Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
standa-t
Kdyby se americký prezident naučil slušnému chování, tak mu stačí kabriolet
Jako stačil pro JFK, viď chytráčku? >😁 :no: Jestli to nehraješ a jsi skutečně tak naivní, že si myslíš, že na slavný lidi se střílí jenom proto, že někomu ubližujou, tak mi vysvětli smrt Lennona atd.
Lennon způsobil rozpad Beatles. Ale jinak máš recht :yes:
A co teprve Luther King? Ten chtěl Obamu za prezidenta, parchant... >😁
MLK? ten americké vládě zvyšoval rozpočet na školství a to se nedělá! >😁
Jednak chtěl něco jiného, ale i kdyby chtěl to co píšeš, pak to není důvod jej zastřelit, leda, že by si zástupci lidu mysleli, že tupcům se snadněji vládne.Nicméně je v naprostém pořádku, že US prezident má auto jaké má.Konečně, my to neplatíme a v celkových výdajích US je to směšná částka.
Ty i.diote, strileli i na papeze...
to je dáky vzor čestného a bezúhonného človeka? >😁
Jan Pavel II. někdy někomu ublížil???
Lonestarstate
To je dobře, že už pracují na limuzíně pro Johna Sidneyho McCaina. Příznivci Baracka Husseina Obamy budou potřebovat pořádný kanón, který potáhnou přinejmenší 4 velbloudi, aby do tohohle dokázal udělat díru 😄 😄 😄
ja nevim, jednoznacne proti strelbe je to odolne a nahlemu utoku, ale proti pancerovce s komulativnim ucinkem, nevim nevim, auto samosebou o sobe poskytne jakousi ochranu ale jen na dobu aby dalsi ozbrojenym slozkam co hlidaji prezidenty dali cas uniknout z mista ci udelar nejakou obrannou taktiku.
Zadne obnene auto neni 100% ucinne, jen se podivejte co udela obycejna nejezdova mina, ktera ridicovy u tezke techniky ridicovy uthne vetsinou nohy, takze vuz uz nikam, neodjede, a naklad je nedotknutelny.
Je to svinstvo ale to je princip techto zbrani.
Ale, 😢
Zadne obnene auto neni 100% ucinne, jen se podivejte co udela obycejna nejezdova mina, ktera ridicovy u tezke techniky ridicovy uthne vetsinou nohy, takze vuz uz nikam, neodjede, a naklad je nedotknutelny.
Je to svinstvo ale to je princip techto zbrani.
Ale, 😢
Myslim, ze dnesk aje daleko vetsi sance, ze bude strilet nejakej teroriste, nez vysinuty priznivec opozice, (ktereho by navicspis charakterizovala mentalni porucha, nez politicka preference). Ale beru to jako nadsazku. Radsi bych tam videl na podzim Obamu, nez McCaina, ale velky rozdil v tom asi nebude, kazdopadne moje favoritka na zodpovednou politiku je uz ze hry ven. Obama je slibotechna, co jde na vsechno pres emoce a to neni my piece of cake.
Slibuje jenom "change" a já už letos ve směnárně byl. >😁 Taky se mi nelíbí, že nikdy nenapsal jediný zákon, vynořil se odnikud a zapírá svojí babičku, svého otce, svého pastora, který ho oddával a spoustu kamarádu, kteří mají tak zajímavé názory alá "černí panteři". >😁
a není to jedno kdo tam bude?
Máš pravdu, změna bude tak jako tak 😄
dyť je jedno jestli tam je jirka nebo jan.. stejně to řídí úředníci >😒]