Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Robert Downey Jr. si nechal postavit nádherný Ford Mustang Boss 302

9 komentářů

Bubáq
RD Jr. se málem upil k smrti; teď už nepije a má krásný Mustang Boss. Tak se na to musí!
wakantanka
Hlavne nesedi v base a zase zaraba takze si ho moze dovolit. Ale auto je super, o tom ani potom. 😄
CHerokee
Má dobrý vkus.
Jopino
Donedávna, tak cca 5 let zpět, jsem vůbec nevěděl, kdo to (R.D.J.) vůbec je. Až okolnosti u nás doma (synek), mě "donutily" shlédnout s ním celou řadu Iron mana a souvisejícich filmů od Marvelu, nebo jak se to píše. Fakt frajer, charisma z něj jen číší 😉
Teď vážně, ta kára nemá chybu, bral bych hned :yes:
woody-alien
Svým způsobem smutný výsledek kariéry pro skvostného Chaplina - být znám hlavně jako komiksová postava.
[odkaz]

Ale zle se mu zřejmě nevede 😉 , tak co...
Bubáq
Trochu mne mrzí, že si do garáže raději nepořídil Škodu 1000 MB (stejný rok výroby). To by byl větší frajer.
Dinar
To je pravda, zmařený talent, na druhou stranu většině se ze zajetí chlastu/drog utéct nepodaří, takže iron man je pro něho ještě dobrý konec. 😉

Auto je parádní, já mám pro tyhle remaky klasických kár, kdy je pod upraveným starým kabátem nová technika, vyloženě slabost. 😄 :yes:
T613
zmařený talent je příliš silné .. spíše měl ústup stranou, ale krom Iron Mana hraje i v jiných filmech, kde nechává vyniknout svému talentu. Například film Soudce 😉
speedfred
tak ja neviem doteraz kto to je. 😲