Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

I nejmodernější auto vám zrezaví klidně za dva roky. Co je to tzv. polétavá rez?

12 komentářů

Anonym
a je to úplně odstranitelné bez následků, ale poněkud pracné, popř. drahé.
Zetti
Poletavou rez jsem mel na triletem sprinteru na zadnich dverich, asi jsem dlouho couval po dalnici za zabrzdenym kamionem. Dvere jsme sundali prebrousili a cele auto prelakovali. Poletava rez se mi dostala i pod panty zadnich dveri tak, ze za mokra vytekala ven rezata tekutina. Se zarukou mi taky vyhodili.
pallas
MB Sprinter a Vito sú týmto veľmi známe - aj na dvojročnom aute hrdza, a to normálna plnohodnotná korózia
DEVIL
Sprinter je rezavej už když vyjede z fabriky. Kdyby trpěl jen na polétavou rez, je to pak naprosto v pohodě >😁
vabis
Do MB dealerstvi v CR nema smysl chodit ani na wc, popsanemu jevu ze Sprintera tam rikaji naletova rez. To je mechanicky odolne auto, ale musi se pred prvni jizdou zespodu a zazadu nalakovat jinak to shnije jak pocurane noviny. Na kufru reznou uz i w222, by se panove meli priucit u kdejakeho stareho Peugeotu.
nebezpecnavosa
Žeby aerodynamika ? Nebo snad všechny dodávky, většinou krásně bílé, mají ty zadky zašpiněné od couvání k nákladové rampě ?
jam2015
Vodná triešť a soľ jednoducho urobia vzadu svoje! ;-\
Josef1
že v motoristickém serveru nepoznají Peugeota 5008 od 3008
nebezpecnavosa
No a to si je vyzkoušejte z tohoto tématu u současné generace !
jam2015
... bu, bu, bu.
Odporúčame: Keď parkujete niekde pri železnici, tak treba leštiť každý mesiac. A úplná katastrofa je, keď tam premávajú lokomotívy na uhlie. 😉 😉
jsem.bourak06
Jo a potom s ním můžu rovnou sem. [odkaz] ....
alitero
Když si vzpomenu na stará auta, tak mě většinou rez ani netrápila. Teď vidím korejce, který už po dvou letech solidně hnijí. Holt auta raději kupovat z https😐/www.veteran-prodej.cz/vozy/ než autosalonů 😁