Novinky
Jak jinak by se měli na křižovatce seznamovat mladí, než v nějakém cool autě, jako je Twingo. Je krásná představa, mít po boku takovou krasavici a v garáži dvě Twinga od chalpíků z RenaultSportu... 😉
Já radši než dvě Twinga, tak jednoho současného Mégana. Nebo ještě lépe Scénica, kvůli dětem.
S tím Méganem máš pravdu, taky bych se tak rozhodl. Já myslel, že jedno Twingo bych měl já, jedno můj něžnější protějšek. Kdybych se měl rozhodnout pro MPV, nic jiného, než Scénic nepřipadá v úvahu... 😉
No, Altea a C4 Picasso taky nejsou k zahození...
No, Altea a C4 Picasso taky nejsou k zahození...
Když jsme u toho, má i Twingo rychlosklopné sedačky jako Laguna II? Kdo si nevyzkoušel praktičnost tohodle řešení, ten to neumí ocenit >😒]
A to sklápění je dost normální věc... to zase vymoženost není. Jen teda mám pocit, že ta růžeice je o něco lépe nastavitelná, resp. ty zoubky na tom páčkovém systému nejsou tak jemně odstupňované.
S nastavením mám právě teď problém. Potřeboval bych polohu přesně mezi dva zuby a mám smůlu.
Místa na hlavu mi nechybělo, bývalá je drobek, my se vlezli, navíc Laguna Grandtoure nabízí místa dostatek pro mnoho fantazie >😒] Navíc jsem podrobil srovnání a místo spolujezdce je lepší než řidičovo, protože tam není volant o který by se dalo zatroubit >😁
Zkus trochu lépe argumentovat, ne pro mateřskou školku