Novinky
Ty vole to je hustý.Motor musí vážit tak 400 kg + 4 turba.Nejpříjemnější musí bejt jízda bez střechy a hodně rychle >😁 :yes:
[odkaz]
Ackoliv AB pise, ze se jedna o fotky, nejsem si jist, zda je to opravdu oficialni (resp. jsem, oficialni nejsou...). Ecko ziskalo tvrdsich rysu a zachovalo si tradicni siluetu, kdo by to cekal 😉 . Ze trictvrtecniho pohledu zepredu vypada trochu vysoky a kola zejmena to zadni mensi, nez bude jejich realny rozmer. Zad soucasneho E povazuji za vydarenou a na nova svetla si zrejme par lidi bude muset zvyknout. Jinak nic, co by extremne vybocovalo z rady, zajimavy bude pohled pod sukne, kde by se mohla skryvat davka technologickych novinek.
Ackoliv AB pise, ze se jedna o fotky, nejsem si jist, zda je to opravdu oficialni (resp. jsem, oficialni nejsou...). Ecko ziskalo tvrdsich rysu a zachovalo si tradicni siluetu, kdo by to cekal 😉 . Ze trictvrtecniho pohledu zepredu vypada trochu vysoky a kola zejmena to zadni mensi, nez bude jejich realny rozmer. Zad soucasneho E povazuji za vydarenou a na nova svetla si zrejme par lidi bude muset zvyknout. Jinak nic, co by extremne vybocovalo z rady, zajimavy bude pohled pod sukne, kde by se mohla skryvat davka technologickych novinek.
No tak tady vypadá nový éčko vážně pěkně, včetně interiéru. Malé výhrady bych snad měl jen k zadním světlům, připomínající Hyundai Sonatu. Jinak velice pohledné, byť do kolen mě neposílá. Solidní, vysoce kvalitní (tedy doufejme), prostě klasika Mercedes...
i kdyz ted nevim jestli to byla ta sama kdyz pises ze ji meli na servisu. ja ji videl asi pred necelym mesicem normalne v showroomu mezi "obycejnyma" M-B...
jednou jsem byl v tom AMG kdyz tam zaskakoval a to bylo. par aut a hodnota asi 40mega >😁 ale to bylo diky tem dvema CLK DTM AMG...