Novinky
Pierro
0
Vypadá to jako přerostlá Insignie v županu. Jsem zvědav jak s jim povede. Ten první byl úúúúúděsnej.
Arnold Hackel
0
Já beru úchylný auta :yes:
0
Vypadá třeba hrozně , ale jel si v něm někdy ?
Arnold Hackel
0
těžko. On jezdí jenom na klávesnici >😁 😉
Klaudius
0
Ty si jasnovidec že už vidíš, jak zle to vyzerá. Ja takú odvahu nemám...
Niet sa čomu čudovať, že sa súčastná generácia opirusu moc nepredáva, ved´ kto je ochotný zaplatiť vyše miliona za vietnamca či vlastne kórejca. Na novom modely budú musieť poriadne zapracovať aby sa uchytil a nielen na dizajne , ale aj technike a s cenou nad milion to budú mať poriadne ťažké.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Názor WCF se "terminologicky" liší od názoru zdejší redakce - vyhodnotili si tuhle oslí kůži jako kód VG, to souhlasí, ale tento kód patří projektu dvojčete Hyundaie Grandeur, čili pod úrovní Genesisu, s běžným předním náhonem. Úrovni Genesisu (RWD) by odpovídal "kód CH", ale ten podle WCF na špiónských obrázcích z americké pouště není. To pro upřesnění znakomluvy. Zde příslušný odkaz: [odkaz]
Ale ať je to VG nebo CH, jsem poměrně skeptický, pokud jde o nějaké skutečné nasazení v Evropě. Mraky propadu trhu se v USA stáhly nad Veracruzem a Santa Fé, do popředí se místo toho tlačí nepotopitelná Elantra ve dvojici se Sonatou, příklon k "malým" a "ekonomickým" vozům je zřetelný. Z toho soudím, že Kia bude mít přes velkolepou US roadshow problémy s marketabilitou Borrega, a že do srpna 2009, kdy má přijít do salónů model VG, bude asi muset korigovat i své představy o vyšší střední. Recese automobilového trhu - průmyslu je evidentní a velké vozy jsou její jasnou obětí číslo jedna.
Ale ať je to VG nebo CH, jsem poměrně skeptický, pokud jde o nějaké skutečné nasazení v Evropě. Mraky propadu trhu se v USA stáhly nad Veracruzem a Santa Fé, do popředí se místo toho tlačí nepotopitelná Elantra ve dvojici se Sonatou, příklon k "malým" a "ekonomickým" vozům je zřetelný. Z toho soudím, že Kia bude mít přes velkolepou US roadshow problémy s marketabilitou Borrega, a že do srpna 2009, kdy má přijít do salónů model VG, bude asi muset korigovat i své představy o vyšší střední. Recese automobilového trhu - průmyslu je evidentní a velké vozy jsou její jasnou obětí číslo jedna.