Novinky
Tohle je ještě pořádně zabalený, tak nemůžu soudit... ale jsem docela nervózní, co z toho vzejde... zatím mi to malinko připomíná exota (nemyslím původem, ale vzhledem) Suzuki SX4... Uvidíme...
...a jako obvykle u BMW. Jako by jim nestačila sice zajímavá, ale v některých úhlech obludná X6. Už se těším, co navrhnou příště... ;-\ >😁
jednoducha: kazdy sa snazi vytvorit novy segment a byt v nom aj prvy aj najlepsi, aspon do doby kym nezareaguje konkurencia. Prikla😜 CLS. Tiez som neveril vlastnym ociam, ked z tej skice spravili seriove auto, ale nakoniec som si zvykol a s odstupom casu vobec nevypada zle.
Tady je každej vodborník a mohl by šéfovat BMW i levou zadní a to klidně jen o víkendech a stejně by byl lepší. Jak tak koukam.
Tady nejde o to kdo a jak by vedl BMW a podobné tebou napsané nesmysly. Tady se bavíme o smyslu, nebo spíše nesmyslu této MPV-SUV-Coupé-Liftback-a já nevím co obludy kámo... :-!
Estetika a kvalita= BMW :-!
Ty mě nezlob, neb si pro tebe dojedu do Opičích!!! :-!
Chacha jsem Rusku 😄 A mam z pujcovny Infinity :-!
i ty jeden... 😉 Jakou infinitku jsi si půjčil a jak se líbí??
G35 a da se
kua tu bych dal okamžitě... a co moskevský provoz?? zvládáš??
Myslis ten chaos kde funguje pravo silnejsiho? Tady se jezdi jako by jsi porad byl v dlouhym tahlym naplno a jak sundas nohu z plynu hned te oosoli nejaky Passat nebo bloncka v Hummeru 😉
Nejde to pojmenovat jinak než poděkování od Audi za přenechání části zákazníků... BMW už opravdu neví coby... Za chvíli udělají minivůz na který po třech letech přilepí kufr, posadí na větší kola nazvou to XV1 a založí další kategorii... No, nvm jestli se hoši ženou správným směrem
Mně osobně to auto aspoň podle těchto fotek přijde, podle stavby karoserie, jako obyčejný liftback...a oni z toho udělali Progressive Activity Sedan..??? >😁
.....aneb ševče, drž se raději svého kopyta...? Začalo to tragickým designem pana Bangla a skončí to tímhle....? Nežene se BMW do podobného průšvihu, jako koncem padesátých let....?
[odkaz] 😄 :yes:
Volkswagen je trapny lowend, ktery zajima jen par zoufalcu, kteri nemaji ani na Dacii. >😁 :-!
Koukám, že ses z toho úplně udělal... 😉 >😒]
Z tych obrazkov nic poriadne nevidno tak neviem co sa vam nepaci. A ohladom X6 podla man je nadherna a dokonala. Reci o tom ze naco je take auto a ze je to ohavnost mi pridu zavistlive. Ja sa pyatm naco ej komu lambo, velke ofroady a podobne. Lambo sa poriadne vyuzit neda, ofroady jazdia 99,9 % po asfalte. Ludia si to kupia lebo chcu a pacia sa im. Tak isto si ludia kupia x6 lebo sa im paci. Komu nie prosim kupujte fabie, thalie a podobne hity.
Nejen v tomto případě platí, že vše už tu jednou bylo: v případě BMW se však jedná o naprosté a definitivní zešílení. CEO prostě zblbl. Stačí se podívat na vozy z konce 70-tých a z 80-tých let, aby bylo jasné, že tenhle styl se už asi opravdu nevrátí. Kdo ho potřebuje?
Nedovolím si ako vacsina odsúdit alebo chválit: ved z tých fotiek vyplýva iba málo, dokonca podla prednej masky by to mohlo byt i hocico iné, napr. Rover.
Pockajme si na reálnejsie spy-fotos.
Pockajme si na reálnejsie spy-fotos.
stará studie, ale není krásně škaredá? [odkaz] >😒]
Nevím, proč se zde všichni konzervativní přispěvatelé pohoršují nad novými modely BMW a jejich filosofií. Chápu - pro fandy například vozů Audi, které výrabí za posledních 20 let nejenom stejné třídy aut (až na určité výjimnky), ale dokonoce nové generace vozů se spíše podobají faceliftum 20 let vyráběbéného auta, to jsou nepřekousnutelné kousky. BMW X6 je nádherné auto a věřte, že za čas s podobným autem příjde také někdo jiný. A pokud jde o V5. Prostě to bude Rko v podání BMW - kratší, nižší, sportovnější a lepší. Prostě bych to shrnul. Lidem, kterým se libí vozy typu VW Passat a za novou A4 tédéí by vyměnili babičku se prostě nové invenční a progresivní (a mnohdy provokující) vozy od BMW líbit nemohou a pokud se zde fandové značky Audi (nuda, strohost, tuctovost) pohoršují nad novými BMW, tak je vidět, že je vše v naprostém pořádku >😁 :-!
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Každej přesně ví, jaký auto je dobrý, pěkný a jaký by si koupil, kdyby měl ty 2 mega. Každej z nich ty 2 mega živě nikdy neviděl, nevidí a neuvidí. Proto se může stát, že velký a drahý auto se zdá, jako obludnost, nebo zbytečnost.
koukat na líbí/nelíbí skrze peněženku? Zajímavá metoda 😉
Říkejte si co chcete, ale mě se to líbí už teď, ostatně jako všechno "V". Fau Fynf má něco do sebe, a jestli se to bude podobat na tu inštalaci z fotošopu, tak nemám námitek.
507
Máš to špatně, tenhle obrázek, to je od toho korejce - Alfa Romeo Camenae, od slováka je ta podtím, viz [odkaz]
Ale jsou pěkný. Všechny
Ale jsou pěkný. Všechny
507
Mě se líbí, ale jako Alfa je o chlup lepší ten první. Ale tahle skica, taky od toho Bunjaka, ta má něco do sebe [odkaz]
507
507
Nevím, proč se zde všichni konzervativní přispěvatelé pohoršují nad novými modely BMW a jejich filosofií. Chápu - pro fandy například vozů Audi, které výrabí za posledních 20 let nejenom stejné třídy aut (až na určité výjimnky), ale dokonoce nové generace vozů se spíše podobají faceliftum 20 let vyráběbéného auta, to jsou nepřekousnutelné kousky. BMW X6 je nádherné auto a věřte, že za čas s podobným autem příjde také někdo jiný. A pokud jde o V5. Prostě to bude Rko v podání BMW - kratší, nižší, sportovnější a lepší. Prostě bych to shrnul. Lidem, kterým se libí vozy typu VW Passat a za novou A4 tédéí by vyměnili babičku se prostě nové invenční a progresivní (a mnohdy provokující) vozy od BMW líbit nemohou a pokud se zde fandové značky Audi (nuda, strohost, tuctovost) pohoršují nad novými BMW, tak je vidět, že je vše v naprostém pořádku >😁 :-!
btw. v podstate nie je nic vidiet ale proporcie su mierne povedane odstrasujuce. 8-s
Musíš se zeptat správně! Jezdí vůbec? >😒]
X6 sem viděl živě jen jednou, a dojem je stejný jako z fotek ;-\
eRko je takový luxusní tranzit. A až na ty světla, a za ty prachy? No neber to >😒]