Design
Jak by vypadal užitkový vůz Škodovky? Podívejte se na svěží pracanty, které bychom chtěli!
12 komentářů
Na té studii to vypadá jako škodováckej čumák , který někdo narouboval na zbytek Transportera, ono i to Subaru je zepředu víc jako Transit a zboku jako Renault. Když bych chtěl užitkáč od Škodovky tak ať naroubujou předek na Craftera a celé to posadí na žebřinový rám tak jako Iveco, dají tomu 4x4 v automatu a cenu do 750 tis. za největší provedení. Pak bych byl patriot a koupil si Škodovku.
Škoda Pick up vypadá trochu jak jak čínská dodávka říznutá ruskou... možná praktická ale jinak brrr.
taketo outdoorove MPV vozy dnes bohuzial uz nehraju do karat biznisu.... rovnako sportiaky a trojdveraky uz netiahnu ( je len otazka casu kedy budu vsetky uz len v muzeach )...
co sa tyka tych terennach MPV tak este si spominam aj na sikovny scenic RX4 s 4x4 .... tiez docela schopna terenna MPV masina pre 5 ludi ... ale tie casy su prec... veru ;-\
mne sa paci nove outdoorove MPV mitsubishi 😜ander ... len skoda ze v eu ho nemame... 😒
co sa tyka tych terennach MPV tak este si spominam aj na sikovny scenic RX4 s 4x4 .... tiez docela schopna terenna MPV masina pre 5 ludi ... ale tie casy su prec... veru ;-\
mne sa paci nove outdoorove MPV mitsubishi 😜ander ... len skoda ze v eu ho nemame... 😒
fikcia je paradna... nieco na sposob unimogu... navyse vsadim sa ze by to uspech malo :yes:
Mě docela celkově na trhu chybí jednodušší minivany 4x4 jako bývaly v devadesátkách. Mitsubishi L400/Tyota Delica, Subaru Libero atd. Nechci velkou dodávku, nechci osobní off road. Chci dodávku velikosti osobáku se 4x4 a vysokou světlou výškou která odveze šest lidí a dá se v ní i spát. Mazda Bongo se v ČR bohužel neprodává...
A ta Škodovka je teda vážně hnusná. A to bych asi neřekl o žádné jiné aktuální.