Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia cee'd odhalena bez maskování! Nová generace vypadá lákavě

34 komentářů

nolinek
noo Kolman a jeho trvalá propagace korejských strojů ;-\ :no: stojí to tu už za pendrek
wakantanka
niečo k téme by si nemal?
ikarus
fuj kia, fuj kolman, fuj reklamy 8-s to ty svátky teda začínají >😒]
Futurista
Já ti čéče nevim, už je to přeplácaný jak od nějakýho tuzingáře. Ta světla protažená do stran ala pětkovej bramborák, nárazník, kde lízátko řeže nohy chodcům na chodníku... Snad je to jen asijská verze a evropská bude líbivější.

Asi jsem divnej, ale nepadla mi do oka nová i30, a ani tato Kia nevypadá, že bych se na ní šel podívat.
wakantanka
Hm toto je očividne remarkovaná nová i30. Škoda, pri predchádzajúcej generácii bol ten optický rozdiel väčší. Ale presne toto som aj očakával, takže u mňa v pohode. 😄
CHerokee
Souhlas. Vypadá to jako nedotažený asijský Focus.

Divný určitě ne, spíše naopak. 😉
kaa
Nová i30 byla a je pro mne největší designové sklamání a jak tak koukám, vypadá to, že Ceed v tom bude pokračovat. Zatím první dojem tedy nic moc. :no:
Ronault.
Kdyby jenom designové... 8-s
CerVus
Takové nemastné neslané, asi jako většina evropské produkce v té třídě.
webpaja
Ano, ve třídě kralují amíci 😉 :-! >😒]
white label
A teď si představ, že by to vypadalo jako většina korejské produkce v té třídě... 😲 :😉
chalan66
Vraj lákavo. Veď je to skôr facelift ako nové auto. Teraz sa KIA a HYUNDAI podobajú až moc ! Nie je škaredé, ale nič nové pod slnkom, proste tuctovka.
Koumes
Posledni dobou jsem vozy této značky docela chválil, tohle ale vypadá spíše jak facelift i30. Boční a zadní pohled je prakticky identický, no a ten přední nárazník to je opravdu takový asijský tuning. Opravdu nezbývá doufat že evropská verze bude opravdu evropská. Bohudík za ty strohé vw a Škodovky na které neustále někdo poukazuje.
miromen
Tohle mi přijde jako nepovedeny facelift.
M1chal
Focus 😄
3_diamanty
co je kusok skoda... ale aj nove rio je defakto len preoblecena i20tka... to caro originalinych kii sa akosi uz pomaly zacina vytracat co uz.. ale neprekvapuje ma to.. bola to len otazka casu kedy to zacne byt vsetko na jedno brdo s hyundaiom ach jo ;-\
wakantanka
A Sportage II. vs sudoby Tucson, accent II. vs Rio sedan boli co? Originaly? Tak to proste v koncernoch chodi. Setri to totiz naklady. 😄
Lackey
Pred pol rokom slubovali, ze novy Ceed bude vyzerat takto:
[odkaz]
white label
>😁 😉
simson33
:yes:
chalan66
To by bolo už o niečom inom. Ale pokial viem tak to by mal byť PRO CEED
wakantanka
To musi byt niekto mdleho rozumu co podzim svojho zivota travi pod dohledem statneho osetrovatele, aby ocakaval ze sa ten koncept dostane do serie. 😄
Lackey
No ano, my v Bohnicich v ustave, sme vsetci chori, ostatni wakantankové mimo ustavu su vsetci geniovia.
wakantanka
Neber sa tak vazne. 😄
Emel
Mám trošku podobný pocit, jako u nové CX-5. Tvary, které v původní podobě byly elegantní, jsou tady jakože dynamizované... za cenu ztráty přirozenosti. Počkám si naživo, třeba to zachrání nějaké fešné 17", ale takhle na první dobrou - nelíbí.
woody-alien
Dtto. Malý Stinger se nekoná. Velmistrem nijakosti v téhle třídě sice pro mě i nadále zůstává aktuální i30, ale ani tohle na žádnýho heartbreakera nevypadá.
Ozzman
Na druhou stranu, může překvapit jiná karosářská varianta.... 😄
asaren
Z boku a zezadu to vypadá jako minulá i30!!! Jen tedy bez výrazných prolisů. No, za mě tedy velké zklamání. Současná generace je stále atraktivní a vypadá to, že i bude.
Sumi2000
Nuda a přeplácanost... :no:
KIA to dřív uměla lépe..
Arese
No, moc originality na tom autě nenacházím, ale to v dnešní době není vůbec nic překvapivého. Ošklivé ale určitě není, rozhodně tedy jeho design považuji za pokrok ve srovnání se současnou generací s přehnaným sklonem spodního okraje bočních oken...
simson33
současnému Ceedu ubrali na designu a přidali na praktičnosti. Já tenhle přístup považuji pro KIU za chybný, protože dobrý produkt "Golf", navíc produkovaný marketingově hodnotnější značkou, nelze pouze "dorovnat", ale je nutno ho něčím překonat - v tom by právě mohl pomoci design...
Emel
Mně se současný Ceed dost líbí... oceňuju na něm hlavně to, že dokáže vypadat slušně i na plecháčích v bílé.
rohYpnol
Stinger naznačil hodně... ale pokud tohle je skutečná podoba, pak Ceed zažije strmý pád 8-s 8-s Ne že by byl tak hrozná, ale zmizela charakternost předešlé generace. Ale stejným problémem trpí i i30... Jestli je tohle nový trend korejců, tak si myslím, že tyhle generace se prostě minou svým účinkem.
Zatímco s každou předchozí generací korejci dotahovali evropskou produkci mílovými kroky (spíše skoky) a předešlá generace byla zcela na úrovni, pak současné generace znamenají při největším optimistickém hodnocení přešlapování na místě. Vyjma přechodu na maloobjemové přeplňované benzíny v podstatě nic nepřinesly 8-s eN verze neverze... >😒]
hipisko
Schreyer v 2012 navrhol tak vysoko latku s dizajnom, ze ani sam seba neprekonal po 5tich rokoch. Sportage ale aj ceed ak nie su skaredsie, tak rozhodne neprekonali dizajn starych modelov pri uvazeni, ze je medzi nimi 5 rokov rozdiel a maju k dispozicii kopec novych technologii.

Jedina slabina starych kia modelov je vaha.