Videa
pumpkin
2
Predajná sieť Lady je už skôr individuálnym dovozom, takže to nikoho nezaujíma.
Přejít do diskuze
Prodává, ale ne ofiko, jen šedý dovoz. Cena 280 000 Kč za 3dv. verzi, jde sehnat i 5 dvéřová s ofiko EU homologací a obě verze se vozí i ve verzi URBAN [odkaz]
Okej, priznávam, toľko som ich nečakal. Aj tak mi je ale záhadou tá mizerná komunikácia, minimálne v Bratislave. A na českú stránku Lady taká Vesta či Xray ešte ani nedorazili. 8-s
V každom prípade, Vesty, sedan aj SW, som si teraz preliezol na viedenskom autosalóne a vyzerajú schopne, narozdiel od nejakého marketingu u nás.
V každom prípade, Vesty, sedan aj SW, som si teraz preliezol na viedenskom autosalóne a vyzerajú schopne, narozdiel od nejakého marketingu u nás.
Nedováža,lebo dovozca na to prdí.Na svojich stránkach má u každého modelu, že sa do ČR nedováža, lebo nemá európsku homologáciu.[odkaz]
Niva by byla pro mnohé uživatele stále dobrou volbou, ale😒br />
- prodloužená čtyřdveřová karosérie se bude, obávám se, v terénu asi dost kroutit :no😒br />
- autu chybí rozumný motor - tedy diesel :no:
Neviem, v SR som naratal 24 predajcov Lady. Kolko ma napr taka Mazda? Neviem ci v CR sa Niva predava alebo nie ale ked sa predava, tak urcite mala byt v tomto rebricku, pretoze kto poskuluje napr po Suzuki Jimny, tak pre neho by mohla byt Niva, ktora je o 5 000€ lacnejsia, taktiez alternativou.