Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pontiac G8 ST: americký pick-up dostal vlastní jméno

16 komentářů

jurajos
Treba dufat ze ak uspeje nove Camaro, GM sa rozhodne ozivit aj tuto legendu. Len ci by nedopadlo ako SSR? 😲
skejpa
tohle je neuveritelnej krasavec ! auto pro chlapy.
radhro
obávám se , že tento krasaveček nevstupuje na trh ve vhodnou dobu. No, pár amíků po něm asi šáhne.
marianek
Nedavno jsem oznacil Mini za automobil pro "holky" a mnohym se toto oznaceni prilis nezamlouvalo. Vazeni nahore na obrazcich vidime opravdovy vuz pro chlapy. Verim, ze s rozumnym motorem by Pontiac (treba v barvach Opelu) zaznamenal uspech i v Evrope. Zvlaste pohled z boku je velice maskulativni. Obcas vidam stare EL CAMINO a pokazde se za nim otocim. Nejsem pritom v zadnem pripade sam. Toto je automobil pro opravdickeho kovboje.
jurajos
Na CT1 bezi nejaky australsky serial. A tam sa sem tam nejaky podobny Holden alebo Ford mihne. Su to paradne masiny.
btw. camina vidat Ti zavidim...ja som ani v statoch nemal stastie.
marianek
V Australii jsou velice popularni. Zvlaste v zapadni a severni casti. Neexistuje omezeni rychlosti a na silnici po ujeti 200km potkas se stestim souseda.
Sam bych byl pro umirnejsi verzi. V takovem voze bych nemel problem ani s dieselem.
EL CAMINO, i pres technicke problemy (ve sve dobe uplne normalni) je legendou. Mezi "trucky" neznam maskulativnejsiho. V takovem by snad i GTI vypadal jako chlap. >😒]
jurajos
Myslim ze Ranchero bol konkurentom. A aj ked vyzeral dobre u mna hral az druhe husle. 😉
S tym GTI nejdem polemizovat. >😒]
marianek
EL CAMINO povazuji za designove bezchybne. RANCHERO zdatne konkuroval, ale vzdy byl tak nejak ve stinu. Pontiac nahore na obrazcich je designove vyborny.
jurajos
Je naozaj vyborny...ale s tym znakom Opel si ho neviem predstavit! Asi by to "zazdil". :-!
marianek
Z evropskych automobilek by Opel byl asi nejprijatelnejsi. Navic v ramci GM jde o "logickou" cestu.
jurajos
Logicku iste ale asi malo pravdepodobnu. Neostava nam nic ine nez to amikom zavidiet. Uz znova.
marianek
Ano je to spis rise snu.
To by ale vedle sebe musel mit neco takovyho
[odkaz]
>😁
jurajos
Na blondiny moc nie som ale tato by ma hadam prehovorit dokazala! >😒] :yes:
Musela by ale projít zatěžkávačkou. 55km jizdy s pohodlným posezem v ¨kufru¨ >😁
Jó, taky bych si dal říct.
fakt hezké auto ale u nás bych ho raději neprovozoval. vždyť vám vykradou i uzamknutý kufr natož odkrytou korbu...