Novinky
Reklama je super...ale to je asi všetko. Koleos je pre mňa osobne sklamanie. Asi som očakával viac, no bohužial. Zaujímavé je že meriam do 180cm a vzadu mi bolo tesno ;-\
[odkaz]
Renault reklamy umí, tahle potěší jak fandy, tak odpůrce, kteří by Renaulty viděli nejraději všechny takhle >😁
Renault reklamy umí, tahle potěší jak fandy, tak odpůrce, kteří by Renaulty viděli nejraději všechny takhle >😁
Někdy zavítej do diskuse, pod Range nebo pod Porsche... 😉
Doporučím nějaký klub osamělých srdcí, tam ti určitě poradí... 😉
Jó, Navtech je zajímavá osobnost. Nedávno tvrdil, že Sharan dokáže nabídnout možná více než Vel Satis... >😁
Navíc Vel Satis má dekor z pravého dřeva. To vaše u BMW vypadá jako naleštěná imitace. Nebo to imitace je? 😉
Jinak pro Tvou informaci 6 let starý Vel Satis V6 3,5 Initiale stojí 233 000 Kč, což je 19% ceny (1 217 290 Kč).
Ale mluvil jsi tuším o třech letech. Takže Renault Vel Satis Initiale 3,0 dV6 za 449 000 Kč, nový v téhle výbavě stojí 1 223 000 Kč. Což je 36% ceny.
Kam prosím tě na ty čísla chodíš?
[odkaz]%2Fsection%2F…
Tak zpětně, 36% pořizovací ceny po třech letech prodeje je dobrý výledek na vůz vyšší střední třídy.
Pro orientaci. Mercedes-Benz Třídy E 280 CDI, r.v.2005, 498000 Kč. Pořizovací cena modelu v základní výbavě s touto motorizací 1 087 000 Kč, samozřejmě model byl dovybavený, ale to se mi už počítat nechce. Takže cca 40% ceny. No, 36%, 40% ceny, mainstream, prémie. Čekal bych tedy větší rozdíl ve ztrátě ceny.
A co sem taháš do toho, proč do něj neskočím? Já předsudky netrpím, trapně si utahovat z jiných mimoprémiových značek nemusím. Spíš ty zkus svoje blafy občas taky nějak obhájit, ať se v tom neplácáš.
Jo a mám ti najít šestiletého E-classe?
Jen se ohrazuji před tím, co píšeš za lži a výmysly a pak jen na jejich obranu zcela měníš téma. Pár příspěvku nahoru jsi psal, že je Vel Satis šrot, což potvrzuje prodejní cena 15% z pořizovací po třech letech. Když jsem ti ukázal čísla, tak jsi mě osočil, že srovnávám M-B s Renaultem, což vlastně i můžu, proč ne. Dal jsem ti jako příklad ztrátu hodnoty těhle dvou aut, aby ses mohl podívat.
Nesnaž se to obrátit jinam. Prostě jsi ujel jen proto, aby ses mohl někde vystříkat a nějak se ti to nepovedlo.
A ke kráse... někomu se líbí barokní křivky žen, někomu vysoké vychrtlé. Chceš kvůli tomu tyhle ženy urážet?
Dodej mi někde důkaz, že jsem označil BMW za hnus. Takové osočování je hodno leda tak Matelka. Nesnižuj se.
Obhajuj si co chceš, proč chceš a jak chceš, já to taky budu dělat, jen u toho nelži a nevymýšlej si, protože se to provalí a ani nadávání do hlupáků ti nepomůže.
...jen pak Navtechovi na to namontuj hvězdu, asi má nějaké skryté úchylky na princeznu Ladu >😒]