Novinky
3_diamanty
6
to je pravda... zvlast ked predohrab od bmw ma len 3 valce ( 2 active tourer ) ... nedalo mi sorry :😉
Přejít do diskuze
Chtěl jsem napsat, že vypadá mnohem líp, než aktuální Lexusy, akorát nevím, jestli by to nakonec vůbec byla lichotka. >😒]
ani mne nevadia, stále majú husté portfolko, ale je fakt, že človek už pri vyhláseniach typu mazda nemá čo porovnať s bmw musí byť opatrnejší.
ale je fakt, že bmw niektorými modelmi začrelo pekne hlboko (rovnako mb/renolt), tak už nejaké husté reči trochu pokrivkávajú
Kolmane !
Ked stiahneš z internetu, preložíš článok a dáš ho sem na ACZ, bolo by slušné uviesť aj zdroj informácií.
[odkaz]
Ked stiahneš z internetu, preložíš článok a dáš ho sem na ACZ, bolo by slušné uviesť aj zdroj informácií.
[odkaz]
Informačně nesmírně zajímavý článek, s jasnou pointou :yes: :yes: :yes😒br />
Aspoň ta úvodní fotka se povedla, fakt to šestce sluší.
Aspoň ta úvodní fotka se povedla, fakt to šestce sluší.
Taketo porovnavanie si pipika dokazu iba novinary. Mazda ma inu koncepciu a BMW tak isto. Mazda sa moze tazko porovnavat s premiovymi vozidlami BMW. To dokaze iba cisty blazon.
porovnavat s Astonom a Porsche.... >😁 >😁...to su kecy do neba volajuce...ten nazov predohrab je za 1 :yes:
skús mi napísať čo má taká Mazda proti napr X5M ? Sorry nedalo mi.
Raz v budúcnosti keď budeš mať R3 v svojej kháre tak si budeš chrochatať ešte blahom
Raz v budúcnosti keď budeš mať R3 v svojej kháre tak si budeš chrochatať ešte blahom
Klídek, píšeš kecy. Vybral jsi vedle X1 (beru koncepci), jedinou předokolku a k ní Mazda nemá co postavit.