil , to bych radši volil Sandero, ale zákazníky si to určitě najde.
twistedTSD
mne se to celkem libi...podle me hezci nez sandero :yes:
gld
sandero je hatchback takže thalii nekonkuruje..už otázne je ako to bude pri porovnaní nový logan/nová thalia..tam si už renault s daciou polezú do kapusty >😁

dizajnovo je tento nový renaultí počin celkom pekný..aspoň spredu a z boku..zozadu..no, typický malý sedan ;-\
čiže dávam dvojku
twistedTSD
precetl sis prispevek na ktery jsem reagoval? jeho autor pise o sanderu, proto o nem pisu ja...jasne ze vim ze sandero je hatchback!...thalii jsem dal taky 2...
Ronault.
Po tom, co Renault ohlašoval, že Thalia nástupce mít nebude, je toto velké překvapení. Uvidíme, jestli si nebudou až přespříliš konkurovat se sesterským Loganem.

A první fotky. Ta záď ve mě na první pohled na tom malém obrázku evokovala Superba >😒]
Navtech
Superba??? Ve mě C-class, ale rozhodně to neber, jako pochvalu!
Ronault.
Jak bych mohl brát jako pochvalu srovnání Renaulta a takové plečky jako M-B Classe >😒] >😁
Taky tam vidím vzadu Superbovská světla a ze předu Sandero.Je to divný auto.Ale nevím kde renault sehnal superbovská světla když je to úpa jiná značka.
Podle poslední fotky to vypadá,že má na rozdíl od připravovaného Golfu VI,kerý je ještě ke všemu o kategorii výš,plnohodnotná zadní světla.
milan3
To byla take prvni vec co my probleskla hlavou - podobna linie jako superb! 😉
Jinak ode mne je to za 2, za 1 ma Linea!!! >😁
... je to krasavice 😄 Myslím, že image Clia III pomůže to, že tentokrát z něj Thalia nevychází designově - tak jako ta původní.
Capajevko
horsie je ze asi ani technicky z toho Clia lll moc nepobere. ved tie ciferniky na palubke su z Clia ll ;-\
a dizajnovo to nie moc extra kastla... takze u mna ma za 4
simson33
Ale proti Thalii I je každé auto pěkné, teda pardon teď by se mohl Ssang-yong Rhodius nebo jak se ta obluda jmenuje asi urazit..... 😄
twistedTSD
>😁 ...jo rhodius nebo jaxe to jmenuje je fakt hnus...thalia I mi nepripada tak strasna a nova thalia je hodne hezka :yes:
vyzera ako sandero, stara thalia bola krajsia. cele designove oddelenie renaultu by sa hodilo prepustit a dat tam uplne novych ludi. ale aj napriek tomu sa bude predavat ako na beziacom pase... za 4
Nesouhlasím. Takový paskvil jako Thalia 1 to přecejen není. Myslím, že propouštět někoho z Renaultu je ukvapené, protože se tahle značka pomalu ale jistě zlepšuje. Takže když vydržíme pár desítek let, naše vnoučata se budou projíždět v krásných a spolehlivých Renaultech. Zatím je to utopie, ale někdy... Také dávám za 4 (naděje umírá poslední) 😄
acALIEN
to uz se to bude vznaset 😄
vyzera vpohode, za 2
jurajos
Co si budeme nahovarat. Thalia tu nebola a ani nie je aby urcovala trendy v automobilovom designe. Je to jednoduche, relativne prakticke a priestranne auto pre ludi co maju hlbsie do kapsy a chcu nove auto. Vzdy to tak bolo a stale bude. U mna ma za dva.
Pierro
Juraj, presne tak ako vravíš. Aj ja dávam dvojku. To auto zďaleka nevyzerá až tak zle...
R32
Asi tak, práve som sa vrátil z Turecka a Thalii tam jazdí mraky. Celkovo sú národy ktoré preferujú sedany hoc aj v najnižšej kategórii, takže tento počin beriem ako krok správnym smerom. Určite to nebude pre Renault stratový model... Nakoľko si ale budú konkurovať s Loganom to netuším... ;-\
A2
Proporčně působí Logan o mnoho vyváženějším dojmem, a zejména teď po faceliftu s detaily jako jsou světla dává dohromady celek po designové stránce lepší než toto.
johny555
Pokud bude nová Thalia stát jako nyní,tak to bude zajímavé.Alespoň na obrázku to konečně vypadá jako auto (a docela slušné).Mimochodem, mám 7 let starou Thalii, přes 100tisíc najeto a můžu říci že spokojenost - za málo peněz docela dost muziky,provozní náklady opravdu nízké.Tchán je se stejně starou Fábii na tom hůře.
To auto má * jak stará paní jeřábková. Pro mě vrchol nevkusu ale proti gustu.... 😉
mida
tys viděl * starý jeřábkový? tedy fuj ty pedofile >😒]
Lepší, než ředchozí Thalia, ovšem to není v tomto případě žádné velké vítězství. Každopádně z ošklivé vosy tu nyní máme celkem kompaktní a designově vyvážený celek (až na ty kolečka, který působí silně komicky). Pokud z nějakého důvodu někdo potřebuje velmi malý sedan (nedovedu si takový důvod představit), pak toto auto bude velmi zajímavou volbou. Designově hodnotím jako dobré. Tedy za 3.
Konečně pěkná karoserie,moc se jim povedla :yes:,ale co ten Tachometr...? 8-s,pokud nebude mít motor z Corvety,pochybuji,že číslici 250 někdy atakuje 😄
R32
:yes: >😁 myslím, že aj 200 by bola nedosiahnuteľná méta... pokiaľ teda neplánujú nejakú Thaliu RS Sport 😄
King of rain
Jenom hoši bacha aby to nekonkurovalo Laguně. >😁 >😁 >😁
Blue Sun
Oproti první Thalii značně vyváženější vzhled, už to nevypadá jak Clio s nevkusným batohem na zádi. A pokud bude tak odolná a jednoduchá jako první Thalia, o úspěch bude postaráno.
S takovým designem má Talča zaručenou prodejnost. Pokud si zachová nízkou cenu, spolehlivost a velký zavatadelník, tak si Fabia už ani neškrtne... >😒]
R32
Tak s novou Fabiou určite... >😒]
To teda jo :yes:
Navtech
A teď se podívej do kalhot, určitě tam na tebe čeká pěkná nadílka! >😁
BaracudaJ
>😁
Ty jsi jí u sebe už našel, proto se ptáš ostatních... 😉
Navtech
Já se neptám, já konstatuji.
Konstatješ, že máš výše zmíněný problém?... >😁
T613
[odkaz]
Ronault.
Tak to je totálně o ho*ně >😁
euro89
hnusný jako všechny Renaulty... :no:
Dylan McKay
Kdyby se tady dal článek o nové Thalii, a k tomu se daly fotky Astonu Martin, vždycky se najde nějakej osel, který napíše, že je to hnus. A to jen proto, že je to Renault.
Slabomyslné hodnocení vozů... :no:
Ronault.
Ty sis za ty roky ještě nezvykl? 😲 Víš jak, argumenty typu "auto s pi*ou na kopotě" se vymýšlejí jednoduše aneb pro jednoduché jednoduché 😉
Navtech
Jak bych mohl brát jako pochvalu srovnání Renaulta a takové plečky jako M-B Classe :yes: >😒]
Dylan McKay
Počkej! Neříkali náhodou Němci, že předchozí C třída je špičková? Jen přišla nová generace, už tu starou pomluvili. A tekhle to dělají s každou generací...

Kdepak, chlapče, Renault musíš mít v srdci. Asi ani nevíte, že jsem byl vyloučen z Renault Clubu ČR, vykázán z jejich fóra, dostal jsem BAN. A to je proto, že jsem po svém hájil Avantime, který jeden e😜ert chtěl koupit a předělat na plyn. V tu ránu jsem byl napomínán a zesměšňován místími administrátory, neměl jsem ani šanci se kvůli BANu hájit.
Místo mých příspěvků se objevila jen věta😒br />
"Tento příspěvek obsahoval slovní zvratky pana Švihovce"

Pak se ještě vedení RC ČR pokusilo ovlivnit redakci auto.cz, aby cenzurovali mé příspěvky na moje.auto.cz...

Ani tato situace mě od značky Renault neodradila, a já jsem rád, že už nejsem členem toho stáda. Ale moje zlost trvá, stále je na RC ČR mé jméno...
Navtech
Hele, já vážně nejsem ten, kde by si se mohl s Renaultem vyplakat a pokud musíš mít Renault v srdci, tak o to je to horší. Krom toho se v žádnejch autokroužkách nezdružuju, protože kam to vede vidíš sám. Já ho prostě mam na háku a jsem rád, že se s nim setkávám jen v rentcarech po EU.

Avantime je zajímavý auto a nic proti němu nemam, naopak Satis je pro mě prostě vrchol hnusu bez ohledu na to, jestli jsem fanoušek něčeho, nebo někoho. Některý akce Renaultu, jako je to SUV mě připadaj, jako zoufalost koncernu. Každopádně má Renault plnohodnotný a nezaměnitelný místo ve světě aut, ale proto ho ještě nemusim mít v srdci. Jen "zkušenosti" se značkou mě vedou k mýmu postoji k němu a ne louskání katalogu, nebo nedej bože to, že soused má menší barák, než já a má Megana.
acALIEN
:yes: :yes: :-! :yes:
Člověče, ani nevím, jestli se tam mám přihlašovat.

A k té C-Classe-Známý jí má jako služební. Předtím měl jen samé Peugeoty (Mimo jímé některými pomlouvané francouze) a denodenně vzliká, jak mu je po nich smutno... 😢 - Maximální spokojenost. Ale co zažívá s vozem made in Germany, to ho stálo nespočet vrásek na čele. Ani servisáci si nevěděli rady... >😁 :no:
Navtech
Jak jinak...Ono taky vlízt z Peugeota do Mercedesu nebude jen tak a jestli měl vyhřejvaný sedačky v tesilu, tak se měl těm servisákům přiznat odkud vítr fouká. >😁
acALIEN
MEcrcedes neni zadna vyhra,ale srovnavat to s Renaulte, to si se *** v kine ne?
Proč by ne? Mercedes není nic jiného než jen navoněná bída... :no😒br />
Rencek je seriózní, lidová a přitom slavná značka, třeba taková Laguna srazí třídu C na kolena třeba v interiéru. Totéž si myslím o motorech... :yes:
Navtech
Tohle už ani neni humor, to je duševní porucha a zoufalost.
gld
no, ale treba priznať že céčko (nepliesť so 190-kou) nikdy nebolo etalón spoľahlivosti
Já a můj známý to s radostí potvrzujeme... 😄
acALIEN
Jasne protoze mate tak na Renaulta a nebo MB s 300 tis km na tachaci ve slonovine vid 😄
...Tak tohle řekne jen typickej Mercedesák... :-!
gld
skôr typický "hviezdička" no ale nevadí 😉
Leda tak z tvé strany... 😉

Ještě řekni, že Laguna nemá lepší intoš než socka C-Classe... >😁
Navtech
Hele tyhle bláboly a srovnávání Renaulta s Mercedesem probíráte v tom vašem renaultkroužku? Tam bude asi samej znalec automobilismu. Nech si to na srazík. Mercedes fakt nesahá Renaultu ani po kotníky. Doufám, že tě to uspokojí.
Tak, konečně jsi se umoudřil... :-!

Vem si dokonalé modely od RenaultSportu. Tady jim nesahá po kolena ani BMW, natož Medvěd... >😁
acALIEN
Ty si normalni omezenej clovek rozpoctem 😉
Když je někdo omezenej rozpočtem, nezbývá nic jinýho, než si koupit model... 😉
acALIEN
ty ses podelal ne?Nemaj nahodou ridici Sclase snit o Renaultu?Bez se lecit..
nj, snobárna zůstane snobárnou... :-! :no:
acALIEN
Vis kdo pouziva slovo ,,snob" ?Clovek, ktery zavidi lidem, kteri maji vic, pripadne vetsi potencial.Na co nemas to pomluvis a pripadne oznacis za snobarnu/snoba?To je ubohe.Ale nechci se hadat.Berte nazory jako nazory,ne jako duvod k urazeni, ze vas to bavi..
To seš na omylu! Za Snobárnu vždy platilo BMW a Meďák, závidět se dá třeba Maserati Qutttroporte nebo Audi A8/S8.
acALIEN
:yes:
Poprvé na této diskusi jsi můj příspěvek pochválil... 😉
acALIEN
Myslim ze se shodneme vickrat a ze se to uz stalo,jen ve vztahu k Renaultu jsme na tom jinak,ale to oba vime,tak se budem nak tolerovat,ja nebudu psat ostre proti a ty nebudes urazet a je to 😄
Já neurážím, nic proti nemám. Určitě jsme se i vícekrát shodli a doufám, že se to bude opakovat 😉

Jako zastánce avandgardy musím být tolerantní, protože je to vkus méně lidí.
acALIEN
Avantgardni je pekne, zatim to v mych ocich ale renaultu nevyslo,uvidime casem,kdo zase s necim prijde.Ale na druhou stranu nutno rici,ze se mi tenhle pocin Renaultu libi vic,nez pokus Hondy o UFO auto noveho tisicileti(ted jsem zvedavej,kdo me za tohle zase napadne )
S tou Hondou souhlasím, City je nepovedený paskvil. Šéfdesignér Rencka chce navrhnout příští model ve stylu Avantime/Vel Satis. Uvidíme...
Ronault.
Achjo... bohužel jsi to nepochopil. Škoda. Jen se příště nesnaž psát věty typu "To bys nepochopil", když sám nechápeš ironii. 8-s
Navtech
Klébr, na ironii jsem premiant s tim na mě nechoď a nevzdychej! 😉 😄
acALIEN
:-! :yes: :yes:
acALIEN
>😁
Stará thalia se mi zdála hnusná, ale po zveřejnění fotek nové generace jsem změnil názor. Toto auto je Dacia Sandero ve verzi sedan
acALIEN
>😒] >😒] :yes: :yes:
acALIEN
Vis..ono hlavne jde o techniku, ,,kvalitu" a ,,bezpecnost" kterou tato auta v realnem provozu poskytuji.A me se to ani nelibi,nemam rad styl Fr. ani Sp.
Dylan McKay
No, a ty jsou podle vlastních zkušeností na té nejlepší úrovni...
acALIEN
Presedl jsi ze 120ky do Renaulta, nebo co?Jinak si to nedovedu vysvetlit.Ikdyz asi lepsi Renault,nez korea..
Dylan McKay
acALIEN, to bylo na mě? Chceš mě snad rozesmát? :-!
acALIEN
:-! 😉 Tak co obdivujes na Renaultu...?
gld
myslím že švihák má s čím porovnávať a tvoje primitívne poznámky o presadaní zo stodvácišu si nechaj na inú diskusiu 😐
acALIEN
Jasne,jasne napraskam si do profilu fotky tatkovo flotily a a pak bude muj nazor stejne spravnej nebo podle ceho hodnotis to,ci nazor je OK.Verim Lazenakovi jeho auta,me je 23,muzu sem dat svoje auta,ale aby to bylo vyrovnane,dam sem auta sve rodiny,bude ti to pak stacit??
Dylan McKay
Ale kluci, tady je přece jedno co kdo má. Já jen že Renaultů jsem měl 11 nebo dokonce 13. V současnosti mám 2- Trafic a Master. Kdyby byly špatný, tak si je nekupuju. Nové dodávky plánuju za asi dva roky.
Z osobáků musím vzpomenout samozřejmě Avantime, na kterém jsem fakt neobjevil chybičku, a Vel Satis. Nemůžu říct, jaké je Clio, Megane- nejsou to svoji velikostí auta, o kterých bych snil, navíc jsou auta této třídy v plastovém provedení.
Jezdím hodně, mám rád komfort, kůži, a na naše cesty velká kola- proto teď hlavně SUV.
Souhlasím, že Koleos je sprc, prostě nemá tvář, nemůžu na něm najít nic hezkého. Slibně vypadá projekt Egeus, ale už teď se bojím, jak to dopadne.
Nemá cenu se hádat. Prostě mám Renaulty rád, protože mi vždy vykonaly dobrou službu... 😉
T613
některým lidem některé věci nevysvětlíš..
Dylan McKay
Přijde mi zbytečný hádat se o tom, jaké auta mám já, jaké má někoho rodina. Berte to v pohodě. Někomu se nelíbí Renaulty, mě se nelíbí........ A nenapíšu to, abych neurazil ty, kterým se ta auta líbí.
Jenom ještě podotknu- Renaulty nejsou špatný. Nejsou nejlepší, ale špatný taky ne. A co je vlastně nejlepší, no? 😉
T613
Tatra? 😉 :yes:
acALIEN
Ve vetsine souhlas,jen bych chtel rict, ze to asi nemuze nikdo povazovat za urazku,kdyz nekdo rekne ze se mu neco nelibi a druhemu se to libi.Design a vzhled je vec vkusu kazdeho z nas,proto kazdy vypadame jinak,aby bylo z ceho vybirat 😉
acALIEN
Tatraku sakra,ze ty mas porad potrebu rejpat 😊.Kazdej mame jinou zkusenost.Stejne tak MB ma nektery veci na prd a proste se to se_e,ale u Renaultu konkretne mi asi nejvic vadi vylhana bezpecnost..
T613
vylhaná? má přítelkyně se v meganu II rozsekala na dálnici při 170 a zlomila si akorát pazouru a pár žeber! To je pro mne větší doporučení než kdejaký test.
acALIEN
A jak se vysekala?Oprela to o svodidla?Az to do ni nekdo nanda z boku,nebo zepredu...to ji nepreju.BTW Megane 2ka je peknej libi se mi,akorat me tam stvou ty plasty a provedeni kufru.Ale na pohled je to pekny auto a tvari se robustne,fakt se mi libi,takze vidis je tu Rendl,kterej se mi exterierove libi,takze nemam ze znacky Renault fobii 😄
Ronault.
Měl by ses konečně rozhodnout, co chceš napsat, ať se v každém druhém příspěvku nepopíráš, vypadáš pak přinejmenším úsměvně.
acALIEN
Paklize mam jasno,kterej Megane je dvojkovej 😄 ,libi se mi ten,co vypada jak auto..ten sedan.Ta avantgardni zalezitost (myslim ze megane 3) je hnus.
Díky Méganu II přežil otec kamaráda... 😉
Ronault.
Díky perfektním brzdám v Laguně II přežil ten kluk, co mi skočil nedávno pod kola :yes: Dodnes mám na očích jeho zděšený pohled, když si uvědomil, že mě přehlídl. Ale dostal jsem tehdy velký polibek od přítelkyně, že jsem to tak i s tou myškou zvládl 😄
...slušná odměna :yes:
acALIEN
Avantime byl svym zpusobem ,,nadRenault" ,kdyz pominu to,ze design exterieru mi moc nesedel,pak byl interier pri nejmensim JINEJ a ZAJIMAVEJ,hlavne sedacky se mi libily..Co se dodavek tyce, Renaulta bych do firmy nekoupil,jednalo by se o nakladak,nebo tahac,dodavka je OK,krom toho to stavej spolecne s Opelem,takze tam je to nekde jinde. :yes:
S Opelem??? Jsi snad upadl, ne? Celý vývoj včetně designu je od Rencka.

Navíc Opely znám, bohužel z té negativní stránky, uvidíme, jak se vyvede Insignia...
Ronault.
Nebuď tak kritický, Opel navrhuje logo na kapotu a nejspíš ho i do továrny Renaultu dodává a ti ho tam pak lepí >😁
acALIEN
Jasne 😉 :-! a bmw jim tam zavazi toaletak, MB bagety a audi naftu vid 😉 :yes:
Ronault.
Zkus si něco o Renault Trucks přečíst a o tom, jak vznikly Oplovy užitkáče.
acALIEN
Ja se nebudu s clovekem,kterej ma Nick RENAULT o Renaultech bavit,to je jako kdyby Zizku postavili na slalom.Proste to nema smysl.Ale v tech dodavkach mas asi pravdu.O Renault Truck nemluv,tuhle sracku nikdo nechce,nikdo,kdo ma spon naky penize na to,aby koupil kvalitnejsi auto.I Iveco je na tom lip.
>😁
acALIEN
JJ tomu verim ze to cele dela Renault a chapu to.Opel neni nadznacka..BMW bere taky motory od Fiatu,a Opel vlastne taky >😁
...zkrátka je vidět, kdo motory umí 😉
acALIEN
Diesely ano.
jj, JTD jsou stálice, ale dCi je moje srdcovka... 😉
acALIEN
jj TdCI je pecka,jsem ortodoxni vyznavac oktanoveho cisla,ale TdCi ze me pomalu dela kolaboranta 😄
Já myslel dCi od Renaultu, ne TdCi od Fordu... 😉
acALIEN
a ja jsem * protoze jsem myslel CDTi 😄 omluva a to je ale od Fiatu ne?
Že se ti nelíbí, o tom jsme se už mnohokrát přesvědčili... 😉
acALIEN
Ja vim,ty vis,ale jsou tu i novy.. 😉
Ronault.
A jsi si jistý, že zrovna tohle ty nové na diskuzi zajímá, že nějaký alien nemá rád Renaulty?
gld
na druhú stranu je dobré aby aj nováčikovia vedeli s kým majú tú česť 😉
Ronault.
S alienem, anglicko-český slovník na netu snad najde každý >😁
acALIEN
:-!
acALIEN
Svuj nazor vyjadrit muzu,nejsem v Cine a jestli je ti sympaticky predrevolucnin rezim,meli by ti odebrat OP 😉
Ronault.
No jo, tys byl vždycky malinko jednodušší 😉
acALIEN
Proc je kazda tvoje reakce urazkou?Neprijde ti to uz hloupy?Clovece,me by zajimalo,jake studijni zakaldy mas,ze mne oznacujes za jednodussiho.Lidi jako ty je lepe ignorovat.
Ronault.
Ono jinak se reagovat na takové kecy ohledně číny, komunistů atp. ani nedá, když ti je 23 a pamatuješ to jedině z plenek... tyhle žvásty jsou bezpředmětné a omezené.
acALIEN
To ze jsem v tom diky bohu nezil neznamena,ze bych nemel vedet jake to bylo.Meli bysme drzet spolu a bejt schopni komunikovat, protoze jen tohle nam v dejinach vzdy pomohlo. 😉 Tak mir ne ,me to fakt nebavi,rptoze pak reagujete afektovane na cokoliv napisu 😊,stejne jako ja na vas 😄
R32
by mali po technickej stránke spraviť Nemci, bezpečnosť Francúzi, design Taliani a vyrábať by ho mali Japončíci... 😄
Dobrá, ale ukaž mi takové... 😉
Toyowagen xsarossa!
Ještě bych chtěl vidět jeho design... >😁
T613
když ti to budou dělat Japonci tak přijdeš o možnost individualizace a budeš muset kupovat pakety! >😒]
Ada je zase tady
Nebudu hodnotit techniku, ta bude kvalitativne francouzsko-turecka. Ale chtel bych upozornit na typicky zjev rendliku poslednich 10 let -> tyhle supliky ze sebe delaji prakticky vzdy to, co ve skutecnosti nejsou. Pripomina mi to tu pohadku, jak kocicka a pejsek Josefa Capka varili dort - dali do nej vsechno "nejlepsi" a mysleli si, ze ten dort potom take musi byt nejlepsi. Presne tak je to s rendlikem - tvari se to jako auto a pritom je to jen plecka. Mnohem vic je mi sympaticka Dacia, ktera kolem sebe nesiri zadny jiny dojem, nez ve skutecnosti je - levne auto pro bezne pouziti. A proto ani tenhle "skvost" nevyboci z rady jinych rendliku - aut, na ktere je zapotrebi davat na silnici pozor, protoze maji ten kosoctverec nejenom na kapote, ale take mezi volantem a sedadlem. Cest vyjimkam...
euro89
..."aut, na ktere je zapotrebi davat na silnici pozor, protoze maji ten kosoctverec nejenom na kapote, ale take mezi volantem a sedadlem." - povedená věta... :yes: >😁
Petto
Nemyslím si, že sa Thalia na niečo hrá. Bola, je a bude vždy lacným malým sedanom s veľkým kufrom, pohodlným podvozkom a dobrým pomerom výbavy a ceny. To, čo bol najväčší problém Thalie vyriešili dizajnéri. Ak chce Renault udržať cenu novej Thalie na primeranej hodnote musí to riešiť použitím existujúcich dielov. Takže, preto to môže posôbiť ako zlepenina všetkého možného. Celkovo to ale vyznieva nenásilne. Stará Thália mala techniku dobrú takže tam nemám obavy. Určite je to lepšie ako Spark, Aveo, Splash a iné akože rodiné vozy. Som, zvedavý ako to bude vyzerať naživo. Jediné čo ma fakt irituje je ten tachometer ciachovaný do 250. Neviem, čo tým Renault sleduje.
Dylan McKay
Ado, už zase zlobíš. Svými výroky mi připomínáš Cikrta. Thalia přece levné auto je, a za málo peněz nabízí hodně muziky. A tahle muzika je nová, bude hodně populární...
Tak mě tak napadá, co je vlastně pro tebe design? Doufám, že teď nejmenuješ nějaký výtvor od VW, protože ten zrovna krásou neoplývá. Nebo škodovku?
Ado, ven s tím. Co se ti v mládí stalo? Kamarád měl auto dříve než ty? Byl to Renault? Nebo ti nějakej frajer v Renaultu přebral holku?
Jsem rád, že ještě koukáš na pohádky, a zrovna pejsek s kočičkou jsou dva oblíbení hrdinové. V době toho Pottera je to věc nevídaná, a za ni tě chválím. Tak už nezlob, a pusť si nějakou pěknou pohádku- zkus krtečka... 😉
vanos
Great news, Dacia Sandero has a new version!!!!!!!!!! >😁
Pejsek s kočičkou vyařili dort...
Smíchali přední světla z SX4 s maskou Sandera a dali na čumák Clia.
Na zadek přinejtovali komplet zadek C-klasse a dali tomu těžce zprofanované jméno Thalia.
Nevím, nevím kde udělali soudruzi z FR chybu, ale na těch fotkách se mi nelíbí.
Uvidíme LIVE.
To že to bude mít slušný podvozek i prostornost vychází již z "dárce orgánů" Clia III.
Možná by byla zajímavá Thalia 1,2 TCE Initiale za 250.000 Kč!
webpaja
[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

Prichod na trh v roce 2009, konkurence Thalii asi nebude, ale mohla by se prodavat podstatne lepe, nez stavajici, soprtovnimu flairu znacky neodpovidajici model. 😉
T613
krásné odkazy, jen nic neukazují. Jen logo klubu sohu.com >😒]
Pierro
>😁 >😒] No Tatra má pravdu Páju. Try it again plíííís... 😉
twistedTSD
no to je fakt nadhera >😁
gld
vyzerá to skvele!! mal si pravdu >😁