Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženy vyhlásily auto roku 2017. Je jím korejský hybrid!

61 komentářů

ikarus
no nic moc :no: špatna značka, jak soví vývržek >😒]
vabis
Hovnik Jonik, to je ta vibracni koule do umyvadla misto pracky? Ten hrnec lecici rakovinu a biotronicka lampa za 50k do kazde rodiny? Ponekud chura predstava. 😐
bystron
Jundaj N E B R A T !!! :no:
JirkaV8
dej si facku, takovou kravinu jsem už dlouho neslyšel 8-s hnojda je vylhaný produkt marketingového mixu
Hammunasakra
Tohle je tvuj oblíbenej web o autech? >😒]
Uživatel_5340709
terorismus na mém oblíbeném webu. >😒]
pumpkin
Ioniq je pre mňa jedno z najlepších tohtoročných prekvapení. Najlepšia je elektrická verzia, ale v našich podmienkach je ideálna voľba plug-in hybrid. S reálnym dojazdom okolo 50km čisto elektricky je to už použiteľné na denné jazdenie. K tomu slušný interiér, karoséria liftback... Jednoducho taká Octavia blízkej budúcnosti. :yes:
Blue Sun
Tohle je web o autech?
Zatím spíš hejterský antielektro blogísek, spojený s reklamní stránkou VW a Škody.
wakantanka
Nema to skrabku pri nadrzi ani mega kufor, takze ku Octavii sa to ani nepriblizi. 😄
Hammunasakra
Hele v 13:17 se tady o tobě psalo 😄
_Karel_
No, já bych si tipnul, že od GTI by sis přečetl podobný obsah, jen v inteligentnější formě.
_Karel_
"Porota hlasuje o vítězi podle ženských kritérií pro výběr auta. Důraz je tedy kladen hlavně na bezpečnost, poměr ceny a výbavy, vzhled nebo úložné prostory. Hodnocena je i snadnost převozu dětí, snadnost řízení nebo sex appeal. Přestože porotkyně mají s automobily dlouhodobé zkušenosti a mnohé se zúčastnily také automobilových závodů, rychlost nebo výkon aut je v této anketě upozaděn"

To mi k těm "sluníčkářskejm čubkám" zas tak moc nesedí. Přijde mi to jako normální ženský kritéria. Nemáš ty dnes krámy?
MauMau
Špatná značka a tragická kvalita. :no:
car
Četl někdo z vás ten článek?Hyundai dělá dost dobrá auta..
_Karel_
V rámci asijských hybridů je to Iva Kubelková mezi samými Kalamity Jane.
Čest výjimkám.
Futurista
To napsal jirkaV8 s octavii v avataru... A kvuli takovym pito... diskuterum to je tady bezedna zumpa dementnich prispevku. Kde jsou ty casy GTI, Gilgita atd...
Blue Sun
No, však sem nemusíš psát...
_Karel_
>😁 ty seš vůl! 😉
Arese
Hmm, tak teď ještě chybí nějaké mužské auto roku. Navrhuju třeba Mustanga V8! 😉 :yes:
Anonym
A Krom toho se tady vyslintávají blbci, že áno.
Johnn
Tak se přestěhuj do nějaké muslimské země a splní se ti Tvé přání.
wakantanka
No ale zato, ze si vcera nezasunul fakt ten Hyundai nemoze 😄 ci?
Uživatel_5340709
Ale jo, pořád ještě jo, reklamu na koncern, potažmo škúdku přežiju. ;-\
Anonym
Nééé krááááámy!!!!
Fostek se dneska veze na vlně verbální agresivity, šovinismu a sexismu!!!
A je mu dobře!
>😁 :-!
Blue Sun
Jen dneska?
praděda7
Ty seš taky nálepka.... >😁 >😁 >😁
Anonym
>😒]
_Karel_
Za prvé jsem nic nepsal o tom, kdy vyhrál Mustang. Že to bylo před dvěma lety je úplně jedno. Mustang vyhrál gay auto roku.
A za druhé se asi radši budu držet dál od lidí jako seš ty.
Arese
No ale zase to vyvažují Goeblsovskou propagandou v reklamě! >😁
Anonym
Ale může né?
Však ty taky můžeš.
Proč bysme nemohli?
Anonym
stádo sluníčkářskejch čubek má svoje auto roku.
Nic mi nepovídej kámo, běžím pro něj!!!!!
Musím ho mít!!!
kyklop
Dnes sa nám tu intelektuálne obnažuješ, už by aj stačilo. >😁
praděda7
Mýlíš se. Nemají. Buzíkům se líbí Fiat 124 Spider/ MX-5.

[odkaz]
Martin Lohe
Co Lexus?
praděda7
Tož ty si ten druhej? No potěš pán Bůh....
praděda7
Nerad prohráváš, co?
praděda7
Mýlíš se. Tvůj odkaz je na rok 2015....Jo a to je rozumné se držet od buzíků dál, i když jich tu pár na fóru máme...... 😉
_Karel_
😉 :yes: :yes: :yes:
praděda7
Tož ty seš ta mužská sraččkka...no potěš pán Bůh....
praděda7
Ty seš jeden z těch ***ů?
_Karel_
Pokud vím, Mustang vyhrál Gay auto roku. 😉
Což je pro mě důkazem, jak je ta anketa (gay auto) zbytečná a že gayové mají na auta stejný vkus jako heteráci.
praděda7
Bzuzeranti nebo zessrračkkovatělí kdysimuži....... >😁
praděda7
?????????
kyklop
Forma aj obsah príspevkov GTl -ho boli hodne vzdialené intelektuálnym výplodom v tejto diskusií 😉 . Mimochodom GTl v týchto diskusiach chýba....
praděda7
mají chodit pěšky nebo jezdit s kočárky a ne jezdit auty. Pak by nemuseli do nekonečna zkoušet nějaké nové, zaručené diety... 😉
Riceeater
>😒] :yes:
Arese
No asi to tak nějak bude! >😁
_Karel_
Asi jsem krátce zažil jiného GTI než ty. Proti formě nic, proto jsem taky psal o "inteligentnější formě". Obsah byl co pamatuji přímo závislý na konkrétní značce. Ale nechme být někoho, kdo se tu už dlouho nevyskytuje.
Arese
Copak, nějaká ti nedala? >😒]
_Karel_
Kontroverzní, ale ok.
ericn
No jo, vývoj nezastavíš. Ioniq na rozdíl od současného Leafu vypada jako normální auto a ne jak rozšláplá žába >😁 :yes:
_Karel_
[odkaz]

Ne, nemýlím se. Mě se taky líbí Fiat 124 a do buzika mám dál, než ke vzhledu J.P. Belmonda.
Johnn
Nemusíš se tu tak odkopávat Dědo >😒]
Johnn
V Saudské Arábii nesmí ženy řídit,tam by si se cítil skvěle. 😉
Já jsem naopak rád že žena řídí,mohu si dát pivo.
car
Prosím,dokaž tragickou kvalitu..
Anonym
viz níže!!! :-! >😁
pumpkin
Áno, pozrel som si test. Teraz dáva Ioniq viac zmysel ako Leaf, lenže ten ho zas trhne novou generáciou už na jar. Už nevyzerá ako pojazdný pisoár a bude za podobnú cenu ako elektrický Ioniq už aj s autopilotom.
ericn
Neměl bych problém ani s jedním z těch 3 aut, ať se líbí komukoliv. Na tyhle debilní nálepky z vysoka se.. >😁 😉
ericn
Na tomhle poli elektromobility mi Ioniq dává smysl, vypadá výrazně líp než Leaf a má i větší dojezd - viz test. 😉

Btw snad poprvé napíšu něco pozitivního o Háčku a hned to schytám >😁 >😁 :yes:
pumpkin
Ja som s nim jazdil v lete a spokojnosť. Aj ten interiér vyzerá celkom slušne. Mne to pri stálom používaní klímy vydržalo 220 km na jedno nabitie a to som sa občas bavil rýchlou akceleráciou. Naštvať pri rozjazde starého páprdu v červenom SL-ku AMG vo vedľajšom pruhu bolo na nezaplatenie. >😁
ericn
Jo, tohle je asi jedinej Hyundai, co bych si vyzkoušel. Naživo působí velmi dobře...

A tady je jeden zajímavý test dojezdu😒br />
[odkaz]