Novinky
Bubáq
2
RD Jr. se málem upil k smrti; teď už nepije a má krásný Mustang Boss. Tak se na to musí!
wakantanka
0
Hlavne nesedi v base a zase zaraba takze si ho moze dovolit. Ale auto je super, o tom ani potom. 😄
CHerokee
0
Má dobrý vkus.
Donedávna, tak cca 5 let zpět, jsem vůbec nevěděl, kdo to (R.D.J.) vůbec je. Až okolnosti u nás doma (synek), mě "donutily" shlédnout s ním celou řadu Iron mana a souvisejícich filmů od Marvelu, nebo jak se to píše. Fakt frajer, charisma z něj jen číší 😉
Teď vážně, ta kára nemá chybu, bral bych hned :yes:
Teď vážně, ta kára nemá chybu, bral bych hned :yes:
Svým způsobem smutný výsledek kariéry pro skvostného Chaplina - být znám hlavně jako komiksová postava.
[odkaz]
Ale zle se mu zřejmě nevede 😉 , tak co...
[odkaz]
Ale zle se mu zřejmě nevede 😉 , tak co...
Trochu mne mrzí, že si do garáže raději nepořídil Škodu 1000 MB (stejný rok výroby). To by byl větší frajer.
To je pravda, zmařený talent, na druhou stranu většině se ze zajetí chlastu/drog utéct nepodaří, takže iron man je pro něho ještě dobrý konec. 😉
Auto je parádní, já mám pro tyhle remaky klasických kár, kdy je pod upraveným starým kabátem nová technika, vyloženě slabost. 😄 :yes:
Auto je parádní, já mám pro tyhle remaky klasických kár, kdy je pod upraveným starým kabátem nová technika, vyloženě slabost. 😄 :yes: