Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XJ Portfolio: Limitovaná série 100 kusů s dieselovým motorem

106 komentářů

Pierro
Dostane se tahle akční verze na trh i k nám??
T613
když si ho koupíš tak jo >😒]
Pierro
chybí mi asi patnáct stovek. Nesložíme se?? >😒]
T613
15stovek? co ty si za socka? 😉 >😒]
Jozki
Kup si radsej Fabiu v cervenej UNI ty tupec. Ziskas kvalitu exkluzivitu a aj prachov mas dost. Mozes napisat jeden rozumny dovod preco dat prednost limitovanemu JAG-u XJ pred cervenou UNI Fabiou ? 😉
Pierro
Prečo, prečo, prečo vy tupci tupý... Ja niesom socka ja len viem že králom je Golf - Guru VI. Ten parkovací automat a mekčené plasty nemá ani tento omyl z Anglicka... >😒]
T613
ach Fabia naozaj perfektné plasty.. 😉
da_b0mb
>😒]
Pierro
Povedz mi prečo si stále robíš srandu z Fábie, královny nižšej triedy?? Kto ti ponúkne taký prémiový interiér z kvalitných plastov?? Ach ty jedno malé dojča... >😒]
T613
prečo prečo... pretože jej neodpádavaju plasty!
Pierro
Pretože sa uvolnili už v showroome ty tupec...
jazva
vám tu ten mattelko tuším chýba 😲
Pierro
No včera ma riadne naSral... 8-s
jurajos
Pierro klidek. Takto tu sutaz fakt prehras! >😒]
Inac v tmavej je tento Jag naozaj pekna kara. Ale ten diesel?!
T613
Jag byl, je a bude krásná kára. Tedy snad bude
jurajos
Keby len to. Mne su vsetky tie parkovacie asistenty, aktivne tempomaty, HUD dyslpaye, nocne videnia a neviem co este egal. Jag ma nieco co vsetkym tym nemeckym premiam(a to sa povazujem za BMW pozitiv)chyba a nikdy nebudu mat. :-!
T613
noblesu? :-!
jurajos
Napr. Ale predstava ze do toho lezem v sortkach tricku a sandaloch je...no zvlastna!
Pekelná Micinka
No když to nebudou Banglovo onošené kristusky, tak ti to Jaga odpustí. Snad by si v tomhle vedru nechtěl jezdit v obleku?
jazva
že sa na neho nevykašleš... ja som si tú vašu "diskusiu" čítal. nemá význam s ním o niečom diskutovať. Je to ako rozprávať sa s 4-ročným deckom. Tiež sa ťa na všetko pýta "a prečo?" 8-s
jazva
ale keď to berieš ako predprípravu pre svoje vlastné dieťa, tak to potom beriem. >😁
T613
nestraš, on je tak akorát dobrý na antikoncepci
Pierro
Nestraš... >😒] Mať toto doma, tak by som asi onedlho skončil v Ilave za pokus o vraždu... >😒]
jazva
tak každé dieťa má obdobie, keď sa ťa na všetko pýta "a prečo???? " >😒]
T613
>😒] :yes😒br /> a kdy bude mít období vzdoru?
jazva
mám pocit, že u nášho mattelka, sa tie obdobia nekončia, ale iba pribúdajú nové. Je to taká zaujímavá anomália, že by sa možno oplatilo ju skúmať. Nenahlásite ho niekto nejakému výskumnému ústavu? >😒]
jurajos
Ta snaha tu uz bola...ale ze vraj to nestoji za blizsie skumanie! To by ma ale potom zaujimalo kto uz je pre nich zaujimavy! 8-s
Pierro
Já už asi brzo budu mít období přechodu...
jazva
>😁 >😒] :yes:
Pekelná Micinka
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] :yes:
Pierro
Ja do audiny leziem denne v teplákoch s ladvinkou na bruchu a s kopytami od najku a tiež s tým nemám problém... >😒]
jurajos
No jo, ale to nevies ze audina je kociar teplakovych kovbojov? >😒]
Pierro
Ako by som nevedel?? Sám som teplákový kovboj a nehanbím sa za to... >😒]
jurajos
Dufam ze cim viac pruhov, tym viac adidas!
btw. inac pamatam si na debatu s ViKingom o Tvojej Audine a musim Ta pochvalit. Tato verzia A4 sa mi zo vsetkych pacila asi najviac. Z jej FL som bol naozaj sklamany.
Pierro
Mne sa páčila aj po facelifte. Nemám zo single-framom problém. Len mi trochu vadí tá uniformita Audi. Všetky sú si tak podobné, že aj ja, ktorý má audiny rád, mám problém rozoznať o ktorý že typ sa práve jedná...
Btw: áno, tepláky a tygrie poťahy som kúpil na stánku u Nguyena Phu Tiec... >😒]
Pekelná Micinka
>😁
jazva
taký prémiový loúend... >😁
Pierro
Moja audina je superprémia vy tupci!! má tie najmäkšie plasty ktoré si vôbec dokážete predstaviť!!! >😒]
jazva
nenadávaj nám do tupcov, ty jedno decko! >😒]
Pierro
čo to tu táraš ty jeden školáčik?? >😒]
jazva
vzdávam sa! na takúto debatu mám príliš veľa mozgových buniek. >😒]
Pierro
Jazva s čím ty jazdíš súkromne??
jazva
no momentálne služobným Passatom. >😁 nepotrebujem súkromné auto... :-!
Pierro
Jazdíš dakedy služobne aj do Čiech potažmo do Prahy??
jazva
do prahy služobne nie. maximálne do Brna. Ale mám už dlhšiu dobu naplánovaný výlet do stovežatej. Prečo?
T613
chce tě znásilnit, mě už taky lákal >😒]
jazva
na znásilňovanie mám priaťeľku. má 21, a už jej pomali , ale isto prestávam stíhať. Tak to rieši svojsky - znásilňuje ma. 😉
T613
Marcelku na tebe >😒]
jazva
tak tú nepoznám... >😁
jazva
a vzhľadom na to, že nestíham jednej, ťažko by som zvládol dve. 😉
Pierro
taká mladá a taká dračica... >😒]
T613
pomůžeme mu? 😉 >😒]
Pierro
No nevim nevim, leda že bych si večer vzal dvojí dávku vjágry... >😒]
jazva
takých by bolo! >😁 len v paneláku cca 10! 😉
Pierro
Ale, len ma tak napadlo, možno by som mal kupca na tie tvoje disky z RS... A mohli by sme skáknuť na pivko...
T613
To dáš na auto od manželky? :-!
Pierro
to ne, ale kolega z práce má fábku a nějaký ty disky sháněl.
T613
škoda na autě od tvé paní by vypadaly zajímavě
jazva
no kôli diskom tam určite nepôjdem. A s tým pivkom, no ako by som ti to... Tohoročný limit (3pivá) som si už vyčerpal. >😁
Jozki
>😁 Si na tom tak ako ja. Tiez to planujem - uz rok. >😁
jazva
no ja už asi 3 roky... >😁
Jozki
Praha - to je tak na 1-1,5 dna - 400 km od BA ale problem sa tam dostat. 😒
Pierro
Do Prahy to máš z Blavy bližšie ako do Košíc. 320 km...
jazva
lenže vlakom tam nepôjdem, a ísť po tých vašich "schodoch" čo tomu hovoríte diaľnica... ďakujem, stačí mi do Brna. 😉
Jozki
No super este lepsie. Po dialnici to mam za 2,5 hodinky poobzeram to za 1 den ale neviem sa tam dostat. Tusim tam skocim uz len kvoli tomu aby som otestoval tu slavnu dialnicu z Brna do prahy. Ze vraj je najlepsie auto so sportovym podvozkom a 20 kolesami. 😄
Atila_
Vzhledem k "uspesnosti" znacky Jaguar a specialne tohohle modelu je vlastne kazdy vyrobeny kus "limitovanou edici". Konkretne tak limitovanou, ze ho Fordi radeji prodali do Indie. Nepovedeny model XJ byl jednim z hlavnich duvodu.
Pierro
a nepovídej ty jeden náš odborníku... 😲
T613
komu není shůry dáno ...
da_b0mb
"nepovedeny model XJ" >😁
T613
co chceš po hunovi 😉
jazva
aby radšej jazdil na malom škaredom koníkovi... >😒]
Promin, nedocetl jsem celou diskuzi a napsal prakticky to same. S tema Hunama je proste v nasich/vasich zemepisnych sirkach stale nejaky problem 😉
T613
ale já ho chápu... tak to dopadají lidé, kterým v žilách nekoluje ani kapka keltské krve >😒]
Co chcete? Atila prave slezl ze sveho maleho stepniho konika, tak nam jiste ma co rict k tematu Jaguar XJ ;-\ :no: :no:
Pekelná Micinka
Ale ty by si se mohl rozepsat o XF. 😄
Ricardo
Je to pěkná edice, těším se na X-Type 2.0D Estate Porfolio >😁
Celkem neni ocem. AMT se k tomu stavi zvlastne, vlastne ani ne, delaji to porad stejne. Uz probehly 3 pokusy a je to cim dal horsi nabidka. Takze asi koncem roku projdu showroomy jinych prodejcu a bude to. Prestava me to bavit. Jestli nakonec nekoupim Passata a bude to >😒] >😒] >😒]
T613
[odkaz] >😒]
Pekelná Micinka
Ale on chce auto, ne pomodlit! >😒] >😒]
T613
chce koupit Jaga tak by se měl dát na modlení >😒]
Pekelná Micinka
😒 A to se vztahuje i na ten brněnský, jak sis vždy pochvaloval, že to je něco jiného než v Praze? Tak že by Vienna? Passat, no je to klasik no, ale co třeba C5? Má spoustu ZZajímavých systémů, a vypadá dobře. Akorát by sis musel zvyknout na letecký ovládání. A neměl bys CATS.
T613
C5 má Hotas? 😄
Pekelná Micinka
??
T613
HOTAS - hands on throttle-and-stick . Si říkal ovládání z letadla, tak se ptám >😒]
Pekelná Micinka
Ne, ale pevný střed volantu může pro někoho být velký problém.
Aha, ja z toho pochpil, ze si mas klacek honit jako trotl >😒] >😒] >😒]
Pekelná Micinka
>😁 >😁 :yes:
Ano i Brno je v soucasne dobe nepouzitelne. Vse stejne nakonec rozhoduje Praha. Nejspis dojde k tomu, ze zadne XF nebude a podivam se nekde uplne jinde. Dobrych aut je dostatek. Nemluvim ted o tom Passatu, to by byl vyzar jakehosi sebemrskactstvi 😉 >😁 Jen skoda, ze pak ten deal nebude tak zajimavy, protoze v pripade XF jsme chteli najednou koupit 3ks. Pokud se bude kupovat neco jineho, tak pouze jeden pro me.
T613
tož jeď za hranice.. to je dnes fuk ne?
Nevim, jestli mi to za to stoji. Ted na to nemam naladu, tak jsem to dal k ledu. Uvidim na konci roku. Z AMT volaji, ale jejich nabidky jsou cim dal horsi a tak zacinam byt dost otraveny a nevim, jestli Jaga jeste chci. Ted je proste divny obdobi. Nakonec takovy FocusRS, nebo nejaky mergl, proc ne. I kdyz uz jsem starsi pan, takze bych chtel spis neco pohodlnyho s automatem, takze ten Focus asi ne. Az mi bude tak o 10 vic, tak se zacnu shanet po nejakem coupe, abych mohl oslnovat devcata a 3 generace mladsi 😉
T613
až ti bude o deset let víc budeš si vybírat hrobku >😒]
Proc to nespojit? Zemrit v XKR s nejakou sikovnou 25.... 😉 :-!
T613
na infarkt po svatební noci >😒]
Prosil bych pouze ten infarkt. Tu svatebni noc si odpustim.
Pekelná Micinka
Myslím, že si chtěl napsat jen svatební. Ta noc ti tam tak nějak utekla. 😉 >😁
Ja uz jsem ve veku, kdy v noci nejradeji spim 😄 Takze na infarkt, s 25 a nejlepe po ranu :-!
T613
neboj nějaká mladá tě zblbne a bude spát i s tvým právníkem.. to bude předmanželská smlouvička a závěť >😒]
Pekelná Micinka
>😒] >😒] Tak to si asi první, co má místo zipu J-Gate. >😁 >😒]
Pekelná Micinka
Tak a Vídeň by ti tvůj fleet nedodala? Jen že mě mrzí, že by si kvůli hotentotům v práglu opustil značku.
viz. vyse. Nevim, mam ted uplne jiny starosti, tak to moc neresim. Kazdopadne kdyby v AMT nebyli "banda muzskych prirozeni", tak uz tady v zari mohly stat 3 krasny novy kousky XF ;-\
Pekelná Micinka
No jo, to je tak když má někdo víc ega než srdce. A trochu toho selskýho rozumu, na to školy netřeba.
Skus u nas v T.O.P. Auto Bratislava sice je to asi daleko ale mame toho plne dvory a ide to na odbyt, a ceny sa daju tiez vybavit dobre. Ja mam osobne najraddsej XF SV8 s farbou CHB (bordova perlet) som lakyrnik ale mame to tam a je to fakt "nářez" 😜
Pekelná Micinka
Plné dvory? >😁 Tak já bych si zašel, stačí mi igelitka? >😁 >😁
No plne dvory znamena ze na nasom skladovom dvore je to jaksik takto: 6x X-Type, 2x XK Coupe, 1x XK conv., 2x XKR + 1conv., 4x S-Type, 2x XJ, 2x XJ-R a asi 10 XFiek. A to su len skladove co este niesu ani odblokovane atd. A ked v tej igelitke bude nejaka ta zaloha tak urcit ta radi privitaju v showroome >😁
Pekelná Micinka
>😁
Napis mi na mail nejaky kontakt na nekoho inteligentniho, kdo tam u vas ma na starosti prodej novych aut. Dik