Profi
Copak přijímání objednávek a inkasování záloh, to by Tesle šlo, ale s tou výrobou je to horší. Podstatně horší... >😁
Nie je to až také zlé ..
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Kde jsou modely 3, které měli lidé dostávat od dubna.
prosím postni mi nějaké foto stovek zákaznických 3ek. Děkuji.
prosím postni mi nějaké foto stovek zákaznických 3ek. Děkuji.
[odkaz]
hmmm....dobře.
uznávám.
snažej se, ale nevěřím, že to daj.
uznávám.
snažej se, ale nevěřím, že to daj.
a proc by to nemeli davat? tak se jim to o 2-3 mesice spozdilo, no to je desnej pruser 8-s , zvlastni ze lidi nijak houfne po desitkach tisic objednavky nerusej
Jo v poho, mě to zas tak netlačí. Vlastně se Ti přiznám, že kdyby náhodou ten roadster dali, zvažuju, že ho nasaju.
tak bacha abys to mel kde nabijet ! vis prece o tom ze Cina stopla vystavbu 103 tepelnych elektraren a msito toho postavi 1000 fotovoltaickych parku, coz podle nekterych rozhodi celou slunecni soustavu a budou blackouty i na Mesici a Marsu :-!
O tom to je. U toho supersportu je ti to fuk. není to akutní. S víkendovkou nějak počítáš.
Jinak že by to dotáhli do stavu "koupitelné pro fosteka" je mizivě pravděpodobné.
Jinak tohle mi dělal i Dodge. Tolik teasingu s Demonem a fostek ho furt nemá!
Jinak že by to dotáhli do stavu "koupitelné pro fosteka" je mizivě pravděpodobné.
Jinak tohle mi dělal i Dodge. Tolik teasingu s Demonem a fostek ho furt nemá!
a generovat podobné články v médiích, co podrží ještě chvíli akcie nahoře.
Vozy Tesla nikdy nedodá.
Zkrachuje do roka.
Což ovšem nevylučuje, že v určitých segmentech už teď mohou zafungovat. Jmenoval bych rozvážková auta ve velkých městech a překvapivě supersporty. Kde nevadí vysoká cena a naopak se počítá výkon a malý dojezd taky moc nevadí. Jde o to, jestli jim nebude chybět to kouzlo. Zvuk atd.
A také Tesle nepochybně vděčíme za to, že nakopla zbytek světa kke snaze v tomto oboru.
Malosériová výroba vozů s fantastickými parametry je dost rentabilní a dokáže uživit díky vysoké přidané hodnotě i malou firmu (Pagani, Koenigsegg). To, že se tě ten segment netýká, neznamená, že to tak není. A elektromobil s famózním zrychlením tyhle ambice má. Malá firma na sporťáky leckdy vydělá nominálně víc, než masovka. O procentech nemluvě.
Ale vzdávám to. Zkus se domluvit např. se stromem anebo s kamenem. Podobné je to, když se ajatoláh automobilismu fostek pokouší domluvit s tebou. Ta propast je nepřeklenutelná.
Že Tesla do roka zkrachuje, jsem napsal myslím úplně poprvé, nebo max. pár týdnů (nejsem jenom tady).
Najdi v minulých diskusích opak. Pokud ne, jsi cejchovaný žvanil.
Tedy jak nefandím rozvoji elektrických hopsadel s baterkama na max 200km, tak tomuhle fandím. A fandím rozvoji městských elektrických busů, tam aktuální způsob elektromobility patří. Ne vnucování elektrických poskakovadel všem, to je naprostá úchylárna made in EU.