Novinky
wakantanka
3
je toto final ... tak na to môžu kľudne hodiť aj znak Porsche. Na tom obrázku to vyzerá ako Cayenne coupe po tuningu. Som zvedavý na fotky. 😄
Přejít do diskuze
Že jo? Já si taky říkal, že tomu nějak chybí tvary a odkaz na nějaké Lambo. 😉 Aspoň to ale nebude železný ingot na kolech jako Bentley.
Neuvěřitelné, napočítal jsem na první fotce 6, možná až 7(!) analogových tlačítek!
Vždyť takové auto nemohou zákazníci kupovat... Já myslel, že zákaznickou preferencí je skleněná, rovná umatlaná palubovka. 😢
Vždyť takové auto nemohou zákazníci kupovat... Já myslel, že zákaznickou preferencí je skleněná, rovná umatlaná palubovka. 😢
akože, keď prvý krát presiaklo ako sa bude SUV Lambo volať, tak mi napadlo to isté >😁 >😁 >😁
Hlavne niečo uhladenejšie, toto vyzerá spredu jak morský ďas...
Inak ten Urus mi v mysli evokuje Ursus a to vieš, čo bolo...
Inak ten Urus mi v mysli evokuje Ursus a to vieš, čo bolo...
SUV - to je přece naše budoucnost! 😄 V podstatě je to mezistupeň, až v něm budeme jezdit všichni /brrrrr 8-s /, tak potom ti lepší, aby se odlišili a jejich staré se cítili bezpečně, přejdou na lehké obrněné vozy Dingo, Husar, Titus a podobně. 😉
suv odvodené od akejkoľvek značky bude vždy dosť uniformné a podobné jedno druhému, lebo má iný účel stvorenia. Sú to krabice na kvantitu s dobrými úžitkovými vlastnosťami, aby zarábali prachy. Jedinečnosť ustupuje biznisu.
Vizualne podle ocekavani, hracka zajimava. Neco velmi velmi podobneho melo v hlave urcite vic lidi uz od dob LambaLM. Nyni zbyva jen dotazeni Bmw X7 , Galibieru a je hotovo. Stavba takovehoto automobilu je vzdy vyzvou, proto me zajima, jaka jsou pouzita reseni. Aby z toho nebyla jen tezka, ne mnoho umejici Bentayga. Sofistikovane postupy umi treba McLaren, Lambo neznam proto se necham prekvapit.
Doufam, ze nektere moderni prvky typu chrom = nalakovany plast, kuze = eko kuze, koncovka vyfuku jen jako nesrazi auto, jak se dnes stava. Jako motor pouzit 4 litr 650koni nepovazuji za strastne a volam po biturbu 5-7 litru okolo 800 koni. Takhle to moc nepojede a kravalu bude plno. Mladi Dubajcanci se tedy budou citit uplne stejne, jako jsme se citili my s Jawou Pionyr, kdy jsme s ni litali po chodbach panelaku urazejic stupackama omitkove rohy. Jejej to byly casy.
Doufam, ze nektere moderni prvky typu chrom = nalakovany plast, kuze = eko kuze, koncovka vyfuku jen jako nesrazi auto, jak se dnes stava. Jako motor pouzit 4 litr 650koni nepovazuji za strastne a volam po biturbu 5-7 litru okolo 800 koni. Takhle to moc nepojede a kravalu bude plno. Mladi Dubajcanci se tedy budou citit uplne stejne, jako jsme se citili my s Jawou Pionyr, kdy jsme s ni litali po chodbach panelaku urazejic stupackama omitkove rohy. Jejej to byly casy.