Novinky
Petrko
10
Tak jistě zvláště ten úžasný zvuk je dechberoucí. >😁
Přejít do diskuze
už neví jak se z té šlamastyky vyhrabat.....stejně krachnou....
Jen ať pěkně vykoupí všechny ty jejich cinknuté klumpy ....
Jen ať pěkně vykoupí všechny ty jejich cinknuté klumpy ....
u nas jezdi ve skodovkach jenom degeni a nikdo jinej. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
Proč se pan redaktor nezmíní o tom, že něco podobného nabízí i BMW? Aha, ono vlastně není v "koncernu".
Ona niekedy aj začala? Diesle boli len do počtu. Väčšina majiteľov, čo poznám, tam má benzín. Vlastne všetci...
Nechápu proč zde pořád dáváte ty vaše trapný a ubohý reklamy na škodofky..firmy tu vaši škodofku kupujou stejně..
V tomto prípade možno zaúraduje legislatíva v podobe nejakej cestnej dane, alebo zákazu vjazdu do mesta. Tieto autá sú dnes v väčšine prípadov len dýmovnice na kolesách 😉
Hahaha, a co myslis ze tie vykupene vozy pojdu do srotu? Pekne smer vychod, vykupnu cenu navysia o ten bonus a aj tak o auto po nemeckom dochodcovi bude bitka...
je dnes ekologické? Chodit pěšky nebo na kole. Vše ostatní ekologii nepřej, jak benzín, tak hybrid, tak elektromobil.
vzhledem k jednotnému EU trhu si nemůžou prodejci vyspecifikovat jiné ceny pro Němce a pro Čecha. Akce musí být platná pro kohokoliv z EU ...
To je docela zvláštní politika, musím říct. Majitelé starších dieselů vydělali už na nižší spotřebě a teď na vysokém protiúčtu. Takže jsou vlastně odměněni za to, že zamořovali okolí kouřem a jiným svinstvem. Majitelé benzínů mají smůlu.
Na zvuk to ovsem nejezdi. Kup si co ches ale aby ses pak nedivil az te to bude decimovat se servisnima nakladama. To se ti u spolehlivyho 1.9 tdi prihodit nemuze.
Přesně to mě napadlo, když jsem si říkal, že bych vyměnil starší auto LPG za nové na CNG... Tak zase nic...
Tak to mě nechává v klidu hned dvakrát: 1) Nikdy v životě jsem nevlastnil diesel (a ani to neplánuji) 2) Nikdy v životě jsem ani neuvažoval o tom, že bych si koupil auto značky Toyota, protože jejich design mi vůbec nesedí. 😉
Dechberouci je ten smrad, hluk bere usi a milion Nm v uzkem pasmu ti urve pedal a nohu pod kolenem.
ten benzín je furt lepší než cinknutej diesel, diesel s vykuchaným DPF nebo čipnutej diesel >😁