Testy
Mám rád klasiku...Brouk, fiat 500 a Mini. Ale v jejich základních provedeních. Všechny nafouklé, prodloužené a podobné deriváty mi přijdou ošklivé, někdy až mimořádně nevkusné.
Neni to tak zle. Treba kdybys chtel provozovat pohrebni sluzbu pro domaci zviratka, psy, kocky, rybicky atd, tak me nenapadne vhodnejsi auto na prestavbu na minipohrebacek nez prave mini clubman. 😄
Hlavne už úplne zotreli pôvodný koncept a zmysel auta - to "mini" ostalo len v názve. Je to nevkusné nafúknuté jelito.
zotreli ho zakaznici, bol jeden pokus a predavalo sa...takze to pokracuje... je to sice smutne tiez som za mini s 3dvermi tj One, ale ked sa preda aj sportovy nezmysel-jazvecik-podivin tak preco by nevyrobili hlavne ked kostuje pekne masno
myslim ze mini SUV klope na dvere
myslim ze mini SUV klope na dvere
A nema SUV predstavovat countryman?
Prodávalo a prodává se. Mladší generace se na Mini už dívají úplně jinak. V Renocaru třídveřák již těžko najdeš...a to samé platí i o manuálu....... ;-\
asi vacsina ludi co radi soferuju a ovladaju auto na plno si zaplatia take peniaze za maly 3dverak... petrolhead uz nebude uplna cielovka
To ale nebyl ani u původní Mini 😄 A moc dobře se řídí i ostatní verze, ne jen 3dverák. Nicméně si to dovedu představit i jako malé přibližovadlo do mésta s automatem.
povodne one s atmo 1,6kou bolo este celkom dostupne, neberiem preferencie kazdy to vidi inac...
Přesně! Vůbec původně bylo Mini designováno jako lidové 4 místné vozítko. Taková britská verze VW brouka. Postupem času něco nabobtnalo, ale stále bylo dostupné masám. To vše se změnilo příchodem BMW. Místo toho, aby BMW udělalo z Mini svoji Dacii, udělalo z ní malé BMW i s BMW cenovkou. Mám takový dojem, že BMW Mini koupilo bez toho, aby mělo připravený solidní business plán.
Pokud se nepletu, tak jsou v zisku, takže jejich business plán asi solidní bude. A BMW verzi Dacie by asi nechtěl nikdo.
Prodeje Mini mezi roky 2013-2014 se propadly o 33%. V kategorii malých vozů je v prodejích současně až na 14 místě. Určitě je to podle plánu a BMW z toho má ohromnou radost. Nikdo neříká, že by Mini mělo být jako Dacia, ale měli zachovat dostupnost Mini pro širší okruh zákazníků. Řada modelů Mini totiž překročila milionovou (Kč) hranici. Jestli je Mini pro BMW v zisku to nevím a nepátral jsem po tom.
Přijde ti, že Mini nevydělává?
Jo, ted jsem se dival na Wikipedii, puvodni Mini jakym jezdil treba Mr. Bean melo na delku 2.14 metru, tohle ma 4.25 - vzdyt to je dvounasobek(!) puvodni delky.
Ja bych naopak uvital kdyby udelali nejakou verzi "Mini Classic/Heritage/...) ktera by byla stejne velka jako ta puvodni, pro pohodlnou jizdu mestem. A at je klidne treba jednomistni se sedadlem ve stredu.
Ja bych naopak uvital kdyby udelali nejakou verzi "Mini Classic/Heritage/...) ktera by byla stejne velka jako ta puvodni, pro pohodlnou jizdu mestem. A at je klidne treba jednomistni se sedadlem ve stredu.
Přesně! Toto tzv. "Mini" mě připomíná vtip o tom, že v Rusku mají všechno nej...i největšího trpaslíka... 😉
A nie je na tej Wiki chyba? 2 mal tusim prvy Smart a povodny Minik mi pride predsa len o cosi dlhsi. 😄
Copak délku... ale pointu mělo v tom, že mělo agregát v podstatě motocyklového typu = motor s převodovkou v jednou kuse... dokonce se do toho obojího lil stejný olej - motorovej... mělo to prostě svoje kouzlo.
Úplně jinak to jezdilo. Ale ÚPLNĚ jinak.
😄
Úplně jinak to jezdilo. Ale ÚPLNĚ jinak.
😄
Käfer byl osklivej vzdycky, ale Mini se mi libi i v modernich provedenich, zejmena pak Clubman je super. :yes: Fiat 500 je taky povedeny. I verze 500X a 500L se mi libi, ale tady na rovinu rikam, ze jde jen o marketing Fiatu, protoze ty auta nemaj s malou petistovkou nic spolecneho, krome toho jmena. Kdyby se 500X prodavalo jako 2. generace Sedici nebo jako cokoliv jineho, bude se mi libit porad stejne.
Z principu souhlas... ale jezdím 500X.
A jediný problém je to jméno. Je to fajn útulné auto... ale není to pětistovka!
Tak ho důvěrně nazývám ixko... a jsem úplně spokojenej.
😉
A jediný problém je to jméno. Je to fajn útulné auto... ale není to pětistovka!
Tak ho důvěrně nazývám ixko... a jsem úplně spokojenej.
😉
Jak který. Ale zrovna Clubman se mi se svou shooting brake karosérii, trochu vyvaleným kukučem a párem zadních dveří prostě líbí. Naopak v téhle generaci mám trochu problém s klasickou třídveřovou verzí - ten přední převis je prostě moc velký a nic ho nevyvažuje.
To je asi vada kusu, ne?
Normálně by se snad odbržďovat měla...
To, co na ní vadí mně je to riziko, že jednoho dne neodbrzdí - prostě je to elektronika... a co pak?
Kromě toho, že by mohla přimrznout, ale to je typický problém nás, na vysočině.. v Praze nebo Brně to nehrozí.
😄
Zlaty Mercedesy W124, W126, W202 a pod... na nich delam nejradsi. 😄
Zlatý keyless, heh? 😉