Ekonomika
si idú svoje a to je dobré. Síce už tie japonské autá nie sú to čo bývali no furt je to najlepšie 😄
ten boleslavskej hnuj je hrozna sr*acka a to musi bejt jasny kazdymu kdo se v tom svezl. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
Kodijágue druhej? No to teda, kdyby první, ale druhej... To je jak scéna z Jáchyma s Gregorem. >😁
Dotaz pro redakci: Kdy se dá očekávat pětihvězdičkovej test toho nadauta? Je třeba ukázat těm neznalcům a antikristům, jak chybují, když kupují jinde!!!
Dotaz pro redakci: Kdy se dá očekávat pětihvězdičkovej test toho nadauta? Je třeba ukázat těm neznalcům a antikristům, jak chybují, když kupují jinde!!!
v souvislosti s boleslavskym hnojem byla vymyslena specielni kategorie 6 hvezd urcena pouze pro schade
No... Kodiaq a Qashqai nejsou konkurenti, QQ je Karoq a XTrail je Kodiaq.
Máš ty tohleto zapotřebí?
Můj tip je, že Kodiaqu zrovna nesvědčí dlouhé dodací lhůty. I u obyčejné verze je nyní aktuální tak únor. Nedej bože když budeš vybíravej s lakem, chtít panoramatický okno nebo dokonce chtít Sportline. Může z toho být až rok.
Můj tip je, že Kodiaqu zrovna nesvědčí dlouhé dodací lhůty. I u obyčejné verze je nyní aktuální tak únor. Nedej bože když budeš vybíravej s lakem, chtít panoramatický okno nebo dokonce chtít Sportline. Může z toho být až rok.
Tohle ale není problém zákazníků. QQ taky není ihned k odběru. Ale jak jsem psal výše Emelovy, mne spíš pobavil ten titulek. 😉
Jak to myslíš, že to není problém zákazníků? To musí dost zákazníků odradit. 😉
Ad odpověď Emelovi - jak to myslíš s MPV/SUV? Všechna 3 auta (QQ,Kodi, XTrail) jsou přece SUV, jenom jinak velká.
Ad odpověď Emelovi - jak to myslíš s MPV/SUV? Všechna 3 auta (QQ,Kodi, XTrail) jsou přece SUV, jenom jinak velká.
Čoveče, já si nemyslím, že to dost lidí odradí. Já taky na auto čekal dost dlouho. A chtěl jsem ho, takže jsem s tím byl smířenej.
A to rozdělení jsem myslel tak, že velikostně nejsou ta dvě auta konkurenti, ale škatulka SUV je prostě vedle sebe řadí. Stejně jako rozdělení MPV, kde v jedný prodejní škatuli najdeš Multivan proti třeba Scenicu (teď mě nic menšího nenapadá). Takže napsat do titulku, že QQ porazil v prodejích Kodyjáka, bylo pro mne dost úsměvný. 😉
A to rozdělení jsem myslel tak, že velikostně nejsou ta dvě auta konkurenti, ale škatulka SUV je prostě vedle sebe řadí. Stejně jako rozdělení MPV, kde v jedný prodejní škatuli najdeš Multivan proti třeba Scenicu (teď mě nic menšího nenapadá). Takže napsat do titulku, že QQ porazil v prodejích Kodyjáka, bylo pro mne dost úsměvný. 😉
Z jistého úhlu pohledu je jedno, jestli to teď někoho odradí... tohle je statistika registrací a ne prodejů, takže pokud je kapacita naplněná, tak jsou registrace na nejbližší měsíce +- dané.
Jedna věc jsou soukromé nákupy, druhá věc firemní. Pokud kupuješ pro sebe a dáš si s výběrem záležet, tak si pak asi nakonec počkáš. Ale třeba 18 měsíců jako u Atecy, to už je fakt extrém, objednat auto a dostat ho za rok a půl? Na to už bych se asi vykašlal.
Jedna věc jsou soukromé nákupy, druhá věc firemní. Pokud kupuješ pro sebe a dáš si s výběrem záležet, tak si pak asi nakonec počkáš. Ale třeba 18 měsíců jako u Atecy, to už je fakt extrém, objednat auto a dostat ho za rok a půl? Na to už bych se asi vykašlal.
Občas mi připadá, že některým lidem by snad zkazilo radost dostat auto třeba do týdne od objednání. Že by se jako dostatečně nenatěšili. 😄
Za sebe to mám velmi jednoduše. Rychlé dodání mě potěší, 2 až 4 měsíce beru jako normální, 4-6 měsíců horko těžko vydržím ale v podstatě mě to strašně štve, cokoliv nad 6 měsíců u běžného auta je pro mě nepřijatelné a 18 měsíců......to je výsměch a musím to nutně brát jako naprosté selhání výrobce. O takové auto už ani pohledem nezavadím, i kdyby mělo funkci čistění zubů a odnosu do postele. 😉
A není to jen o nějakém "těšení". Proces nákupu auta u mě obvykle úzce souvisí s prodejem toho původního. A prodávám v momentě, kdy se mi to zdá nejvýhodnější...takže klidně i v době, kdy ještě další auto ani nemám objednané. Nucené dlouhodobější ježdění v "záskoku" pak postě beru v potaz při výběru a řadím ho jednoznačně k mínusům.
Za sebe to mám velmi jednoduše. Rychlé dodání mě potěší, 2 až 4 měsíce beru jako normální, 4-6 měsíců horko těžko vydržím ale v podstatě mě to strašně štve, cokoliv nad 6 měsíců u běžného auta je pro mě nepřijatelné a 18 měsíců......to je výsměch a musím to nutně brát jako naprosté selhání výrobce. O takové auto už ani pohledem nezavadím, i kdyby mělo funkci čistění zubů a odnosu do postele. 😉
A není to jen o nějakém "těšení". Proces nákupu auta u mě obvykle úzce souvisí s prodejem toho původního. A prodávám v momentě, kdy se mi to zdá nejvýhodnější...takže klidně i v době, kdy ještě další auto ani nemám objednané. Nucené dlouhodobější ježdění v "záskoku" pak postě beru v potaz při výběru a řadím ho jednoznačně k mínusům.
To ako fakt 18 mesiacov ??? Na beznu konfekciu, ktorej platforma zdiela X% dielov s dalsimi Y autami ? Tolko sa snad ani na rucnu vyrobu specialov necaka.
Uz tych mojich 6 (predpokladanych a garantovanych - realne to bolo 5) mesiacov som ledva vydrzal, ale tam bol zapocitany kus cesty z Japonska.
Realne to auto bolo vyrobene cca do 2 mesiacov od poziadavky a to Subaru ide dlhodobo na 100% kapacity vyroby (len na objednavku), bez snahy o rozsirenie.
Uz tych mojich 6 (predpokladanych a garantovanych - realne to bolo 5) mesiacov som ledva vydrzal, ale tam bol zapocitany kus cesty z Japonska.
Realne to auto bolo vyrobene cca do 2 mesiacov od poziadavky a to Subaru ide dlhodobo na 100% kapacity vyroby (len na objednavku), bez snahy o rozsirenie.
Celkem zajímavé zjištění z minulého měsíce bylo, že když jsem došel na showroom Dacie, neměli ani jedno auto... ani v zázemí... tak se to už projevilo... za to vedle u Renaultu nevěděli, co kam postavit >😁
A ty umíš z jednoho showroomu posoudit situaci na trhu? Ty jsi teda borec. 😄
Hele, a nemalovali třeba v tom showroomu tý Dacie? Protože ti nějak nevěřím. 😉
Hele, a nemalovali třeba v tom showroomu tý Dacie? Protože ti nějak nevěřím. 😉
a kupujú si ho aj súkromné osoby.
Kodiaq je studený ako Aljaška a pre mnoho firiem je pridrahý!
Kodiaq je studený ako Aljaška a pre mnoho firiem je pridrahý!
Mně se třeba Kodiaq jednoduše nelíbí a basta. Nicméně by mě zajímalo, jak se pozná takový charakter Qasqaie....A to mají všechny Nissany nebo je třeba Pulsar zmetek bez charakteru ? Já to nějak nepoznám, tak díky za odpověď. 😉
Čo tu fabuluješ. Píšem o Nissan Qashqai, nie o Qasqai. A Pulsar je fakt design suterén. Aspoň podľa európskeho estetického vnímania. P.S. A som fakt zvedavý, čo by si si v skutočnosti kúpil, keby snom ti dal 15.000 € do rúk?! A nehovor, že Pulsar. 😄
no.. a nemělo by už konečně české zastoupení vyvodit nějaké závěry?
Všude Fiat roste... jen u nás se propadá?
To už asi nebude jen "národní mentalitou"...
😉
Všude Fiat roste... jen u nás se propadá?
To už asi nebude jen "národní mentalitou"...
😉
Cadillac - 3 ks
Chevrolet - 3 ks
GMC - 1 ks
Mustang - 5 ks
Tesla - 9 ks
Compass - 15 ks (4x benzín)
G.Cherokee - 18 ks (2x benzín)
Cherokee - 1 ks
Renegade - 29 ks (10x benzín)
Wrangler - 10 ks (2x benzín)
Chevrolet - 3 ks
GMC - 1 ks
Mustang - 5 ks
Tesla - 9 ks
Compass - 15 ks (4x benzín)
G.Cherokee - 18 ks (2x benzín)
Cherokee - 1 ks
Renegade - 29 ks (10x benzín)
Wrangler - 10 ks (2x benzín)
+50% Toyoty je taky těžký přehlídnout
A C-HR překonalo očekávanejch 100t. ks ročně a celosvětově a překvapivě i u nás se prodává dobře
GT86 se tu loni myslim prodal 1 kus 😉
GT-86 je neprodejné při přímém (cenovém) srovnání s BRZ.
Mazda takhle vzadu není fér... snad si budu muset jednu koupit 😄
[odkaz]
Corolla povyrostla tak, že už nesplňuje požadavky městského vozu na popojíždění. Jako rodinný vůz ok.
RAV4 to samé.
C-HR, kdyby bylo s turbo dvoulitrem s Lexusu, tak bych bral jako rodinný vůz....no problem...
GT86 jsem v roce 2008 zvažoval, ale po svezení se s Mazdou 3MPS nebylo co řešit.
Pro požadavky městkého vozu na popojíždění je stejně drtivě nejlepší hybrid = atmo čtyřválec 1.8 + 60 kW elektro
Hybrid zlepšuje těžiště a průjezdy zatáček = a po desítce t. kilometrů můžu říct že hodně příjemně. Neurazí ani že sníží spotřebu. Zajíždění do garáže, popojíždění v koloně potichu jen na elektřinu kterou si navíc natankoval zadarmo = taky rozhodně nevadí
Jako nejlepší volba je hybridní verze nejlíp hodnocená z víc důvodů = má i lepší zadní nápravu s dvěma A rameny jakou dřív používal Accord dneska snad jen Koenigsegg a je taky nejmíň poruchová
Měl sem na chvilku sem na chvilku půjčenej 1.2 Turbo a nejsem kámoš těhle malejch naturbovanejch motůrků = ale tenhle z nich je možná nejlepší. Možná i proto že to je narozdíl od konkurence 4válec
Záleží kam to auto je = do města a okolí jasná volba hybrid
Mercedes/BMW/Audi - prodeje jsou závislé na kolísajícím zájmu v Německu. Platí to samé co o Nissanu, silnice by musely být plné těchto značek a to tedy ani náhodou nejsou.
1. Ford
2. VW
3. SEAT
4. BMW
5. Fiat
6. MINI
7. Peugeot
8. Audi
Konkrétně Qashqai je v top 10 ree😜ortovaných modelů s 383ks 1-10, prodeje za stejné období jsou 3129, to jsme by voko někde kolem 12%. Žádný rekord, ale je to relativně dost.
U Nissanu je to 10%. Někde tam ještě bude MINI s procentem nad 30%.
1. Ford (33😖
2. FIAT (32😖
3. SEAT (26😖
4. JEEP (26😖
5. BMW (18😖
6. AUDI (12😖
7. VW (12😖
Svého času jsem zjistil že Duster s 1,5 dCi 66 kW stojí ve Francii o 150 000 víc než 1,5 dCi 80 kW v Česku. Líp vybavené auto se silnějším motorem u nás stálo výrazně méně.
TAK WO TOM TO JE.