Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Test bezpečnosti sedadel: Mezi MPV na výbornou jen Ford, Kia a nový Renault Kangoo

35 komentářů

glemo
ty si pekny blbeček 😉
glemo
Keď niekto nechce tuctovku Octafku tak berie napr ešte k tomu aj lacnejšie Bravo.Tiež by som volil Bravo
Giorgio
A já ti povím tolik, že když CHCE někdo auto ITALSKÉ, tak si NEBUDE kupovat NĚMECKÝ vergl (bez ohledu na značku a model).

Sorry, s BMW 320D z roku 1998 jsem něco najezdil, fabii I jsem měl a ten současný fusion byl vážně úlet. Mám s ním najetých 8 500 km (původně nové auto, takže toto je celkový stav tachometru), už mám vyměněné čelní sklo, reklamovanou zadní nápravu (a jdu tam s ní znovu) a chystám se na výměnu převodovky, která od novoty má problém zařadit 3ku. Přesnost řazení, to je kapitola sama o sobě, je to taková loterie. Jestli mi někdo bude vykládat, že má fiat nepřesné řazení, kopnu ho do zadku a pošlu k dealerovi fordu, protože moje staré punto I mi opravdu tohle nedělalo (například mě nenutilo z neutrálu místo trojky řadit jedničku). Do auta jednou zateklo přes úchyty střešních příčníků.

Do konce záruky se s tím budu asi trápit, ale pak už jdu zase pro BEZPROBLÉMOVÉ (=ITALSKÉ) AUTO. Nechci nic z koncernu VW, nechci nic od BMW, Opelu, MB, Fordu. Prostě chci italské auto, protože s ním mám dobré zkušenosti. Pochop, že jsou pořád ještě lidi, co si opravdu koupí auto podle SEBE, ne podle pablbů z diskusí nebo nabubřelého marketingu výrobců.
Blue Sun
Tak daleko 507 ještě nedošel, aby pochopil, že on není svět a svět není on. A že svět se nebude točit podle jeho názorů.
Ronault.
Doporučuji si zajít na alergologii, zde by ti s tvou alergii možná mohli pomoci, případně se stav aspoň an jednu kalciovku, ta tuhle imunitní reakci přibrzdí.

A co říkáš na nevyhovující Sharan?
Doporučuju zjistit si podrobnosti, ťunťo.
Giorgio
Možná máš delší vedení, ale když chce někdo fiat, asi si nepůjde koupit opel. Astru z roku 1998 už jsme měli a opel by nám do garáže nesměl.

Asi to nechápeš, ale to, že se v poslední době fiaty dobře prodávají, není proto, že by si lidi nemohli dovolit jinou značku. Oni ji prostě nechtějí. Já chápu, že v tom máš zmatek, Bburago i Maisto ti vyrobí modely, jaké chceš. Tak to je jasné, že se ti to plete. Dospělí v autech i jezdí, ale však to třeba někdy poznáš. BTW, nejsou Bburago i Maisto italské firmy?
manusk
A v com? retro dizajn? :-!
Giorgio
Narozdíl od škodovek máme s fiaty ty nejlepší zkušenosti, dále máme vkus a můj otec nechtěl trakař, což octavia II bezesporu je. Cesta z Ostravy do Velkých Losin v octavii II combi člověka bezkonkurečně rozláme. :no: A jestli nevěříš, tak si to běž projet. Aha, sorry, ty nemáš řidičák... :no😒br />
Když šel otec kupovat bravo, už ani moc nepřemýšlel nad značkou, spíš nad modelem. Musel to být fiat. A moc bych se nedivil, kdyby za dva roky koupil cromu...
manusk
a v com je octavia taka dobra?
T613
konečne to niekto napísal :yes:
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Giorgio
Tak tam měli napsat, co s tím mají za problém. Třeba někomu, jako tobě, vadí, že to je fiat.
507
Giorgio
Možná proto, že moje palice není jako ta tvoje, naše záda nejsou stejná a ani naše pozadí nemá stejné půlky. Co neochrání tebe, možná ochrání mě. A naopak.
507
Giorgio
To je ale jejich minus, že si to nedokážou seštelovat...
507
Giorgio
OT: Bravo už máme na značkách a dokonce nám v AFC sehnali originál boční (tzv. okrasné) lišty. S prací skoro 2 900 a fakt k tomu moc nesedí. Hlavně zadní hrany zadních dveří nedokážou kvůli prolisu ochránit, protože musí končit o pět centimetrů dřív než samotné dveře. Ale auto je to nádherné.
Giorgio
Otázkou je, proč on ten fiat vlastně nebyl hodnocen? Zjisti to a pak nám poreferuj. Ono to možná nebude tak horké, jako spálené setrvačníky v tvých autíčkách...
manusk
No zvlastne je ze tu nekritizujes vw, ten tiez nedopadl bohvieako. Inak vsimol si si ako je na tom s-max,galaxy alebo c-max? >😒]
507
507
507
507
_Teddy_
Ford MPV-cka vie, to je znama vec...
Pekelná Micinka
Mrzí mě horší výsledek C4 Picasso, to by si zasoužilo lépe zvládnutá sedadla a tím i lepší výsledek. Gratuluji Fordům.
Deadlift
Bravo C-MAX, S-MAX, Galaxy, je videt ze Ford bezpecnost umi jako Volvo. :yes: :yes:
507
507
507
507
507
Ricardo
Chevrolet nevyhovující, Opel nevyhovující, Seat nevyhovující, Toyota nevyhovující, Volkswagen nevyhovující...
507