Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-AMG G 63 se vrací. Nový silný offroad má 430 kW

14 komentářů

admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Nechal jsem se unést, osmilitrový motor je samozřejmě (bohužel) překlep. Pod kapotou je čtyřlitrový osmiválec.
samael
zůstal zachován. U Géčka, Wrangleru a 911 je to nutnost, na nějakou modernu v dizajnu těchto aut není nikdo zvědavý, což automobilky samozřejmě moc dobře ví a nedovolí si žádné e😜erimenty, tahle auta prostě musí zůstat zvenku stejná až do konce světa. 😄
simson33
Ale byla by to pěkná jízda s tím V8 8.0 litru, že?!!! >😒] >😒] >😒]
Hammunasakra
[odkaz] 😄
kesumb
Nemáte někdo informace o připravovaným 73AMG? Asi už to sice nebude atmosférická 7,3 V12, ale mohl by to být V8 s PHEV..
speedfred
Na Viper si nezabudol ? Tam bol myslím aj 8.2L
kaiserlábus
Na Dakar jak vyšitý. >😒]
iudex
"novinka se staronovým označením Mercedes-AMG G 63 dočkala osmilitrového vidlicového osmiválce s dvěma turbodmychadly, který nahradil 5,5litrovou V8 biturbo z předchůdce"
Naozaj bude v nejakom novom Mercedese 8,0 litrový motor? To je s prepáčením úplná hlúposť. Jednak žiadny taký motor Mercedes nemá (a ani by ho nevyvíjal pre jediný model), jednak v dobe downsizingu a emisných noriem je taký motor úplne nepriechodný. Podľa môjho názoru to bude klasika 4,0 V8 ako v ostatných AMGčkach.
pratel
Nove Gcko celkovo velmi vydarene. Jedina vec co mi vadi je ten hrozny predkus-predny previs. Mam pocit, ze je o dost vacsi ako pri predchadzajucej generacii. Posobi to trochu nevyvazene. Pri tejto AMG verzii je to este vyraznejsie.
Hammunasakra
Někde je svět eště normální [odkaz] :yes: 😄
wakantanka
Co ja viem? Zopar sukromnikov to v minulosti skusalo s predchodcom a ziadnu dieru do sveta neurobili, zvlast odkedy sa jazdi za morom.
Anonym
Ten už se nevyrábí, jen se doprodávaj skladový zásoby....
Anonym
tak, je to 4,0 V8 twinturbo [odkaz]

Osmilitry nikdo nedělá, to musíš do historie do USA, nebo do Ruska. Tehdá Cadillacy, Lincolny nebo ZILy měly motore s objemem někde kolem 7,7 litru.

Dnes patří nezi největší motory GM Smallblock 6,2 a Chrysler/Dodge 6,2 a 6,4 V8
robsi167
mne ten predok pride designovo nedotiahnuty - volga