Novinky
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tonny.p2
Superb je nejhnusnějši a nejhorši ve třidě
s tím se dá souhlasit, protože škodovka má tiky to auto cpát málem do kategorie manažerských limuzín. A v jejich světle je opravdu hnusnější a horší.
Katastrofa je ale image minulého Superbu, který se zařadil po bok Passatu jako auto chudých podnikatelů.
Katastrofa je ale image minulého Superbu, který se zařadil po bok Passatu jako auto chudých podnikatelů.
jo, minulý superb, poor mans limo >😁
ale inak nemyslím žeby mal byť nový superb zlý..možno len nie až taký úžasný ako ho tu všetci vychvaľujú
ale inak nemyslím žeby mal byť nový superb zlý..možno len nie až taký úžasný ako ho tu všetci vychvaľujú
Mě by jen zajímalo, proč s tim kombíkem tak dlouho otálej... Moje myšlenka je, že chtěj ještě protáhnout existenci Passatu co nejdýl, protože to pak požere Sub. Jestli očekávaj 2x větší produkci, tak to klobouk dolu.
Před chvílí jsem jel po spojce ve vláčku za Superbem a OII RS.Bohužel musím konstatovat,že ten zadek u SII je prostě hnusnej a disproporční,hodně taky asi udělala fádní stříbrná.To ta RS působila v přímém srovnání jako balzám pro oči,tak doufám,že u toho kombajnu ještě zapracujou na zadní části,jinak toho Sup zas až tolik nepožere.Jo mimochodem mě tak vzaly záda,že snad radši ten kosmodisk 😉
este som v nom nesedel, ale paci sa mi parametrami a dizajnom. Aj na ceste posobi esteticky. Kombik moze byt ideal.
Kombik s trochu prizvednutym podvozkem, dieselem 170kW a 4x4 ano.
já myslel Ádo že ty jsi spíš na Renaulty 😉
On taky myslel Lagunu GrandTour :-! >😒]
no mit tohle vsechno v lagune tak bych odpocitaval kilometry kde me to necha stat >😁 renault je sotva spolehlivej s jednoduchou technikou, natoz velkej diesel, 4x4 >😁
507
Prosim tě, tohodle samolepícího dřeva maj v Hornbachu desítky rolí...
507
no doufám, že ta fotka je jen mizerná, protože lepší folii mám i na své staré skříni na boty
a je zbytek skříně z měkčeného plastu?
už ne.. ex tam měla původně vibroše, ale ty se odstěhovaly spolu s ní
No jo, asi jsi neměl na její kamarýdy z měkčeného plastu... Matelko ví, proč měkčený plast je tak důležitý >😒]
>😒]
"Ale tak myslím, že u automoblu a to ešte zbrusu nového", čo myslíš Matelko, nebolo by toto skôr po slovensky? "Ale tak si myslím, že na automobile a to ešte zbrusu novom.." Ak ty nie si Čech, tak ja som potom asi Maďar, síce od Žiliny, ale to je fuk, snáď to Slota prežije. >😁
Samozrejme, ze je Cech (sú dve verzie: Slovák, ktorý zije v Cechách a zabudol po slovensky alebo Cech, ktorý povazuje za vtipné, ked sa v rámci skrývania identity snazí hovorit po slovensky a myslí si, ze jeho bohemizmy si Slovák nevsimne).
je ještě třetí varianta..
507
Výcuc ze základní výbavy Škody Fabie😒br />
"Dvě odkládací schránky u spolujezdce, bez zakrytí"
"Dvě odkládací schránky u spolujezdce, bez zakrytí"
Nemělo být na podzim představeno a v lednu 2009 zavedeno do výroby? Co na tom chtěj ve Škodovce tak dlouho dělat? Otevírání zadních dveří na pět částí? 😐
BTW Volvo narvalo napriec i radový 6-valec, takze zrejme to ide...
Mýlim sa?
Ten motor co jsi zminoval je audinacka V6 s podobnymi (lec jinymi) parametry s opravdovym V (90stupnu). V platformach s motorem nastorc se pouziva prave VR6.