Novinky
Ja do audiny leziem denne v teplákoch s ladvinkou na bruchu a s kopytami od najku a tiež s tým nemám problém... >😒]
No jo, ale to nevies ze audina je kociar teplakovych kovbojov? >😒]
Ako by som nevedel?? Sám som teplákový kovboj a nehanbím sa za to... >😒]
Dufam ze cim viac pruhov, tym viac adidas!
btw. inac pamatam si na debatu s ViKingom o Tvojej Audine a musim Ta pochvalit. Tato verzia A4 sa mi zo vsetkych pacila asi najviac. Z jej FL som bol naozaj sklamany.
btw. inac pamatam si na debatu s ViKingom o Tvojej Audine a musim Ta pochvalit. Tato verzia A4 sa mi zo vsetkych pacila asi najviac. Z jej FL som bol naozaj sklamany.
Mne sa páčila aj po facelifte. Nemám zo single-framom problém. Len mi trochu vadí tá uniformita Audi. Všetky sú si tak podobné, že aj ja, ktorý má audiny rád, mám problém rozoznať o ktorý že typ sa práve jedná...
Btw: áno, tepláky a tygrie poťahy som kúpil na stánku u Nguyena Phu Tiec... >😒]
Btw: áno, tepláky a tygrie poťahy som kúpil na stánku u Nguyena Phu Tiec... >😒]
taký prémiový loúend... >😁
Moja audina je superprémia vy tupci!! má tie najmäkšie plasty ktoré si vôbec dokážete predstaviť!!! >😒]
nenadávaj nám do tupcov, ty jedno decko! >😒]
čo to tu táraš ty jeden školáčik?? >😒]
vzdávam sa! na takúto debatu mám príliš veľa mozgových buniek. >😒]
Jazva s čím ty jazdíš súkromne??
no momentálne služobným Passatom. >😁 nepotrebujem súkromné auto... :-!
Jazdíš dakedy služobne aj do Čiech potažmo do Prahy??
do prahy služobne nie. maximálne do Brna. Ale mám už dlhšiu dobu naplánovaný výlet do stovežatej. Prečo?
chce tě znásilnit, mě už taky lákal >😒]
na znásilňovanie mám priaťeľku. má 21, a už jej pomali , ale isto prestávam stíhať. Tak to rieši svojsky - znásilňuje ma. 😉
Marcelku na tebe >😒]
Ale, len ma tak napadlo, možno by som mal kupca na tie tvoje disky z RS... A mohli by sme skáknuť na pivko...
>😁 Si na tom tak ako ja. Tiez to planujem - uz rok. >😁
no ja už asi 3 roky... >😁
Praha - to je tak na 1-1,5 dna - 400 km od BA ale problem sa tam dostat. 😒
Do Prahy to máš z Blavy bližšie ako do Košíc. 320 km...
lenže vlakom tam nepôjdem, a ísť po tých vašich "schodoch" čo tomu hovoríte diaľnica... ďakujem, stačí mi do Brna. 😉
Vzhledem k "uspesnosti" znacky Jaguar a specialne tohohle modelu je vlastne kazdy vyrobeny kus "limitovanou edici". Konkretne tak limitovanou, ze ho Fordi radeji prodali do Indie. Nepovedeny model XJ byl jednim z hlavnich duvodu.
a nepovídej ty jeden náš odborníku... 😲
komu není shůry dáno ...
"nepovedeny model XJ" >😁
co chceš po hunovi 😉
aby radšej jazdil na malom škaredom koníkovi... >😒]
Co chcete? Atila prave slezl ze sveho maleho stepniho konika, tak nam jiste ma co rict k tematu Jaguar XJ ;-\ :no: :no:
Ale ty by si se mohl rozepsat o XF. 😄
Celkem neni ocem. AMT se k tomu stavi zvlastne, vlastne ani ne, delaji to porad stejne. Uz probehly 3 pokusy a je to cim dal horsi nabidka. Takze asi koncem roku projdu showroomy jinych prodejcu a bude to. Prestava me to bavit. Jestli nakonec nekoupim Passata a bude to >😒] >😒] >😒]
[odkaz] >😒]
😒 A to se vztahuje i na ten brněnský, jak sis vždy pochvaloval, že to je něco jiného než v Praze? Tak že by Vienna? Passat, no je to klasik no, ale co třeba C5? Má spoustu ZZajímavých systémů, a vypadá dobře. Akorát by sis musel zvyknout na letecký ovládání. A neměl bys CATS.
C5 má Hotas? 😄
Ano i Brno je v soucasne dobe nepouzitelne. Vse stejne nakonec rozhoduje Praha. Nejspis dojde k tomu, ze zadne XF nebude a podivam se nekde uplne jinde. Dobrych aut je dostatek. Nemluvim ted o tom Passatu, to by byl vyzar jakehosi sebemrskactstvi 😉 >😁 Jen skoda, ze pak ten deal nebude tak zajimavy, protoze v pripade XF jsme chteli najednou koupit 3ks. Pokud se bude kupovat neco jineho, tak pouze jeden pro me.
tož jeď za hranice.. to je dnes fuk ne?
Nevim, jestli mi to za to stoji. Ted na to nemam naladu, tak jsem to dal k ledu. Uvidim na konci roku. Z AMT volaji, ale jejich nabidky jsou cim dal horsi a tak zacinam byt dost otraveny a nevim, jestli Jaga jeste chci. Ted je proste divny obdobi. Nakonec takovy FocusRS, nebo nejaky mergl, proc ne. I kdyz uz jsem starsi pan, takze bych chtel spis neco pohodlnyho s automatem, takze ten Focus asi ne. Az mi bude tak o 10 vic, tak se zacnu shanet po nejakem coupe, abych mohl oslnovat devcata a 3 generace mladsi 😉
až ti bude o deset let víc budeš si vybírat hrobku >😒]
Proc to nespojit? Zemrit v XKR s nejakou sikovnou 25.... 😉 :-!
na infarkt po svatební noci >😒]
Prosil bych pouze ten infarkt. Tu svatebni noc si odpustim.
Myslím, že si chtěl napsat jen svatební. Ta noc ti tam tak nějak utekla. 😉 >😁
Tak a Vídeň by ti tvůj fleet nedodala? Jen že mě mrzí, že by si kvůli hotentotům v práglu opustil značku.
viz. vyse. Nevim, mam ted uplne jiny starosti, tak to moc neresim. Kazdopadne kdyby v AMT nebyli "banda muzskych prirozeni", tak uz tady v zari mohly stat 3 krasny novy kousky XF ;-\
No jo, to je tak když má někdo víc ega než srdce. A trochu toho selskýho rozumu, na to školy netřeba.
Skus u nas v T.O.P. Auto Bratislava sice je to asi daleko ale mame toho plne dvory a ide to na odbyt, a ceny sa daju tiez vybavit dobre. Ja mam osobne najraddsej XF SV8 s farbou CHB (bordova perlet) som lakyrnik ale mame to tam a je to fakt "nářez" 😜
Plné dvory? >😁 Tak já bych si zašel, stačí mi igelitka? >😁 >😁
No plne dvory znamena ze na nasom skladovom dvore je to jaksik takto: 6x X-Type, 2x XK Coupe, 1x XK conv., 2x XKR + 1conv., 4x S-Type, 2x XJ, 2x XJ-R a asi 10 XFiek. A to su len skladove co este niesu ani odblokovane atd. A ked v tej igelitke bude nejaka ta zaloha tak urcit ta radi privitaju v showroome >😁
Inac v tmavej je tento Jag naozaj pekna kara. Ale ten diesel?!