Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5340709
5
že ten design působí svěžeji dnes víc, než když to auto vyšlo. Tehdy to žádná bomba nebyla.
twistedTSD
0
Mně se líbil a říkal jsem si, že tohle je přesně to, co Saab potřebuje. Jenže macešský koncern po prodeji dělal problémy a výrobu znovu nerozběhl.
Uživatel_5340709
0
Vem si že škoda uvedla na trh před rokem dvě SUV a prodávají se. Jak se mohlo tohle v roce 2011 neprodávat? To muselo být tehdy totální manažerské selhání. Na druhé straně Saab vždycky šponoval ceny víc než je zdrávo, aspoň v čr.
RS
Krásné auto dodnes, bohužel přišlo již pozdě.
Nedávno bylo jedno fantastické 300koňové Aero v nabídce i v ČR, nicméně za 7 let staré auto, byť s minimálním nájezdem, chtěli cenu blížící se milionu. 8-s
Nedávno bylo jedno fantastické 300koňové Aero v nabídce i v ČR, nicméně za 7 let staré auto, byť s minimálním nájezdem, chtěli cenu blížící se milionu. 8-s
euro89
GM zabilo spoustu znacek, ale Saabu je rozhodne nejvetsi skoda. Ty auta byla opravdu povedena a kvalitni! Nekdo muze rict, ze v poslednich letech to byl preznackovanej Opel... ale kdyz porovnam nasi 9-3 s Vectrou C, tak v tom aute nikde Opel nepoznavam. To se o Audi/VW rict rozhodne neda... >:-[] A treba interier po faceliftu na me pusobi hodnotnejsim, kvalitnejsim a prijemnejsim dojmem, nez u C-Klasse W204.
Ze vseho nejvic ovsem nedokazu pochopit, proc se u GM ke zruseni Saaba rozhodli zrovna v dobe, kdyz uz mel Saab konecne vyvinute nove modely, ktere mely dobre naslapnuto a nejspis by se i dobre prodavaly. Nova 9-5 byla paradni a jako kombik bych si ji dokazal predstavit jako idealni rodinne auto. Skoda. :'-( 9-4X byla vyvinuta hlavne pro severni ameriku a bylo to na tom aute videt. I tak to bylo podle me jedno z nejhezcich SUV, na rozdil od priserne 9-7X, kde byl se Saabu snad jen ten znak, pusobila nova 9-4X opravdu "saabovsky", i kdyz technika byla z GM. V Evrope by bez dieselu (mimo skandinavii, kde maji radsi E85) neprorazil, ale na klicovem americkem trhu to mohl byt prodejni slagr.
Ze vseho nejvic ovsem nedokazu pochopit, proc se u GM ke zruseni Saaba rozhodli zrovna v dobe, kdyz uz mel Saab konecne vyvinute nove modely, ktere mely dobre naslapnuto a nejspis by se i dobre prodavaly. Nova 9-5 byla paradni a jako kombik bych si ji dokazal predstavit jako idealni rodinne auto. Skoda. :'-( 9-4X byla vyvinuta hlavne pro severni ameriku a bylo to na tom aute videt. I tak to bylo podle me jedno z nejhezcich SUV, na rozdil od priserne 9-7X, kde byl se Saabu snad jen ten znak, pusobila nova 9-4X opravdu "saabovsky", i kdyz technika byla z GM. V Evrope by bez dieselu (mimo skandinavii, kde maji radsi E85) neprorazil, ale na klicovem americkem trhu to mohl byt prodejni slagr.
Saab "zabily" především odbory. Ty svými nesmyslnými požadavky přivedly Saab do srračček a GM jej koupilo až když byl Saab na kolenou. Zrovna tak jako Ford koupil Volvo. Ale vytáhnout ze srračček je už nedokázaly. A ani na to neměly, protože sami skončily ve srraččkách během finanční krize 2008-2010. Spyker neměl sílu Saab zachránit a potopil při tom i sebe.
Saab byl jako Alfa - miliony fanoušků ojetin a nová auta nikdo nekupoval.... Takže se ho lpgicky GM zbavilo, když potřebovalo zachranovat svoje značky.....že ho nikdo další solventní nekoupil ukazuje že to žhavé zboží nebylo....
Na rozdil od Alfy znam ve svem okoli nekolik lidi, kteri si noveho Saaba koupili. Napr. moje segra kupovala v r. 2009 9-3 Sportcombi jako nove. Je ale pravda, ze celkove ty prodeje byly male... U Alfy si clovek rekne, ze je to neduverou ke spolehlivosti, ale proc si nikdy vice lidi nekupovalo Saaby, jsem nikdy nepochopil. Ano, pusobi konzervativne a malo emotivne, ale to i Volvo, Audi nebo Mercedes - Benz... kvalita byla vzdy nejlepsi z celeho GM, spolehlivost zejmena se saabovskymi motory by mohla nemecka konkurence jen zavidet (s motory od GM uz to bylo horsi, ale porad zadny propadak), vysoce nadprumerna bezpecnost a k tomu spousta drobnych chytrych napadu, ktere clovek jinde nenajde (napr. originalni drzak napoju, night panel, 9-5 Combi mela praktickou vyjizdeci podlahu atd...).
Nemám zkušenost ani s jedním z těchto vozů. Jen jednou mě kdysi v 70tých létech minulé století kamarád svezl ve starší AR 1750 GTV. No byla to strašná plečka. ;-\ Od té doby jsem se za AR už ani neohlédl.......
Googlit
Kdyby jste mi tvrdili, že jde o nejnovější model Škody - KAJAK (SUV odvozené z fabie) tak bych vám to bez zaváhání věřil. Design Saabu byl opravdu hnusný, skoro jako u Škody.
CenturionCz
před nedávnem na pražských SPZ v Praze. Ani jsem nevěděl, že se tohle auto vůbec dostalo do produkce, ale těch pár šťastlivců, na které se dostalo, asi budou mít hezký sběratelský kousek.
Ada je zase tady
Takhle skončí každé SUV bez normálního motoru (na naftu) a bez ruční brzdy. Smůla. :no:
Cymro
Bankrotu sa vyhol Ford prostredníctvom One Ford stratégie, kedy predal Aston Martin, Volvo Jaguar, Land Rover, podiel v Mazde atď. Zbankrotoval Chrysler, FIAT ho kúpil až potom.