Novinky
0
Napis mi na mail nejaky kontakt na nekoho inteligentniho, kdo tam u vas ma na starosti prodej novych aut. Dik
Přejít do diskuze
No plne dvory znamena ze na nasom skladovom dvore je to jaksik takto: 6x X-Type, 2x XK Coupe, 1x XK conv., 2x XKR + 1conv., 4x S-Type, 2x XJ, 2x XJ-R a asi 10 XFiek. A to su len skladove co este niesu ani odblokovane atd. A ked v tej igelitke bude nejaka ta zaloha tak urcit ta radi privitaju v showroome >😁
Skus u nas v T.O.P. Auto Bratislava sice je to asi daleko ale mame toho plne dvory a ide to na odbyt, a ceny sa daju tiez vybavit dobre. Ja mam osobne najraddsej XF SV8 s farbou CHB (bordova perlet) som lakyrnik ale mame to tam a je to fakt "nářez" 😜
neboj nějaká mladá tě zblbne a bude spát i s tvým právníkem.. to bude předmanželská smlouvička a závěť >😒]
No jo, to je tak když má někdo víc ega než srdce. A trochu toho selskýho rozumu, na to školy netřeba.
viz. vyse. Nevim, mam ted uplne jiny starosti, tak to moc neresim. Kazdopadne kdyby v AMT nebyli "banda muzskych prirozeni", tak uz tady v zari mohly stat 3 krasny novy kousky XF ;-\
Nevim, jestli mi to za to stoji. Ted na to nemam naladu, tak jsem to dal k ledu. Uvidim na konci roku. Z AMT volaji, ale jejich nabidky jsou cim dal horsi a tak zacinam byt dost otraveny a nevim, jestli Jaga jeste chci. Ted je proste divny obdobi. Nakonec takovy FocusRS, nebo nejaky mergl, proc ne. I kdyz uz jsem starsi pan, takze bych chtel spis neco pohodlnyho s automatem, takze ten Focus asi ne. Az mi bude tak o 10 vic, tak se zacnu shanet po nejakem coupe, abych mohl oslnovat devcata a 3 generace mladsi 😉
Tak a Vídeň by ti tvůj fleet nedodala? Jen že mě mrzí, že by si kvůli hotentotům v práglu opustil značku.
Ano i Brno je v soucasne dobe nepouzitelne. Vse stejne nakonec rozhoduje Praha. Nejspis dojde k tomu, ze zadne XF nebude a podivam se nekde uplne jinde. Dobrych aut je dostatek. Nemluvim ted o tom Passatu, to by byl vyzar jakehosi sebemrskactstvi 😉 >😁 Jen skoda, ze pak ten deal nebude tak zajimavy, protoze v pripade XF jsme chteli najednou koupit 3ks. Pokud se bude kupovat neco jineho, tak pouze jeden pro me.
😒 A to se vztahuje i na ten brněnský, jak sis vždy pochvaloval, že to je něco jiného než v Praze? Tak že by Vienna? Passat, no je to klasik no, ale co třeba C5? Má spoustu ZZajímavých systémů, a vypadá dobře. Akorát by sis musel zvyknout na letecký ovládání. A neměl bys CATS.
Celkem neni ocem. AMT se k tomu stavi zvlastne, vlastne ani ne, delaji to porad stejne. Uz probehly 3 pokusy a je to cim dal horsi nabidka. Takze asi koncem roku projdu showroomy jinych prodejcu a bude to. Prestava me to bavit. Jestli nakonec nekoupim Passata a bude to >😒] >😒] >😒]
No když to nebudou Banglovo onošené kristusky, tak ti to Jaga odpustí. Snad by si v tomhle vedru nechtěl jezdit v obleku?
Promin, nedocetl jsem celou diskuzi a napsal prakticky to same. S tema Hunama je proste v nasich/vasich zemepisnych sirkach stale nejaky problem 😉
Co chcete? Atila prave slezl ze sveho maleho stepniho konika, tak nam jiste ma co rict k tematu Jaguar XJ ;-\ :no: :no:
Vzhledem k "uspesnosti" znacky Jaguar a specialne tohohle modelu je vlastne kazdy vyrobeny kus "limitovanou edici". Konkretne tak limitovanou, ze ho Fordi radeji prodali do Indie. Nepovedeny model XJ byl jednim z hlavnich duvodu.
No super este lepsie. Po dialnici to mam za 2,5 hodinky poobzeram to za 1 den ale neviem sa tam dostat. Tusim tam skocim uz len kvoli tomu aby som otestoval tu slavnu dialnicu z Brna do prahy. Ze vraj je najlepsie auto so sportovym podvozkom a 20 kolesami. 😄
lenže vlakom tam nepôjdem, a ísť po tých vašich "schodoch" čo tomu hovoríte diaľnica... ďakujem, stačí mi do Brna. 😉
no kôli diskom tam určite nepôjdem. A s tým pivkom, no ako by som ti to... Tohoročný limit (3pivá) som si už vyčerpal. >😁
na znásilňovanie mám priaťeľku. má 21, a už jej pomali , ale isto prestávam stíhať. Tak to rieši svojsky - znásilňuje ma. 😉
Ale, len ma tak napadlo, možno by som mal kupca na tie tvoje disky z RS... A mohli by sme skáknuť na pivko...
do prahy služobne nie. maximálne do Brna. Ale mám už dlhšiu dobu naplánovaný výlet do stovežatej. Prečo?
Mne sa páčila aj po facelifte. Nemám zo single-framom problém. Len mi trochu vadí tá uniformita Audi. Všetky sú si tak podobné, že aj ja, ktorý má audiny rád, mám problém rozoznať o ktorý že typ sa práve jedná...
Btw: áno, tepláky a tygrie poťahy som kúpil na stánku u Nguyena Phu Tiec... >😒]
Btw: áno, tepláky a tygrie poťahy som kúpil na stánku u Nguyena Phu Tiec... >😒]
Moja audina je superprémia vy tupci!! má tie najmäkšie plasty ktoré si vôbec dokážete predstaviť!!! >😒]
Dufam ze cim viac pruhov, tym viac adidas!
btw. inac pamatam si na debatu s ViKingom o Tvojej Audine a musim Ta pochvalit. Tato verzia A4 sa mi zo vsetkych pacila asi najviac. Z jej FL som bol naozaj sklamany.
btw. inac pamatam si na debatu s ViKingom o Tvojej Audine a musim Ta pochvalit. Tato verzia A4 sa mi zo vsetkych pacila asi najviac. Z jej FL som bol naozaj sklamany.
Ta snaha tu uz bola...ale ze vraj to nestoji za blizsie skumanie! To by ma ale potom zaujimalo kto uz je pre nich zaujimavy! 8-s
Ja do audiny leziem denne v teplákoch s ladvinkou na bruchu a s kopytami od najku a tiež s tým nemám problém... >😒]
mám pocit, že u nášho mattelka, sa tie obdobia nekončia, ale iba pribúdajú nové. Je to taká zaujímavá anomália, že by sa možno oplatilo ju skúmať. Nenahlásite ho niekto nejakému výskumnému ústavu? >😒]
Keby len to. Mne su vsetky tie parkovacie asistenty, aktivne tempomaty, HUD dyslpaye, nocne videnia a neviem co este egal. Jag ma nieco co vsetkym tym nemeckym premiam(a to sa povazujem za BMW pozitiv)chyba a nikdy nebudu mat. :-!
Nestraš... >😒] Mať toto doma, tak by som asi onedlho skončil v Ilave za pokus o vraždu... >😒]
že sa na neho nevykašleš... ja som si tú vašu "diskusiu" čítal. nemá význam s ním o niečom diskutovať. Je to ako rozprávať sa s 4-ročným deckom. Tiež sa ťa na všetko pýta "a prečo?" 8-s
Pierro klidek. Takto tu sutaz fakt prehras! >😒]
Inac v tmavej je tento Jag naozaj pekna kara. Ale ten diesel?!
Inac v tmavej je tento Jag naozaj pekna kara. Ale ten diesel?!
Povedz mi prečo si stále robíš srandu z Fábie, královny nižšej triedy?? Kto ti ponúkne taký prémiový interiér z kvalitných plastov?? Ach ty jedno malé dojča... >😒]
Prečo, prečo, prečo vy tupci tupý... Ja niesom socka ja len viem že králom je Golf - Guru VI. Ten parkovací automat a mekčené plasty nemá ani tento omyl z Anglicka... >😒]
Kup si radsej Fabiu v cervenej UNI ty tupec. Ziskas kvalitu exkluzivitu a aj prachov mas dost. Mozes napisat jeden rozumny dovod preco dat prednost limitovanemu JAG-u XJ pred cervenou UNI Fabiou ? 😉