Celkově dobrý dokonce eště o 1% lepší než Subaru XV a Impreza = to je fakt slušný :yes😒br />
Ale v týhle úrovni fakt smutný šetření na asistenčních systémech = levnej Civic 88% z dalších novinek E-Pace 72% medvěd X 77% DS7 76% = Porsche Cayenne 62%
kovv
0
Impreza a XV by měli hodnocení o 2% lepší kdyby měli omezovač rychlosti a čtení značek
CHerokee
0
Vždyť to je úplně jedno. Tyhle hvězdičky už dnes úplně postrádají smysl. Fabie má 5*. Kolik by jich dostal F-150 - nejprodávanější vůz v USA, kdyby do toho testu šel? Ze dvě? A kdo by jakoukoliv havárku přežil mezi těmito vozy?!!!
Hammunasakra
0
Ne to neni úplně jedno. Je to hodnocení v rámci kategorie = rozdíly sou docela velký, jestli ty chceš při bouračce sedět v tom nejblbějš hodnocenym = já rozhodně v tom nejlíp 😄
U nás se naštěstí většinou nesráží Fabia nebo Okta s F-150 ale spíš mezi sebou. A v tom případě je ta Impreza lepší = než ta Fabka nebo Okta. Když čelní s F-150 tak možná v nějakym trucku >😒]
_Karel_
0
:yes:
Hammunasakra
0
Viz já 15:52 😄
HaroldKytka
0
Hvezdicky postradaji smysl, ale vysledky jednotlivejch casti uz ne. Je zajimavy videt, jak by mohl dopadnout celni/ bocni naraz v dane rychlosti.
ryccardo
1
To jako myslíš že to někoho reálné zajímá při koupi auta? Dost silné pochybuju.
white label
2
To víš, že jo!
Třeba Hamuna by si určitě právě k vůli tomu koupil dokonce i nějaké koncernovwé auto! 😲 :😉 😉
Hammunasakra
0
No právě dražší koncernový auta v tomhle maličko zaostávaj naposled sme to probírali myslim u Q5 = nevim proč to tak je = ty jo? Možná prostě jen šetřej?
Neni to tragedie = i když za ty prachy vlastně trochu jo 😉
Nojo nemůže mít každej platformu jako nová Impreza = třeba by sis jí kvůli tomu dokonce koupil. Ne to asi ne 😄
Koncernovwou bych si koupil 911 = tam eště vliv koncernovejch praktik a jeho vytříbená sdílená technika nezasáhla = co nekoncernovwýho ty? 😉
ryccardo
0
Nějak nepamatuju, kdy naposledy koncernový auto nedostalo 5 hvězd, takže bych neřekl, že koncern zrovna v tomhle ohledu nějak zaostává.
Nekoncernový by se mi Líbil Focus ST nebo ještě líp TypeR 😉
Hammunasakra
0
Většinu bezpochyby ne = ale Cayenne by měl za ty prachy bejt lepší = to je celý
ryccardo
0
No mohlo, ale 5 hvězd má, bezpečný je dostatečně. Víc bych neřešil.
U nás se naštěstí většinou nesráží Fabia nebo Okta s F-150 ale spíš mezi sebou. A v tom případě je ta Impreza lepší = než ta Fabka nebo Okta. Když čelní s F-150 tak možná v nějakym trucku >😒]
Třeba Hamuna by si určitě právě k vůli tomu koupil dokonce i nějaké koncernovwé auto! 😲 :😉 😉
Neni to tragedie = i když za ty prachy vlastně trochu jo 😉
Nojo nemůže mít každej platformu jako nová Impreza = třeba by sis jí kvůli tomu dokonce koupil. Ne to asi ne 😄
Koncernovwou bych si koupil 911 = tam eště vliv koncernovejch praktik a jeho vytříbená sdílená technika nezasáhla = co nekoncernovwýho ty? 😉
Nekoncernový by se mi Líbil Focus ST nebo ještě líp TypeR 😉