Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženava 2018

Autosalon Ženeva 2018

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Informace

Rok 2018 je již 88. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce se koná mezi 6. a 18. březnem 2018, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 8. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (350 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 8. - 18. 3. 2018

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Zpět na článek

Modernizovaný Ford Edge: Nabídne až osmistupňovou převodovku!

15 komentářů

martin_dr
kde je stary dobry ford? Co to teraz robia? Kazde nove auto nejake divne.. Opel sa zdviha od prvej insignie, ford naopak upada. A uz viem, kde som videl tie predne led svetla. Ved u opla.
speedfred
každý má raz lepšie a raz horšie dizajnové chvíľky
IcePickLodger
...to byvalo pekne auto, teraz je to hnusne ako zvacseny EcoSport 8-s
_Karel_
A manuál bude dokonce až šestistupňový? Fakt mě ty nadpisy baví. >😁
twistedTSD
Modernizovaný Edge je, myslím, hlavně pěkně hnusný. Což by mě nepohoršovalo, kdyby to předtím nebylo docela pohledné a vyvážené auto.
tomoooo
Zaklad za 46k bi-turbo s automatom 52+k.
No ale ked niekto kupi kodiaq za 45, mozno sa aj toto preda 😄
tomoooo
Este dodam, v us (viem ze bez dane) zaklad titanium v prepocte 27k usd a tu sa to hra na premiu
Uživatel_5340709
Edge je v čr od začátku nepochopitelně zabíté cenou.
_Karel_
Jsem si říkal, co se vám nezdá na milionu, a dostal jsem se v konfigurátoru na 1,75M >😁
Někdo u nich upad na hlavu.
Uživatel_5340709
Na jedné straně dají mustanga za super peníze, ale u Edge to vypadá, že snad ani nemají zájem ho v čr prodávat. Jinak se ta cena nedá vysvětlit. Takovej ten moment, kdy řemeslník vypálí nesmyslnou cenu od boku, když se mu ta zakázka v žádném případě nechce dělat.
Ozzman
Reálně to auto jde kolem mega 😉 Nevím co blbnou s ceníkem....
Anonym
Mustang za super peníze byl. Už není, nový stojí cca 1,51 mega a je levnější o závratných 60 tis než Camaro V8 v EU distribuci s plnou zárukou.....

Takže čo bolo bolo....
HaroldKytka
Mustang za 1,51 kdes to vzal ? Na strankach Fordu je za 1,28
Anonym
[odkaz]
speedfred
ten motor by sa mi celkom páčil v Galaxy, keď už majú interier rovnaký. :-!