Novinky
amadeus
1
Nikde jsem se nedocetl, kolik tedy tento rat rod stoji. Jen o puvodni cene pred 8mi lety.
Anonym
1
Pavlůsek neví....
Toto je čo, že Reklama tváriaca sa ako príspevok? To ešte nemáte dosť vy nenažrané ***? Nestačí, že to na nás skáče spoza každého rohu, roluje sa to a strká pred oči v jednom kuse a lezie na nervy každú sekundu prítomnosti na tomto všivavom webe? Tak vám to píšem pekne od pľúc vy smradi : STRČTE SI TENTO VÁŠ V.Y.J.E.B.A.NÝ ACZ do P.I.Č.E ! Bol som tu naposledy.
:yes: :yes: :yes: reklama jako diskusní příspěvek je stádium ubohosti, které jsem nepředpokládal. Machalo, nafackuj si.Tohle je fakt moc.
Auto.cz to s tou reklamou přehání už naprosto nechutným způsobem. To je důvod, proč sem už nechodím pravidelně, ale tak 1x za měsíc. Čekám kdy bude reklama za každým příspěvkem v diskuzi a po kliknutí na jakýkoliv odkaz se prvně otevře 150 reklamních oken...
Mám staré plíce, tak jsi to napsal i za mě, je to tak a naprosto s tebou souhlasím. Pohár je plný.
Tahle metoda, pokud je schválená AUTO.CZ nejlepší jízda na webu >😒] 8-s , je naprosto otřesná a pro mě neúnosná.
Pokud bude pokračovat, na shledanou. :no:
Tahle metoda, pokud je schválená AUTO.CZ nejlepší jízda na webu >😒] 8-s , je naprosto otřesná a pro mě neúnosná.
Pokud bude pokračovat, na shledanou. :no:
Ste vulgárny primitív, dobre. Ale naozaj musíte robiť hanbu všetkým Slovákom aj v zahraničí?
... že mu snížíte světlou výšku :no: :no: :no:
To si z nás děláte p.rdel ? :no: :no: :no: 8-s
Tak to už se jděte se vy.s.rat. :-!
Tak to už se jděte se vy.s.rat. :-!
Mě to naštěstí vnucuje něco jinýho = ale naprostej souhlas :no: :-!
Kdo zná horší web o autech než ACZ ať ho napíše = u mě je vítěz jasnej >😁 >😒]
Kdo zná horší web o autech než ACZ ať ho napíše = u mě je vítěz jasnej >😁 >😒]
Téma toho hnoje se mění prakticky s každým novým rozkliknutím....
Zároveň ani nezůstává ve stromu, v čase se průběžně posouvá a žije si vlastním životem.
To už je snad lepší oženit se s k.urvou a mít s ní trojčata a z nich alespoň dvě černá. 😐
Zároveň ani nezůstává ve stromu, v čase se průběžně posouvá a žije si vlastním životem.
To už je snad lepší oženit se s k.urvou a mít s ní trojčata a z nich alespoň dvě černá. 😐
Tak profesionálky sou pak prej dobrý manželky = docela se mi líbilo [odkaz] 😄
Ale s timhle novym posunem reklamy to fakt přehnali :no: 8-s
Téma je cílený = kde si na co koukal = takže téma mi až tak nevadí 😉
To kam to ACZ dotáhlo = kam se propadlo = jo :no: :no: :-!
Ale s timhle novym posunem reklamy to fakt přehnali :no: 8-s
Téma je cílený = kde si na co koukal = takže téma mi až tak nevadí 😉
To kam to ACZ dotáhlo = kam se propadlo = jo :no: :no: :-!
😄 Dobrej film.
Cílené téma to tady asi nebude, fakt jsem se nikdy nedíval na podestýlky, ani na erotické masáže, ani v posledním roce na pneumatiky. Je to paradox, článek o Biasionovi má tři diskuzní příspěvky. 2x kurzové *** a 1x bezpečnostní dveře. 8-s Ať jdou do haj.zlu, když se tomu chtějí věnovat tímto způsobem.
Jsou to prasata, když nenechají ani tu diskuzi čistou. Líbilo se mi, když vymazávali z diskuze zoufalce, co se v ní snažili uplatnit vlastní reklamu - většinou *** - a teď to dělají sami ? Jsem zhnusenej a jestli to nezruší, tak jsem rozhodnutý. :no: :-!
Cílené téma to tady asi nebude, fakt jsem se nikdy nedíval na podestýlky, ani na erotické masáže, ani v posledním roce na pneumatiky. Je to paradox, článek o Biasionovi má tři diskuzní příspěvky. 2x kurzové *** a 1x bezpečnostní dveře. 8-s Ať jdou do haj.zlu, když se tomu chtějí věnovat tímto způsobem.
Jsou to prasata, když nenechají ani tu diskuzi čistou. Líbilo se mi, když vymazávali z diskuze zoufalce, co se v ní snažili uplatnit vlastní reklamu - většinou *** - a teď to dělají sami ? Jsem zhnusenej a jestli to nezruší, tak jsem rozhodnutý. :no: :-!
Myslím že taký znalec áut ako ty, by na zlý autoweb nechodil.
Tvoja a vlastne vaša neustála prítomnosť na auto.cz, je dôkazom jeho vysokej kvality.
Alebo vašej duševnej choroby >😒]
Tvoja a vlastne vaša neustála prítomnosť na auto.cz, je dôkazom jeho vysokej kvality.
Alebo vašej duševnej choroby >😒]