Novinky
To auto není hezký - subjektivní pocit, někomu se může líbit.
Ale objektivně je drahý. BTW předchozí generace se doprodávala za cca 170tis? Ano vím, byl to třídvéřák atd. ale ten rozdíl u malého auta je prostě propastný...
Ale objektivně je drahý. BTW předchozí generace se doprodávala za cca 170tis? Ano vím, byl to třídvéřák atd. ale ten rozdíl u malého auta je prostě propastný...
Z čeho usuzuješ, že to bude objektivně drahé? Já jsem cenu ještě nikde neviděl...
Navíc je to konkurent Fiatu Panda a tam člověk o kráse nemůže ani vtipkovat, natož hovořit 😁.
Takto malých aut s atmosferickým motorem a zvýšenou světlou výškou opravdu moc v Evropě není (Panda, Fiorino, Ignis) a proto mi to neřijde jako úplné šlápnutí vedle.
Navíc Dacia dokazuje, že vzhledový i kvalitativní lowcost je v Evropě dost úspěšný, tak proč to taky nezkusit (jenom bych asi zkoušel pod jinou značkou, ať si tu svoji nepoškozuji, ale takovou Ford nemá...).
Navíc je to konkurent Fiatu Panda a tam člověk o kráse nemůže ani vtipkovat, natož hovořit 😁.
Takto malých aut s atmosferickým motorem a zvýšenou světlou výškou opravdu moc v Evropě není (Panda, Fiorino, Ignis) a proto mi to neřijde jako úplné šlápnutí vedle.
Navíc Dacia dokazuje, že vzhledový i kvalitativní lowcost je v Evropě dost úspěšný, tak proč to taky nezkusit (jenom bych asi zkoušel pod jinou značkou, ať si tu svoji nepoškozuji, ale takovou Ford nemá...).
Tak tento jihoamerický fordí vozík oproti Sanderu opravdu nemá nejmenší šanci, protože: Sandero je 1) podstatně pohlednější, 2) Nesrovnatelně levnější. 😄 Samozřejmě vím, že to Ka+ má pravděpodobně mnohem lepší jízdní vlastnosti i kvalitnější interiér, ale na to se v tomto segmentu opravdu moc nehraje...
Však neříkám, že má konkurovat Sanderu, spíš bych to viděl na tu Pandu a tam to tak hrozný rozdíl nebude.
Já bych to nezatracoval předem, třeba to nebude taková hrůza a cenu taky ještě neznáme.
Nedávno mě Ford příjemně překvapil v oblasti malých aut, tak bych mu dal šanci.
Já bych to nezatracoval předem, třeba to nebude taková hrůza a cenu taky ještě neznáme.
Nedávno mě Ford příjemně překvapil v oblasti malých aut, tak bych mu dal šanci.
Mimochodem, Sandero s výkonnějším motorem začíná na 240k, to není zas tak levné, jak tu povídáš...
Hmm, jenže ten výkonnější motor se u něj v ČR moc neprodává...
Design je subjektivní, ale mně se třeba Panda líbí daleko víc než tohle.
Že to bude drahé usuzuji z toho, kolik to stojí teď, nebo snad předpokládáš že FL verze bude levnější? To by jsi byl dost naiva.
Že to bude drahé usuzuji z toho, kolik to stojí teď, nebo snad předpokládáš že FL verze bude levnější? To by jsi byl dost naiva.
tieto brazílske zmrtky by ani do eu nemali posielať. Možno tu upichnú pár ks, ale zbytočne si kazia povesť človek ohrnie nos potom aj nad riadnymi modelmi. Značka, ktorá často podsúva brazílsko ázijské úchylky si nakoniec taký imidž aj vybuduje.
a nebyt britanie tak je ford v eu predajne slaby jak caj... k tomu co auto to "krasavec" ...
co sa tyka mondea tak podla mna to s nim v eu zabalia... a dalsej geenracie sa uz asi nedockame.... uvidime