Ekonomika
Po mensi sleve za 400 dost slusna nabidka. Rozhodne lepsi, nez ta "legendarni" fabie skoroR5 za 470.
Ten pocet motoru jsem ale trochu nepobral, ja napocital tri😒br /> "Z hlediska motorů jsou k dispozici čtyři jednotky. Na výběr jsou dva benzinové – 1.4 T-Jet (88 kW) a 1.6 E-TorQ (81 kW) a jeden turbodiesel, 1.6 MultiJet (88 kW)"
😉
Ten pocet motoru jsem ale trochu nepobral, ja napocital tri😒br /> "Z hlediska motorů jsou k dispozici čtyři jednotky. Na výběr jsou dva benzinové – 1.4 T-Jet (88 kW) a 1.6 E-TorQ (81 kW) a jeden turbodiesel, 1.6 MultiJet (88 kW)"
😉
To je skoro ako ten legendarny vtip : Vojaci! Puska sa sklada zo styroch casti a su to tieto tri : hlaven a pazba 😄
Tohle musí dělat schválně, nikdo nemůže být tak blbý, že by dělal tolik chyb jako redaktoři auto.cz. Výsledek je, že diskuze na téma chyby v článku jsou vždy květnaté.
Tipo xenony nemělo, nebo ano? i když asi jsou to low xenony, páč nevidím ostřikovače. A zaujala mě informace o připravované sportovní verzi.
Cožé? Jako fakt 1.4 říkáš silný benzín? >😁 díky za lepší den >😁
Tak 1,4 turbo by mohol byť pre ľahké lowcost auto "silným motorom", ale to by musel mať trochu viac ako 88 kW. 😉
Asi sis nevšimnul, že nemluvíme o Giuliettě, ani o běžném meanstreamu, ale o lidovém (a přitom mimořádně povedeném) modelu! >😁 A ano, ve srovnání s atmosférickou 1.4 je ta opatřená turbem "silná" (nebo přínejmenším výrazně silnější - porovnej si výkon a hlavně krouťák). Vše je relativní, víme? 😉
P.S. Jinak ty kola 18 palců jsou podle mého názoru na Tipo už příliš, sedmnáctky mu myslím sluší nejvíc! (a pořád ještě zajišťují solidní komfort jízdy).