Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda zvyšuje bonus za výkup naftových aut. Vysoká sleva však není pro každého

31 komentářů

Petrko
Tak jistě zvláště ten úžasný zvuk je dechberoucí. >😁
Joky
už neví jak se z té šlamastyky vyhrabat.....stejně krachnou....
Jen ať pěkně vykoupí všechny ty jejich cinknuté klumpy ....
_Karel_
Bylo by moc náročný dát do nadpisu, že se to týká Německa? 8-s
holden2
u nas jezdi ve skodovkach jenom degeni a nikdo jinej. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
wladyk
Proč se pan redaktor nezmíní o tom, že něco podobného nabízí i BMW? Aha, ono vlastně není v "koncernu".
traveldrive
Ona niekedy aj začala? Diesle boli len do počtu. Väčšina majiteľov, čo poznám, tam má benzín. Vlastne všetci...
car
Nechápu proč zde pořád dáváte ty vaše trapný a ubohý reklamy na škodofky..firmy tu vaši škodofku kupujou stejně..
Joky
p ch e... to říkám já, Vóša , z boží vůle Škodobijec č.1
Joky
se Škodovkou jezdí jen zamindrákovaní Pepíci .. je to tak
BOLESotex
[odkaz]
webpaja
Pepíku?
kyklop
V tomto prípade možno zaúraduje legislatíva v podobe nejakej cestnej dane, alebo zákazu vjazdu do mesta. Tieto autá sú dnes v väčšine prípadov len dýmovnice na kolesách 😉
Josef 1
Tak alespoň ty čmoudy nebudou končit u nás.
ryccardo
Prej stejne krachnou >😁 >😁 Ty to mas v ty makovici dobre vypatlany >😁
Floyd
Njn, Mička. Ten na to prostě nemá buňky :no:
Floyd
Co třeba proto, že to neví? >😁 >😁 >😁
Joky
Ticho Škodomile
Ada je zase tady
To platí pro rendlíky, ne Škodu :-!
comper
Hahaha, a co myslis ze tie vykupene vozy pojdu do srotu? Pekne smer vychod, vykupnu cenu navysia o ten bonus a aj tak o auto po nemeckom dochodcovi bude bitka...
Hittman
je dnes ekologické? Chodit pěšky nebo na kole. Vše ostatní ekologii nepřej, jak benzín, tak hybrid, tak elektromobil.
eLzyx
vzhledem k jednotnému EU trhu si nemůžou prodejci vyspecifikovat jiné ceny pro Němce a pro Čecha. Akce musí být platná pro kohokoliv z EU ...
Horst Fuchs
To je docela zvláštní politika, musím říct. Majitelé starších dieselů vydělali už na nižší spotřebě a teď na vysokém protiúčtu. Takže jsou vlastně odměněni za to, že zamořovali okolí kouřem a jiným svinstvem. Majitelé benzínů mají smůlu.
ryccardo
No evidentne neni.
ryccardo
Na zvuk to ovsem nejezdi. Kup si co ches ale aby ses pak nedivil az te to bude decimovat se servisnima nakladama. To se ti u spolehlivyho 1.9 tdi prihodit nemuze.
Ada je zase tady
No, nikdo rozumný se 1,9TDI PD ve voze, který není na šrot, nezbaví.
qp
Přesně to mě napadlo, když jsem si říkal, že bych vyměnil starší auto LPG za nové na CNG... Tak zase nic...
Arese
Tak to mě nechává v klidu hned dvakrát: 1) Nikdy v životě jsem nevlastnil diesel (a ani to neplánuji) 2) Nikdy v životě jsem ani neuvažoval o tom, že bych si koupil auto značky Toyota, protože jejich design mi vůbec nesedí. 😉
jam2015
A rezonujúce okná na dome, keď tadiaľ prechádza "legendárne TDI"!
Nicco
Dechberouci je ten smrad, hluk bere usi a milion Nm v uzkem pasmu ti urve pedal a nohu pod kolenem.
Anonym
ten benzín je furt lepší než cinknutej diesel, diesel s vykuchaným DPF nebo čipnutej diesel >😁
Anonym
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁

A hlavně toho místa vzadu v O1. A vůbec to nerezne >😁 A navíc skvělý bubnový brzdy vzadu >😁 >😁