Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženevský autosalon 2018 se blíží. Na co se můžeme těšit?

24 komentářů

fOE
Nechysta se do Zenevy i SQ2? Na silnicich ji potkavam stale casteji a ty 4 vyfuky pomerne slusneho prumeru na tom prckovi nevypadaji nijak zle ikdyz Q2 jako takova je docela fail. 😄
Joky
tak Škodovka mezi nimi vypadá spíš jako youngtimer ....
janyc
Tak potom Škodovka po rok 2012 bola s dizajnom "in" ? Alebo vpred?
Niekomu sa pačia hrany iném zaoblené tvary.
miromen
Ty zřejmě trpiš nějakym postiženim.
Uživatel_5340709
šestkové Mazdě, Astonu Vantage, a Fordu Edge, Stratos Stosek dávám 5*, H SantaFé dávám 4* za to že si nachází konečně svoji cestu a nekopíruje, a tomu baworáckému suv s baťohem nedávám nic! Jo a v McLarenu si už člověk nemůže ani v klidu pohonit vaška. ;-\
miromen
Koncern totiž vsazi na design, ktery je už nějakou dobu out (ostre hrany a rysy) a u škodovek je to ještě zvyrazněno celkovym provedenim.
gil54
Že zrovna ty se budeš ohánět významem avataru ?? >😁
_Karel_
Mě to přijde jako pitomost. Není podstatný, jestli oblý nebo hranatý. Potentovat se dá obojí, a naopak. Podle mě to, jestli je auto vzhledově povedený, nezáleží na počtu oblin nebo hran. Když vezmu škodovky - prodávají jako nikdy, asi se design povedl, přesto skoro na každé najdu něco, co mě tam ruší, co se (podle mě) nepovedlo. A nemá to souvislost s hranama nebo oblinama. Renault má povedený období - ale opět - nemyslím si, že to souvisí s (ne)hranatostí.
_Karel_
A jak konkrétně se pozná, co je in a co je out? Podle nějakého módního guru, nebo sis děla výzkum mezi zákazníky?
praděda7
...tahle fotka ji moc na kráse nepřidává........

[odkaz]
white label
Myslím, že to bude spíš později, než už teď v Ženevě.
[odkaz]
miromen
Tak na to se mě neptej. Ja už před časem psal, že jen pozoruji jak mizi tento styl a proto je muj nazor ten, že je zřejmě out.
janyc
Napríklad ?
3_diamanty
posobi spredu akosi vystrasene skoro az bojazlivo .. kam sa podela jeho istota pohladu.... alebo mozno to chce len inu farbu ( takemuto autu padne skor tmavsia farba ) ... kazdopadne stale s velkym naskokom najkrajsi medved sucasnosti :yes:
white label
Vidíš, co má jako avatar, takže aktuálně (než zase změní svou funznačku) určitě v prvé řadě k Fordu! Copak necítíš to fluidum z designu odcházejícího Focusu, nebo dokonalost designu Mondea vedle kterého se aktuální Superb nemůže ani postavit! >😁 😉
white label
Mě by vážně zajímalo, jak si přišel na nesmysly o kterých píše tak, jako by se daly reálně vyčíst z mé reakce na kterou reaguješ?
A k tomu tvému závěru: "...vážně na nějakou diagnozu." Pro blázna je každý blázen...
miromen
Vidim, že ti docela děla problem chapani textu a jeho souvislosti.
A k tomu druhemu. Tvoje reakce nejsou vubec překvapive a vidim, že jsem se už dřive nemylil. Psat přesvědčivě o někom jinem a byt si jisty tim, že je něco momentalniho nebo snad zaležitost dni či tydnu a nepřipouštět si, že to klidně muže byt dlouhodobějši zaležitost je v tvem připadě važně na nějakou diagnozu.
gil54
>😁
white label
Souhlas, jak vidíš, je schopen po pár příspěvcích úplně obrátit, nejdřív to podstatné bylo a nakonec to podstatné není ani podle něj a ještě má taky radši hrany.
Tomu říkám pověstná názorová konzistentnost. Uvidíme, co koupí příště, to nám zase určí trendy na pár let dopředu. 😉
white label
Můj avatar je naprosto průzračně nezaujatý..., dokonce i ten baret je neznačkový. >😒] 😉
Avanti
Exterier - [odkaz]
Interier
-
[odkaz]
miromen
Souhlas a určitě to neni jen o hranach či nehranach a ja třeba celkově vic mam raději pravě ty ostre hrany a rysy a vubec bych to ani nevstahoval k prodejum. To je podobne jak s pr.deli, ktera už si jidlo nějak přebere. Tak i ten trh s auty si to nějak přebere ať už spravedlivě či nespravedlivě.
miromen
Neni co psat, když to jsou teméř všechny značky, v evropě krom koncernu snad všichni ostatni.
miromen
Stači se podivat ke konkurenci.