Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda už se neporovnává s BMW. Na koho se Japonci soustředí nyní?

20 komentářů

_Karel_
Informačně nesmírně zajímavý článek, s jasnou pointou :yes: :yes: :yes😒br />
Aspoň ta úvodní fotka se povedla, fakt to šestce sluší.
woody-alien
Já bych to lakonicky shrnul jako "kecy, prdy, beďary...". 😉
white label
A v tom nadpisu chybí "překvapivá" odpověď: "Na Škodu!" >😒]
woody-alien
>😁 Tak tak.
white label
Ono taky na koho jiného..., jakmile zjistili odkud Kabaň do BMW přišel, měli jasno! 😉
white label
Chtěl jsem napsat, že vypadá mnohem líp, než aktuální Lexusy, akorát nevím, jestli by to nakonec vůbec byla lichotka. >😒]
wladyk
Předohrab se čtyřválcem se mohl těžko porovnávat s BMW. :no:
3_diamanty
to je pravda... zvlast ked predohrab od bmw ma len 3 valce ( 2 active tourer ) ... nedalo mi sorry :😉
webpaja
Klídek, píšeš kecy. Vybral jsi vedle X1 (beru koncepci), jedinou předokolku a k ní Mazda nemá co postavit.
nippon
Miata
webpaja
Mazda asi nebude postavená na Miatě 😉
Nonsens
ale bávo si pekne nabehlo
speedfred
skús mi napísať čo má taká Mazda proti napr X5M ? Sorry nedalo mi.
Raz v budúcnosti keď budeš mať R3 v svojej kháre tak si budeš chrochatať ešte blahom
Nonsens
ale je fakt, že bmw niektorými modelmi začrelo pekne hlboko (rovnako mb/renolt), tak už nejaké husté reči trochu pokrivkávajú
speedfred
Mne napr nevadia R3 motory/FWD pokial majú aj klasickú koncepciu a plnotučné motory.
Nonsens
ani mne nevadia, stále majú husté portfolko, ale je fakt, že človek už pri vyhláseniach typu mazda nemá čo porovnať s bmw musí byť opatrnejší.
718
porovnavat s Astonom a Porsche.... >😁 >😁...to su kecy do neba volajuce...ten nazov predohrab je za 1 :yes:
Lackey
Kolmane !
Ked stiahneš z internetu, preložíš článok a dáš ho sem na ACZ, bolo by slušné uviesť aj zdroj informácií.
[odkaz]
praděda7
...na vyplnění prázdného místa ok......... 😉
Wave
Taketo porovnavanie si pipika dokazu iba novinary. Mazda ma inu koncepciu a BMW tak isto. Mazda sa moze tazko porovnavat s premiovymi vozidlami BMW. To dokaze iba cisty blazon.