Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
romeus
8
může mi někdo vysvětlit jak bude autonomní vozidlo fungovat na zasněžené silnici nebo okreskách bez vyznačených jízdních pruhů a krajnic. A v případě vojenského konfliktu dojde k přerušení signálů GPS a tím pádem se celý svět (tedy samořiditelná auta) zastaví?
JDM
1
může mi někdo vysvětlit jak můžou lidé ze země vyslat raketu se sodnou která urazí miliony kilometrů ve vesmíru a při tom sbírala data a odesílala je zpátky na zem? může mi někdo vysvětlit jak může nějakej telepskop fotit galaxie na vzdálenosti milionů a miliadr světelných let?..... když nečemu nerozumíš hned o nemusí být nesmysl....
IPace
1
a proc by ti mel nekdo neco vysvetlovat?
praděda7
5
....ale o to tady přece nejde. Víš kolik alchymistů se živilo na hradě za vlády císaře Rudolfa II vymýšlením nesmyslů? (určitě víc než za vlády Myloše I >😁 ) Tak s těmito autonomními auty je to podobné. 😉
Hammunasakra
2
Hele nevíš do kdy bude Myloš I. vládnout? Naposled když sem ho viděl [odkaz] nevypadalo to nadlouho >😁
Arese
0
No doufejme, že máš pravdu... 😲
praděda7
0
Podobný chlap (jako v odkaze) se na mě každé ráno v koupelně dívá ze zrcadla než mu umyju ksicht...... >😁
praděda7
0
Jo, a Myloš I už přece dávno nevládne. Přesídlil se prý na hrad Trosky a na pražském hradě vládne mlynář, přejedlý a pasáček.......... >😁
Karel23
Panebože,to někdo zase objevil Ameriku...huraa
Kdo by nechtěl řídit.
Ty autonomní káry,to je festival o vyházeni peněz z oken. :no:
Kdo by nechtěl řídit.
Ty autonomní káry,to je festival o vyházeni peněz z oken. :no:
twistedTSD
Jsem z generace technologiím nakloněné, ale myslím, že do mobilu, tabletu, notebooku, PC a jiných displejů čumím přes den dostatečně dlouho na to, abych tím nepotřeboval trávit další hodiny času v autě. Některé autonomní vize jsou vážně stupidní a budí ve mně vše možné, jen ne nadšení. Je dobré slyšet, že nejsem v menšině.
jak souvisi tve cumeni do ruznych displayu s autonomnima autama?
A počkej až doroste současná generace nactiletych a mladších, ty už řídit chtít nebudou...pokrok nemusí nutně znamenat nadšení
precti si clanek ještě jednou - mlada generace nechce autonomni rizeni o nic vic nez starsi - auto si většina lidi kupuje proto ze ridit chce
voyo
uz aby to tu bolo.
komu sa chce kazde rano vozit deti, seba, potom seba , deti.
sadnes do auta a vystupis pred pracou.
komu sa chce 5 hodin drbkat na lyzovacku. pekne sadnes pokecas, precitas a ides.
ked budes mat chut mozes aj soferovat.
komu sa chce kazde rano vozit deti, seba, potom seba , deti.
sadnes do auta a vystupis pred pracou.
komu sa chce 5 hodin drbkat na lyzovacku. pekne sadnes pokecas, precitas a ides.
ked budes mat chut mozes aj soferovat.
Frantizsekk
Do hospody budu ridit sam a z hospody me to domu odveze a manzelka me jeste pochvali.
Arese
Mazda je jedna z mála automobilek, která se těmi rádoby moderními elektronickými s.r.a.č.k.a.m.i nenechává úplně semlít. Kéž by takových značek bylo více! 😒
Taky me napadlo, ze Mazda asi bude jedina automobilka - mozna jeste Suzuki a Mitsu, ktera jeste netestuje autonomni auta. Nemaji tolik penez ani lidi, tak zvazuji do ceho pujdou, nebo tam nemuzou a snazi se z toho udelat pozitivum.
Osobne chci ridit, ale predstava, ze nekam jedu na kole nebo turisticky 50km a nemusim ze vracet, protoze tam poslu svuj vuz a doveze mne zpatky, je super.
Osobne chci ridit, ale predstava, ze nekam jedu na kole nebo turisticky 50km a nemusim ze vracet, protoze tam poslu svuj vuz a doveze mne zpatky, je super.
CerVus
Mazda je jediná automobilka, kde je vše ještě správně. Auta pro řidiče, žádný přiblblý downsizing. Už jen aby ta cena krapet klesla.